تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829492224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر جامعه کاری را جرم تلقی نکرد، «برخورد» نتیجه عکس می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اگر جامعه کاری را جرم تلقی نکرد، «برخورد» نتیجه عکس می دهد تهران - ایرنا - سید حسن خمینی در دیدار با اعضای کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت : اگر جامعه کاری را جرم تلقی نکرد برخورد نتیجه عکس می دهد.


یادگار امام با اشاره به نحوه برخورد با ناهنجاری های اجتماعی گفت: نهادهای قضایی و نظارتی یا ضابطین آن به شرطی توفیق می یابند که جامعه هدف نیز عمل مورد نظر آنها را ناهنجار تلقی کند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با رئیس و اعضای کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال با اشاره به برخی حواشی در عرصه فوتبال کشور، اظهار داشت: طبیعتا درهر جایی که پول باشد، اگر کنترل وجود نداشته باشد، حواشی پدید می آید و حتما به فوتبال آسیب می زند.
وی با اشاره به اینکه در سایر حوزه ها، نقطه اوج در سنین پختگی است، افزود: نقطه اوج در ورزش همان اول کار است. یعنی یک انسان 18 یا 20 ساله ناگهان تبدیل به سوپر استار می شود، روزنامه ها عکس او را می اندازند، تلویزیون با آنها مصاحبه می کند، هرجا می روند مردم به آنها اقبال نشان می دهند، اگر گل بزند تا مدتی روزنامه ها به او می پردازند و... . لذا نفس شهرت، جذابیتی برای افراد می آورد و طبیعی است که یک جوان بی تجربه که شاید خاستگاه خانوادگی متفاوتی هم داشته باشد، نتواند تحت تأثیر این فضا، خود را مدیریت کند. البته عده ای هم هستند که در حاشیه قرار می گیرند تا از این ورزشکاران سوء استفاده کنند.
سید حسن خمینی تصریح کرد: در ورزش یک جوان بدون هیچ آمادگی وارد عرصه ای می شود که بشدت پرهیجان و پر حاشیه است. اگر این جوان مدیریت نشود، واقعیات برای او توضیح داده نشود و از او صیانت نشود، طبیعی است که حواشی پیدا می شود.
وی ادامه داد: کسانی که در حاشیه هستند چون پول در کار است، سوء استفاده هم می کنند و بعضا آنقدر متخصص شده اند که بهره های غیر شرعی و غیرقانونی هم برای خود کسب می کنند؛ در حالی که ممکن است خودشان یکبار پا به توپ نزده باشند.
یادگار امام با مهم خواندن نفس شکل گیری کمیته اخلاق در ورزش گفت: به نظر من در برخورد با مسائل تفاوتی بگذارید؛ برخورد با جوانی که احیانا تخلف می کند و ممکن است عمل او از روی ناآگاهی باشد و برخورد با کسی که در فن خود خبره است و می فهمد که کار او چه معنایی دارد، باید متفاوت باشد؛ به یک جوان که تازه وارد شده و مورد سوء استفاده افراد غیر موجه قرار می گیرد، می توان تذکر داد و از او دستگیری کرد، نه اینکه یکباره برخورد کرد.
وی با طبیعی خواندن تخلفات در فضای فعلی ورزش به دلایل این امر پرداخت و گفت: فقط فطرت پاک انسانها و کنترل مجموعه ورزشی از خودش، می تواند مانع تخلفات باشد. در این راستا از طرفی اخلاقیات را باید درون خود ورزشکاران بارور کرد و از طرف دیگر به این کمیته نظارتی و اخلاقی فدراسیون بها داد.
یادگار امام با هشدار نسبت به اینکه اگر در دراز مدت به این موضوع توجه نشود فوتبال ایران بسیار لطمه می بیند، تصریح کرد: وسعت مجموعه فوتبال آنقدر زیاد نیست که از دل یک رقابت، جوانه های سالمی پدید بیاید. لذا فضا به گونه ای می شود مانند یک جنگل انبوه اجازه نمی دهد کسی رشد کند و همه را خفه می کند. ما کشورهای زیادی داریم که گرفتار این وضعیت هستند و با وجود پیشرفته بودن به جایی نمی رسند که نمونه آن فضای رها شده فوتبال ایتالیا در مقابل فوتبال کنترل شده آلمان است.
وی با اشاره به کمیته اخلاق در ورزش، اصل لزوم وجود این مجموعه را مسلم دانست و افزود: راه توفیق کمیته، مانند هر نهاد نظارتی دیگر، این است که قبل از آنکه فعال شود و بخواهد برخورد کند فلسفه وجود آن برای کسانی که موضوع برخورد هستند مسلم باشد. مثلا اگر شما بدون آنکه بدانید، بیمار باشید و کسی بگوید شما مشکل دارید و من می خواهم شما را درمان کنم؛ کسی زیر بار نمی رود! زیرا از این بیماری اطلاع ندارید. اما اگر اطلاع رسانی صحیح صورت گیرد خود آنها به سمت شما می آیند. وقتی شما به مجموعه در این مورد توضیح دهید خودش اشتیاق نشان می دهد و در این مورد خاص اگر بگویید که این کمیته به نفع همه حتی خود شما که موضوع برخورد هستید، استقبال می کنند. زیرا ممکن است روزی دیگر به خود آن فرد هم اجحاف صورت گیرد و لازم باشد که با آن برخورد شود.
یادگار امام ادامه داد: البته به نظر من اصل موضوع در جامعه ورزش پذیرفته شده است، اما بیش از این باید به آن پرداخت؛ این تخلفات چه اندک و چه زیاد به اصل ورزش و تیم داری ضربه می زند و تبدیل به ناهنجاری می شود. اساسا نهادهای قضایی و نظارتی یا ضابطین آنها به شرطی توفیق می یابند که جامعه هدف نیز عمل مورد نظر آنها را ناهنجار تلقی کند.
وی گفت: اگر شما عمل ناهنجاری را با عنوان ناهنجاری برای جامعه تعریف کنید همه جامعه برای بر طرف کردن آن همدلی می کند. اما اگر از نظر آنها ناهنجاری نباشد هرچقدر برخورد کنید کمتر نتیجه می گیرید و برای جامعه هدف مظلومیت می آورد و جواب عکس می دهد. در خصوص مواردی چون رشوه صرفا معرفی رشوه گیرنده باعث می شود که جمعیت او را به استادیوم راه ندهد! لذا فقط کافی است موضوع را در موارد لزوم اطلاع رسانی کنید. مثلا مواردی از این دست که افراد در مورد هم بد سخن بگویند یا بد لباس بپوشند باید به عنوان ناهنجاری معرفی شود و بزرگان این رشته هم در این کار کمک کنند. پس در برخورد با ناهنجاری ها از جایی آغاز کنید که جامعه آن را ناهنجار تلقی می کند، در غیر این صورت تیغ شما از برش می افتد و در موارد دیگر هم کار شما فایده ای ندارد.
یادگار امام با تأکید بر تناسب جرم و جزا در جامعه گفت:این دو عامل باید با هم متناسب باشد و اگر این تناسب به هم ریخت، بیشترین کسی که نفع می برد خود مجرم است. اگر کسی تخلف کرد و به دو سال زندان محکوم شد جامعه می پذیرد، اما اگر قاضی حکم داد که او را در ملاء عام شلاق بزنند یا به 35 سال زندان محکوم کرد آن مجرم مظلوم می شود و جرم هم در دید جامعه از حالت جرم خارج می شود. باید متناسب با نیاز اجتماعی به جرم جزا داده شود؛ و الا آن جرم در جامعه پذیرفته می شود و در نتیجه آن، قبح فعل «جزا دادن» تبدیل به یک حسن در مجرم تبدیل می شود و حسن مجرم به جرم منتقل می شد و در نتیجه خیلی ها آن جرم را در جامعه از لج ما انجام می دهند که خیلی از ناهنجاری ها در جامعه به همین دلیل رخ می دهد.
وی توصیه کرد: مراقب باشیم که زیاد حکم دادن-مخصوصا در این موارد که اجتماعی است، نه قضایی- باعث ایجاد لج بازی در طبقه مخاطب شما که جوانان هستند می شود؛ زیرا لجبازی و غرور در ذات جوانی هست.
سید حسن خمینی یادآور شد: به نظر می رسد کدهای اخلاقی خوبی در جامعه ما مانند احترام به بزرگتر وجود دارد که در عرصه ورزش، اینگونه کدها را باید پررنگ کرد. مثلا شما اگر در جامعه بگویید که احترام ریش سفید و بزرگتر را حفظ کن، کسی دلیل آن را جویا نمی شود، زیرا جزو مقبولات ذهنی مردم است.
یادگار امام در پایان سخنان خود گفت: در جرایمی که رخ می دهد، بین جرایمی که جامعه جرم می داند و جامعه جرم نمی داند باید تفاوت قائل شد و شروع برخوردها باید با جرائمی باشد که جامعه هم جرم می داند و مراقب باشیم در آن دسته دیگر که جرم تلقی نمی شود،برخوردها متناسب با جرم وهمراه با تذکر و ارشاد باشد که در این صورت اثرگذاری کار بیشتر می شود.
در این دیدار علی اکبر محمدزاده رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، عبدالله سمامی، حسین آبانگاه و حجت الاسلام و المسلمین احمد مالک مسئول فرهنگی باشگاه استقلال و عضو فرهنگی فدراسیون فوتبال حضور داشتند و گزارشی را از اقدامات این کمیته ارائه کردند.
در حاشیه این دیدار پیراهن تیم استقلال از طرف بهرام افشارزاده مدیرعامل این باشگاه به یادگار امام اهداء شد.
منبع / جماران
اول ** 1521


26/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن