تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804493389




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: حداکثر ساعت کار مفید 25 دقیقه شده است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: حداکثر ساعت کار مفید 25 دقیقه شده است
در کشور ما حداقل ساعت کار مفید 15 دقیقه و حداکثر 25 دقیقه است و همین اقتصاد را دچار عقب ماندگی می ‏کند.
به گزارش نامه نیوز، در شرايطي که اقتصاد ايران خود را براي خروج از رکود اقتصادي آماده مي کند، همچنان موضوع بهره گيري مفيد از زمان فعاليت نيروي انساني به دغدغه اي بزرگ براي مديران اقتصادي کشور بدل شده است.  بررسي ها نشان مي دهد ميزان ساعت کار مفيد کارمندان کشور به کمترين حد رسيده است. آخرين گزارش مجمع جهاني اقتصاد از شاخص رقابت پذيري ايران هم تاييد مي کرد که شرايط ايران از نظر بهره مندي از نيروي انساني مورد نظر سرمايه گذاران جهاني با شاخص هاي اقتصادي مورد نظر آنها همخواني ندارد. در همين حال ارسلان فتحي پور رئيس کميسيون اقتصادي مجلس نيز اين موضوع را تاييد مي کند.
به نظر شما رتبه ايران در شاخص رقابت پذيري نشان دهنده چه مشکلاتي در دل اقتصاد کشور است؟ رتبه ای که از نظر شاخص رقابت پذیری کسب کردیم، درخور کشور مقتدر و با ظرفیتی مثل ایران نیست. باید همیشه در نظر داشته باشیم که این رتبه و دیگر شاخص‏های توسعه‏ای در کشور بهبود پیدا کند و این کار با ترمیم و توسعه زیرساخت‏ ها ممکن خواهد بود. در اینصورت است که می‏توانیم در بازارهای بزرگ دنیا حضور پیدا کنیم و خودمان را به رقبای بزرگ و فعالان اقتصادی در سطح کلان نزدیک کنیم. رقابت پذیری در فضای اقتصادی را باید با در نظر گرفتن وضعیت فعلی اقتصاد بررسی کرد. در حال حاضر اقتصاد کشور ما، حالت رکود را تجربه می‏ کند. در بحث قانون گذاری ما در مجلس طرح بهبود فضای کسب و کار را داشتیم که تصویب شد و دولت هم ملزم به ایجاد مقدمات لازم برای اجرایی کردن این قانون و نظارت بر کیفیت اجرای آن است. از سوی دیگر دولت محترم هم لایحه‏ ای را با عنوان خروج از رکود تقدیم مجلس کرده که امیدواریم با این لایحه از دولت و طرح مجلس در فضای اقتصادی تحولی را ایجاد کنیم که بطور حتم بر فضای رقابت اقتصادی هم تاثیرخواهد گذاشت. البته جلوگیری از رشد منفی اقتصاد هم هدف بزرگ این طرح‏ها و لایحه‏هاست که امیدوارم محقق بشود و بتوانیم به حضور در بازارهای جهانی یا همان بازارهای هدف امید ببندیم. البته يکي از مهمترين مولفه هاي اين شاخص کارايي نيروي انساني است که در ايران بسيار پايين است. در فرایند توسعه فضای رقابت، کارایی نیروی انسانی از مسائل مهم است همانطور که نیروی انسانی از شاخص‏ های اصلی توسعه به حساب می آید. ما از نظر نیروی انسانی به اندازه منابع طبیعی غنی هستیم. خوشبختانه در رشته‏ های مختلف متخصصانی داریم و در سال‏های گذشته پیشرفت علمی ما حتی از برآورد سند چشم انداز هم  جلوتر بوده ولی متاسفانه این منابع با ارزش با تدبیر مدیریت نشده و به بهره ‏وری نمی‏ رسد. یک نمونه از عدم بهره ‏وری نیروی انسانی را می‏ توانیم در میزان ساعت کار مفید ببینیم. در کشور ما حداقل ساعت کار مفید 15 دقیقه و حداکثر 25 دقیقه است و همین اقتصاد را دچار عقب ماندگی می ‏کند. در صورتی که اگر این نیروی انسانی را خوب مدیریت کنیم و فرهنگ سازی کنیم با افزایش بهره وری نیروی کار، در دیگر حوزه‏های اقتصاد شاهد تغییرات چشم گیری خواهیم بود. در این زمینه توقع داریم که دولت تمهیدات لازم برای مدیریت نیروی انسانی را به منظور رشد فضای رقابت در نظر داشته باشند. به نظر شما تصدي گري دولتي چقدر در رقم خوردن اين فضا موثر بوده است؟ بله. مسئله دیگری که می‏ تواند در بالندگی رقابت اقتصادی اثر منفی داشته باشد، تصدی ‏گری همه جانبه دولت است. الان شرکت‏ های دولتی زیادی داریم که زیان می ‏دهند. دولت با واگذاری واقعی بخش ‏هایی از اقتصاد به بخش خصوصی می‏ تواند فضای رقابت را تکان بدهد. راه دیگر ایجاد تحول در این فضا، انتقال و تبدیل تکنولوژی‏ های انرژی ‏بَر به تکنولوژی‏ های نویی است که می‏ تواند مصرف انرژی را کاهش بدهد و افزایش کیفیت محصولات را موجب شود و افزایش کیفیت محصولات، توسعه و رشد اقتصادی را بهمراه خواهد داشت. من امیدوارم که با تلاش ‏های انجام شده، ما شاهد رخدادهای خوب در عرصه اقتصاد کشور باشیم چون ظرفیت ‏هایش را داریم. در بحث تحریم‏ها، ما از سه جهت تحریم شدیم. یکی بانکداری، دیگری بیمه و سوم هم حمل و نقل که سعی کردیم در طرح مجلس این موارد را در نظر بگیریم. لایحه دولت هم بحث تامین منابع سیستم بانکی و مواد مالیاتی است که ما در اصلا قانون مالیات هم به آن پرداخته بودیم.

منبع: خبرآنلاین


۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن