تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايمان، آس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798700464




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واردات بی رویه، تولید داخلی شکر را با چالش مواجه می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: واردات بی رویه، تولید داخلی شکر را با چالش مواجه می کند اهواز - ایرنا - دبیر انجمن صنفی کارخانجات قند و شکر گفت: هم اینک یک میلیون و 200هزار تن شکر در دست تولید است و واردات بی رویه شکر ظلم بزرگی در حق صنعت قند و شکر است که تولید داخلی را با چالش جدی مواجه می کند.


"بهمن دانایی" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: برای جلوگیری از تکرار اتفاق های ناگوار سال های گذشته که به علت بی تدبیری در واردات بی رویه شکر، صنعت قند و شکر در داخل با مشکلات اساسی مواجه شد که ضرورت دارد این صنعت مورد حمایت قرار گیرد.
وی افزود: دولت قیمت هر کیلوگرم چغندر قند را از یک هزار و 650ریال هم اینک به دو هزار و 400ریال افزایش داده که رشدی 45درصدی را شامل می شود اما با وجود اعلام این نرخ هنوز قیمت شکر نرخ گذاری و تعیین نشده است.
دانایی ادامه داد: علت تاخیر در تعیین نرخ شکر دعوت نکردن از انجمن در نشست های این کارگروه و ارایه آمار کذب از سوی زیرمجموعه به کارگروه است؛ مدیران میانی در دولت های نهم و دهم هم آمار نادرست به مدیران ارشد می دادند و به همین خاطر محاسبات و تصمیم گیری ها اشتباه از آب در می آمد.
وی گفت: آمار ما مستند، گویا و صادقانه در اختیار کارگروه قرار گرفته اما برخی کارشناسان در اتاق های دربسته روی این آمار تشکیک ایجاد می کنند و به همین خاطر هنوز قیمتی تعیین نشده است؛ این در حالی است که کارخانجات چغندری کار خود را شروع کرده اند و نیشکری ها هم در آستانه آغاز فعالیت خود هستند.
دانایی یادآوری کرد: سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان از سال 85 ضوابطی برای قیمت گذاری کالاها و محصولات اعلام نموده که نرخ گذاری شکر باید براساس این ضوابط انجام شود که با توجه به افزایش نرخ چغندر قند از سوی شورای اقتصاد که 65درصد قیمت تمام شده شکر چغندری را به خود اختصاص می دهد با 30درصد افزایش نرخ شکر تا 24هزار و 500 و 24هزار و 700ریال پیشنهاد می شود.
وی افزود: یکی از برگه های برنده دست ما برای افزایش قیمت، تسویه حساب بموقع با کشاورزان است، 40روز است که از چغندر کاران شکر خام می گیریم و اگر پول نداشته باشیم به آن ها بدهیم دیگر کار نخواهند کرد.
وی افزود: تداوم این روند مانند سال 85صنعت قند و شکر کشور را در آستانه شکست قرار خواهد داد که در طول یک سال دو میلیون و 500هزار تن شکر وارد کشور شد.
دانایی گفت: به همین علت مجموع تولید چغندر قند از شش میلیون و 600هزار تن به یک میلیون و 700هزار تن در سال 87 رسید.
وی اظهار کرد: صنعت قند و شکر اشتغال بسیار وسیع به همراه دارد و از زمانی که کشت چغندر قند از چرخه تولید خوزستان حذف شد میزان تولید گندم هم افت کرد چرا که در همان اراضی زیر کشت چغندر برای تناوب زراعت گندم کشت می شد.
دانایی افزود: نبود کشت چغندر قند و ضربه خوردن به صنعت نیشکر، اشتغال، تناوب زراعت و تولید خوراک دام را از بین می برد؛ کارشناسان ما توان توجیه آن را ندارند که صنعت تولید شکر به نفع ماست.
وی افزود: افراد در سطح وزرا و معاونان آن ها در وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت افراد کارشناس و مجربی هستند اما افراد زیر مجموعه این ها نمی گذارند کارها از روند منطقی و درست برخوردار شوند.
645/641


26/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن