تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831551374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پروفسور فرید العطاس: اراده سیاسی برای پایان افراط گرایی در جهان وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پروفسور فرید العطاس: اراده سیاسی برای پایان افراط گرایی در جهان وجود ندارد کوالالامپور - ایرنا - پروفسور "سیدفرید العطاس" عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه ملی سنگاپور روز شنبه در نشستی تحت عنوان "تهدید افراط گری در قرن حاضر" در کوالالامپور تاکید کرد اراده سیاسی برای پایان افراط گرایی وجود ندارد و نبود اراده برای پایان این تفکرات باعث شده است افراط گرایی همچنان به حیات خود در جهان ادامه دهد.


به گزارش ایرنا، این استاد مالزیایی رشته جامعه شناسی دانشگاه ملی سنگاپور در این نشست که عصر امروز با حضور ده ها نفر در برج "چولان" کوالالامپور برگزار شد، گفت: مطالب زیادی در مورد افراط گرایی بیان شده است اما نیاز است این مفهوم به صورت تخصصی تعریف شود و همچنین علل به وجود آمدن آن مورد توجه قرار گیرد، به طوری که یک درک عینی از آن به وجود آید.
وی گفت: افراطی گری تنها به اسلام محدود نمی شود، اما تاثیرات ناشی از رسانه ها و رسانه ای نشدن افراطی گری در دیگر مذاهب باعث شده است مفهوم افراطی گری با اسلام ارتباط داده شود.
العطاس که حدفاصل سال های 2007 تا 2013 مسئولیت دپارتمان مطالعات مالایی را در دانشگاه ملی سنگاپور را بر عهده داشت در ادامه با تاکید بر اینکه اسلام دین صلح است، گفت: دو مفهوم "عدالت" و "تعادل" در تعریف افراط گرایی نقش اساسی به عهده دارند.
وی افزود: با در نظر داشتن دو مفهوم عدالت و تعادل می توان ریشه های افراطی گری را در چند مورد جستجو کرد که نخستین امل مربوط به مفهوم انحصار (Exclusiveness) و شمول (Inclusiveness) است که نمونه آن را می توان در تعریف بسیار خاص از مذهب دید که یک گروه، سایر گروه ها را در قلمرو ایدئولوژی ها خود نمی داند و وجود نداشتن تعادل در بیان این مفاهیم زمینه پیدایش افراطی گری را فراهم می کند.
وی که در دانشگاه مالایا کوالالامپور و دپارتمان مطالعات جنوب شرق آسیا سابقه تدریس دارد با اشاره به عوامل دیگر موثر در تعریف افراط گرایی، تصریح کرد "وجود نداشتن تعادل بین مدرنیته و سنت، نوآوری و حفظ گذشته، تضاد بین مقررات و باورهای مذهبی و عدم تعادل بین جبر و آزادی از عوامل موثر در شکل گیری افراط گرایی در جهان است".
"سیدفرید العطاس" در ادامه بارزترین شکل افراط گرایی در جامعه امروز را سلفی گری دانست و تصریح کرد سلفی های امروز حاصل وجود نداشتن تعادل بین این عوامل ذکر شده هستند.
این اندیشمند مالزیایی در ادامه سخنرانی خود با اشاره به رفتارهای وحشیانه گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه، گفت که نیاز است اقدام جدی علیه این گروه از طریق مساجد و ائمه جماعت مساجد مالزی انجام شود تا مردم نسبت به هویت این گروه آگاهی بیشتری کسب کنند.
وی گفت یکی از پیامدهای بد افراطی گری توسط گروه های مختلف ایجاد اسلام هراسی است. موج نخست اسلام هراسی در سال 2001 و پس از حمله به برج های دوقلوی مرکز تجارت جهانی در شهر نیویورک کلید خورد و اکنون فعالیت های گروه تروریستی داعش موج دوم اسلام هراسی را ایجاد کرده است.
عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه ملی سنگاپور در ادامه به حمایت های آمریکا از فعالیت های تروریستی اشاره کرد و گفت که آمریکا با برخی از متحدان خود از جمله عربستان سعودی پیمان های طولانی مدت دارند.
وی احیای اسلام به عنوان مذهبی که بر اعتدال تکیه دارد را راه مقابله با گروه های تروریستی و پایان دادن به افراط گرایی دانست و گفت که افراط گری در سایر مذاهب نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا از این طریق از معرفی اسلام به عنوان یک دین افراطی جلوگیری شود.
آساق**241**1611


26/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن