محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826190284
ادامه کارشکنى آمریکایىها در مذاکرات
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ادامه کارشکنى آمریکایىها در مذاکرات
آمریکا مذاکرات فرسایشى را فرصتى براى در هم شکستن ارادة مردم شریف ایران اسلامى تلقى کرده و لذا همچنان سیاست مذاکره براى مذاکره را براى تشدید فشار علیه مردم و کشورمان دنبال مىکند.
تسنیم، روز دوشنبه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در رأس تیم مذاکرهکننده هستهاى تهران را به مقصد وین ترک کرد تا در ادامه رایزنىها در خصوص راهحل جامع هستهاى رایزنىهایى را با همتاى آمریکایى و کاترین اشتون داشته باشد.
سید عباس عراقچى و مجید تخت روانچى معاونان وزیر خارجه، حمید بعیدى نژاد مدیرکل سیاسى و بینالمللى، داود محمدنیا مشاور وزیر خارجه، محمد امیرى مدیرکل امور پادمانهاى سازمان انرژى اتمى و پژمان رحیمیان مدیرکل حوزه ریاست سازمان انرژى اتمى، (اعضاى تیم مذاکرهکننده هستهاى) و همچنین امیرحسین زمانىنیا و جمشید ممتاز مشاوران حقوقى در این رایزنىها حضور داشتند.
در پى توافقات حاصله در هفتمین دور مذاکرات جامع ایران و گروه ۱+۵ (آلمان، انگلستان، فرانسه، آمریکا، روسیه و چین) در نیویورک و بهمنظور حل اختلافات موجود قرار شد رایزنىها بعد از دو هفته از سر گرفته شود و اعلام شد که رایزنىها در یکى از شهرهاى اروپایى خواهد بود.
در همین راستا سید عباس عراقچى و مجید تخت روانچى معاونان وزیرخارجه ایران با ویلیام برنز قائم مقام وزیر خارجه و وندى شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا در هتل پله کوبورگ شهر وین به گفتوگو پرداختند.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون مسؤول سیاست خارجى اتحادیه اروپا نیز بر سر میز شام به گفتوگو و رایزنى پرداختند.
ایران و گروه ۱+۵ تاکنون هفت دور درباره راهحل جامع هستهاى به گفتوگو پرداختهاند که شش دور آن در وین برگزار شد و هفتمین دور در مقر سازمان ملل متحد در شهر نیویورک. وزراى خارجه ایران و گروه ۱+۵ به همراه کاترین اشتون مسؤول سیاست خارجى اتحادیه اروپا در سوم آذر ۱۳۹۲ در شهر ژنو در خصوص برنامه هستهایران به توافقى تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک» (توافق ژنو) دست یافتند و این توافقنامه ۳۰ دىماه وارد مرحله اجرا شد و از آن پس گفتوگوها درباره راهحل جامع هستهاى آغاز شد.
در پنجمین دور مذاکرات در شهر وین نگارش متن پیشنویس توافقنامه جامع هستهاى تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک جامع» آغاز شد و با اینکه در وین شش، رایزنىها بیش از دو هفته به طول انجامید و طرفین امیدوار بودند که توافقنامه جامع هستهاى تا ۲۹ تیرماه حاصل شود ولى بهدلیل اختلافات موجود و عدم حصول توافق، قرار شد این مذاکرات براى چهار ماه دیگر (سوم آذر ۹۳) تمدید شود.
چه دغدغههایى در مذاکرات دور هفتم وجود دارد و موضوعات مورد اختلاف چیستند؟
در برهه فعلى و در قبال مذاکرات حساس و تعیینکنندهاى که در وین برگزار مىشود، دو دغدغه مهم وجود دارد که باید آنها را مدنظر قرار داد:
۱- دغدغه نخست به نقاط اختلافى باقیمانده میان ایران و اعضاى ۱+۵ باز مىگردد. نقاط اختلافى باقیمانده را بهصورت عمده الف-موضوع تحریمهاى یکجانبه و چندجانبه علیه کشورمان و نحوه برداشتهشدن آنها و ب- مسأله تعیین ظرفیت غنىسازى در ایران شامل مىشود. بدیهى است که وجود همین دو اختلاف عمده مىتواند منجر به ایستایى و توقف مذاکرات در نقطهاى بازدارنده شود. این اتفاق در جریان مذاکرات وین ۶ رخ داد. در آن دور از مذاکرات عملا ایالات متحده آمریکا و تروئیکاى اروپایى اراده لازم را جهت اتخاذ تصمیمى تعیینکننده در راستاى رسیدن به توافق نهایى نداشتند. در جریان مذاکرات هستهاى نیویورک نیز ایالات متحده آمریکا و تا حدودى فرانسه همین رویکرد نادرست را در پیش گرفتند. اخیرا دومنیک دوویلپن، نخست وزیر سابق فرانسه (که قبلا در مذاکرات هستهاى با ایران حضور داشت) صراحتا از رویکرد سلبى دولت اولاند در قبال موضوع هستهاى ایران انتقاد کرده است. این موضوع نشان مىدهد که پاریس نه تنها یک تسریعکننده در مسیر رسیدن به توافق نهایى نیست، بلکه خود در این خصوص یک مانع محسوب مىشود. در هر صورت ایالات متحده آمریکا و فرانسه به همراه دیگر اعضاى ۱+۵ تاکنون نتوانستهاند اقدامى مؤثر در حل اختلافات اساسى باقیمانده صورت دهند. در چنین شرایطى اگر اختلافات به قوت خود باقى بماند، اساسا توافقنامه نهایى هستهاى براى امضا در کار نخواهد بود.
مهمترین دغدغه موجود در مذاکرات وین، مربوط به فعلیت یافتن اراده سیاسى طرف مقابل مبنى بر عقبنشینى از خواستههاى نامعقول خود است. در جریان مذاکرات وین ۶ و نیویورک این اتفاق عملا نیافتاد. با این حال پرسش اصلى اینجاست که آیا در جریان مذاکرات اخیر وین آمریکا وتروییکاى اروپایى حاضر به اتخاذ این تصمیم واقعىخواهند بود؟
۲- مسأله دوم به موضوع ارائه راهحلهاى ابتکارى جهت تسریع در رسیدن به توافق نهایى باز مىگردد. بدیهى است که در این طرحهاى ابتکارى، لازم است خطوط قرمز هستهاى کشورمان بهطور کامل حفظ شود. بهعبارتبهتر، ارائه راهکارهاى ابتکارى باید تابعى از واقعیت و متعاقبا پذیرش و حتى بررسى آنها نیز باید تابعى از قاطعیت دستگاه دیپلماسى کشورمان باشد. تاکنون بارها تأکید شده است که تغییر کاربرى فعالیتهاى هستهاى کشورمان از حوزه صنعتى به غیرصنعتى قابل قبول نیست و هرگز نیز صورت نخواهد گرفت. در چنین شرایطى غرب نیاز به واقعبینى بهمراتب بیشترى در مسیر رسیدن به توافق نهایى هستهاى با ایران دارد. ارائه طرحهاى ابتکارى نیز باید در قبال پذیرش حقوق مسلم ایران صورت گیرد.
در جریان مذاکرات اخیر نیویورک شاهد ارائه طرحهاى ابتکارى غیرواقعبینانه از سوى طرف آمریکایى بودیم. یکى از این طرحها مربوط به طرح واشنگتن مبنى بر حذف اتصالات میانى سانتریفیوژهاى کشورمان بوده است. بدیهى است که جمهورى اسلامى ایران زیر بار تبدیلشدن برنامه هستهاى خود به یک برنامه تزئینى و صورى نخواهد رفت. ایالات متحده آمریکا وتروئیکاى اروپایى بهدنبال آن هستند که کشورمان از غنىسازى صنعتى به سمت غنىسازى تحقیقاتى برود و فعالیتهاى خود در زمینه هستهاى را صرفا در حد پروژههاى تحقیقاتى و دانشگاهى، آن هم با قدرت مانور محدود پیش ببرد.
در نهایت اینکه با توجه به زمان اندک باقیمانده تا پایان ضرب الاجل دوم مربوط به توافقنامه ژنو و سختترشدن پروسه تمدید مذاکرات، مذاکرات اخیر وین بهلحاظ زمانى بسیار حساس است. اگر در این مذاکرات واشنگتن و دیگر اعضاى ۱+۵ بتوانند تصمیم و اراده لازم را جهت رسیدن به توافق نهایى فعلیت بخشند، رسیدن به توافق نهایى تا سوم آذرماه امکانپذیر خواهد بود، اما ادامه بازى غرب در مسیر غیرواقعبینى و زیادهخواهى، راه را براى رسیدن به توافق جامع تا سوم آذرماه خواهد بست. در این صورت مسلما همه اعضاى ۱+۵ مسؤول به نتیجه نرسیدن مذاکرات خواهند بود.
مهمترین مباحث مورد اختلاف میان طرفین مذاکرهکننده
در مجموع اختلافاتى که مانع از نگارش متن نهایى توافق هستهاى ژنو مىشود، عبارتند از: اختلافات میان ایران و گروه ۱+۵ بهویژه با آمریکا بر سر مواردى همچون میزان غنىسازى اورانیوم ایران، تعداد سانتریفیوژها، تاسیسات هستهاى فردو و آب سنگین اراک، مدت زمان توافق نهایى، بحث PMD (ابعاد نظامى احتمالى) ازجمله موارد مطروحه در مطالعات ادعایى، نحوه نظارتها و بازرسىهاى آژانس بینالمللى انرژى اتمى بر تاسیسات هستهاى ایران، موضوع تحقیق و توسعه و نحوه لغو کامل تحریمها است.
درباره اختلاف در زمینه تعداد و نوع سانتریفیوژهاى فعال کشورمان، به نظر مىرسد تحت تأثیر فشار لابى صهیونیستى، خواستههاى غربىها در مورد محدودسازى سانتریفیوژهاى کشورمان رو به فزونى است. میزان زیادهخواهىهاى طرفهاى غربى در این مدت بهحدى بوده که «پتر جنکینز» نماینده سابق انگلیس در آژانس بینالمللى انرژى اتمى و «ریچارد دالتون» سفیر سابق این کشور در ایران نیز یک ماه قبل در گزارشى با موضوع مذاکرات هستهاى، هشدار دادند اتخاذ مواضع حداکثرى از سوى غرب، مىتواند به شکست مذاکرات منجر شود.
در واقع بر مبناى توافق موقت ژنو غنىسازى تا سقف ۵ درصد براى ایران محفوظ است. همچنین ایران اکنون ۱۹ هزار سانترویفیوژ به شکل نصبشده و از نوع نسل اول دارد که البته ۱۰ هزار مورد آن فعالیت عملى دارند. جمهورى اسلامى ایران بر مبناى توافق ژنو معتقد است که در جهت تأمین نیازهاى عملى خود نیازمند غنىسازى تا سقف ۱۹۰ هزار سو است. با اینکه در توافقنامه ژنو بر تأمین سوخت هستهاى ایران در جهت رفع نیازهاى عملىتصریح شده است، غربىها همواره از محدودسازى ظرفیت غنىسازى ایران سخن گفتهاند و حتى چند روز قبل از مذاکرات کنونى، وندى شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا، این سخنان را بار دیگر تکرار کرد.
در مورد راکتور آب سنگین اراک که از موارد اختلافى بوده، به گفته مسؤولان و کارشناسان با تلاشهاى متخصصان سازمان انرژى اتمى کشورمان، فرمولهایى براى رفع نگرانى غرب در مورد این راکتور آب سنگین طراحى شده و مىتوان گفت که در این زمینه پیشرفتهایى حاصل شده است. به نظر مىرسد ابتکار سازمان انرژى اتمى کشورمان جهت بازطراحى نیروگاه اراک که بهمنظور کاهش میزان پلوتونیوم تولیدى این سایت هستهاى اتخاذ شده است، سطح اختلاف نظر در رابطه با نیروگاه اراک را تا حدى کاهش داده است، هرچند زیادهخواهى غربىها همچنان در این زمینه باقى است.
بازخورد کارشکنى آمریکایىها در مذاکرات هستهاى
آمریکایىها باید بدانند که پذیرش مذاکره بهعنوان نرمش قهرمانان نه از روى انفعال و متأثر از فشار تحریم، بلکه اقدامى ابتکارى و پاسخى به تاریخ و ادعاهاى واهى مخالفان فناورى صلحآمیز هستهاى کشورمان بوده و لذا این اقدام ابتکارى را نمىتوان با تهدید یا تطمیع و تحمیل اشتباه محاسباتى به انحراف کشاند. برعکس هرگونه رفتار ناشیانه و متکبرانة رقیب تنها دیوار بىاعتمادى را مرتفعتر خواهد ساخت.
استقلال سیاسى و عزت ملى یکى از مهمترین دستاوردهاى انقلاب اسلامى بوده است. جمهورى اسلامى ایران در سایه استقلال و عزت بهدستآمده توانسته است به پیشرفتهاى بسیار چشمگیرى در حوزههاى مختلف علم و فناورى برسد. تا جایى که در دهه گذشته ایران با یک جهش علمى خیرهکننده از رتبهى پنجاهم جهان به رتبه هفدهم دنیا صعود کرد.
ادامه راه پرشتاب پیشرفت علمى در کشور و دسترسى به فناورىهاى نوین، بهویژه در حوزههاى صنعتى، درمان، سلامت، دفاعى و... مستلزم پیشرانهایى است که یکى از مهمترین آنان، بهرهمندى کشور از زنجیره فناورى صلحآمیز هستهاى است.
بر این اساس نظام جمهورى اسلامى ایران در طى دهه گذشته با تکیه بر اقتدار درونزا، بهرهگیرى از راهبرد مقاومت و ایستادگى در برابر فشارها و تهدیدات، علاوه بر دستیابى به چرخه کامل سوخت هستهاى در آستانه نقطهى گریز هستهاى قرار گرفت.
اینک روند مذاکرات که همچنان ادامه دارد، چند پیام را به مردم و مسؤولان کشور یادآورى مىکند:
۱- استحکام بخشى به ساخت درونى قدرت، اصلىترین پشتوانه کسب عزت و غرور ملى ماست.
۲- پیادهسازى اقتصاد مقاومتى با مدیریت جهادى مسؤولان و عزم ملى، اصلىترین راهکار جلوگیرى از افتادن در دام اشتباه محاسباتى است که دشمن طراحى مىکند.
۳- براى حل مشکلات و مسائل اصلى نمىتوان چشم به دست دشمن و حریف داشت و باید به داخل و منابع داخلى تکیه کرد.
۴- آمریکا مذاکرات فرسایشى را فرصتى براى در هم شکستن ارادة مردم شریف ایران اسلامى تلقى کرده و لذا همچنان سیاست مذاکره براى مذاکره را براى تشدید فشار علیه مردم و کشورمان دنبال مىکند.
با این وجود، بایستى از زحمات طاقتفرسا و در عین حال عزتمندانه تیم مذاکرهکننده جمهورى اسلامى قدرشناسى و از مقاومت جانانة آنان براى پاسداشت منافع ملى و مصالح نظام و مراعات خطوط قرمز بر سر میز مذاکره، پشتیبانى همهجانبه کرد.
تیم مذاکرهکننده کشورمان بهخوبى مىدانند که توافقى که فناورى هستهاى معطوف به برآوردن نیازهاى عملى ما را نپذیرد و لغو تمامى تحریمها را تضمین نکند، مورد قبول مردم و رهبرى نخواهد بود. عدم دستیابى آنان به توافق، بهتر از توافقى است که کمتر از این سطح از انتظارمان را برآورده سازد، بهعبارتى عدم توافق بهتر از توافق نامربوط است؛ چه زیبا فرموده است امام راحلمان که: «ما مىخواهیم زندگى فقیرانه داشته باشیم ولى آزاد و مستقل زندگى کنیم.» (صحفة نور، ج ۱۵، ص۲۰۹) و در فراز دیگرى نیز تذکر مىدهند که «خودتان را مهیا کنید براى ساختن کشورتان. ارزش دارد که ما، یکسال، دوسال، ده سال، زحمت بکشیم و رنج ببریم و کشورمان مستقل بشود و از دست چنگال این گرگهاى آدمخوار بیرون کشیده شود.» (همان، ج۱۴، ص۸۹)
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
مذاکرات هسته ای ادامه می یابد/ کامرون درخواست ملاقات داشت
رییس جمهور در فرودگاه مهرآباد مذاکرات هسته ای ادامه می یابد کامرون درخواست ملاقات داشت خبرگزاری رسا ـ رییس جمهور با تشریح نتایج و دستاوردهای سفر خود به نیویورک و آستراخان گفت نشست امسال مجمع عمومی سازمان ملل به دلیل وضعیت و مسایل پیش آمده در منطقه ما و اساساً وضعیتی که در دنیانماینده حزب جمهوریخواه آمریکا: ادامه مذاکرات ایران و 1+5 تا رسیدن به توافق نهایی خردمندانه است
نماینده حزب جمهوریخواه آمریکا ادامه مذاکرات ایران و 1 5 تا رسیدن به توافق نهایی خردمندانه است یک نماینده حزب جمهوری خواه در کنگره آمریکا می گوید خردمندانه آن است که مذاکرات هسته ای 1 5 با ایران تا رسیدن به توافق نهایی ادامه پیدا کند آفتاب راش هالت نماینده جمهوری خواه نیوجرزیدرخواست ظریف برای نقش مستقلتر اتحادیه اروپا در ادامه مذاکرات
یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۱ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز یک شنبه با الکساندروس ان زنون قائم مقام وزیر امور خارجه قبرس ملاقات کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به روابط دوجانبه دوستانه دو کشور بر افزایولایتی: به ادامه مذاکرات پایبند هستیم
ولایتی به ادامه مذاکرات پایبند هستیمایران کشوری پایدار و با ثبات در منطقه است و بسیاری از کشورها علاقمند هستند روابط خود را با ایران توسعه بدهند رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت برخلاف برخی تصورات که با طولانیشدن مذاکرات یا وارد آوردن فشارهای اقتصادیمذاکرات تا زمانی که طرف مقابل خسته شود باید ادامه پیدا کند
شیخالاسلام در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مذاکرات تا زمانی که طرف مقابل خسته شود باید ادامه پیدا کند مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی گفت علاقمند به حل مشکلات با آمریکا نیستیم چرا که اگر موضوع هستهای حل شود تازه اول کار خواهد بود حسین شیخالاسلام در گفتگو با خبرنگار سجعفری در نطق میان دستور: مذاکرات هستهای برای احقاق حقوق ملت ادامه یابد
جعفری در نطق میان دستور مذاکرات هستهای برای احقاق حقوق ملت ادامه یابدنماینده خلخال در مجلس بر لزوم حمایت از ادامه مذاکرات هستهای برای احقاق حقوق ملت ایران تأکید کرد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس جلیل جعفری نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس پیش از ظهر امروز سهعناوین روزنامههای صبح امروز کشور آغاز مذاکرات سرنوشتساز در وین/معمای کاهش قیمت نفت/ادامه پرداخت یارانه نقدی
عناوین روزنامههای صبح امروز کشورآغاز مذاکرات سرنوشتساز در وین معمای کاهش قیمت نفت ادامه پرداخت یارانه نقدی بدون تغییربرخی از روزنامههای صبح امروز کشور مهمترین عناوین خبری خود را به مطالبی چون آغاز مذاکرات سرنوشتساز در وین معمای کاهش قیمت نفت و ادامه پرداخت یارانه نقدی بدونمذاکرات گرم پاییزی در فرانکفورت ادامه دارد: برزیل، فرانسه، نروژ و...
مذاکرات گرم پاییزی در فرانکفورت ادامه دارد برزیل فرانسه نروژ و فرهنگ > کتاب - مدیر آژانس ادبی نوروز که به نمایندگی از گروه انتشاراتی الهدی در شصت و ششمین نمایشگاه کتاب فرانکفورت حاضر شده با ناشرانی از برزیل فرانسه روسیه ترکیه نروژ گرجستان مالزی و اندونزیکارشناسان ایران و پنج بعلاوه یک ، هفته بعد در وین مذاکرات را ادامه می دهند
کارشناسان ایران و پنج بعلاوه یک هفته بعد در وین مذاکرات را ادامه می دهند کارشناسان ایران و پنج بعلاوه یک هفته بعد در وین مذاکرات را ادامه می دهند به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری روسی ریانوستی کارشناسان ایران و پنج بعلاوه یک قرارجعفری: مذاکرات هستهای برای احقاق حقوق ملت ادامه یابد
سهشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۳ نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس بر لزوم حمایت از ادامه مذاکرات هستهای برای احقاق حقوق ملت ایران تاکید کرد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا جلیل جعفری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز سهشنبه مجلس شورای اسلامی باادامه مذاکرات بشرط تشکیل کشور مستقل فلسطین
ادامه مذاکرات بشرط تشکیل کشور مستقل فلسطین خبرگزاری پانا محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد اگر تعیین جدول زمانی پایان اشغالگری در شورای امنیت با شکست روبرو شود به دادگاه جنایات جنگی مراجعه خواهد کرد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۹ مهر ساعت 10 21 به گزارش خبرگزاری پانا به نقل ازادامه مذاکرات منوط به تامین منافع هستهای ایران/ کاهش تعداد سانتریفیوژها راه را بر هستهای بودنمان میبندد
یک کارشناس مسائل هستهای مطرح کرد ادامه مذاکرات منوط به تامین منافع هستهای ایران کاهش تعداد سانتریفیوژها راه را بر هستهای بودنمان میبندد یک کارشناس مسائل هستهای گفت هرگونه توافق در موضوع سانتریفیوژها باید برنامه هستهای کشورمان را حفظ کند و به گونهای عمل نکنیم که در طول زمنجفی: عدم صدور ویزا برای عضو چهارم آژانس حق حاکمیتی ایران است/ ادامه مذاکرات در اوایل آبان ماه
سیاسی سیاست خارجی پایان مذاکرات ایران و آژانس در تهران نجفی عدم صدور ویزا برای عضو چهارم آژانس حق حاکمیتی ایران است ادامه مذاکرات در اوایل آبان ماه نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در پایان مذاکرات دو روزه ایران و آژانس گفت مذاکرات بسیار سازنده جدی محتوایی و صدرخواست ظریف از اتحادیه اروپا: در ادامه مذاکرات، نقش مستقل تری بازی کنید
درخواست ظریف از اتحادیه اروپا در ادامه مذاکرات نقش مستقل تری بازی کنید سیاست > دیپلماسی - ایسنا نوشت محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز یک شنبه با الکساندروس ان زنون قائم مقام وزیر امور خارجه قبرس ملاقات کرد وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار بمذاکرات گازي روسيه و اوکراين اين هفته ادامه پيدا مي کند
۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۱ ۴ق ظ مذاکرات گازي روسيه و اوکراين اين هفته ادامه پيدا مي کند قرار است در پايان هفته جاري ميلادي مذاکرات سه جانبه گازي اروپا در بروکسل ادامه پيدا کند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از فوکس طبق گزارشات قرار است دور جديد مذاکرات سه جانبه گازي روسيپایان 4:30 ساعت مذاکره ظریف، کری و اشتون / مذاکرات احتمالا امشب ادامه دارد
سیاسی سیاست خارجی پایان 4 30 ساعت مذاکره ظریف کری و اشتون مذاکرات احتمالا امشب ادامه دارد مذاکرات سه جانبه ظریف اشتون و کری در وین پس از 4 30 پایان یافت و احتمالا این مذاکرات امشب ادامه خواهد داشت به گزارش خبرنگار مهر مذاکرات سه جانبه محمد جواد ظریف کاترین اشتون و جان کرمذاکرات معاونان ایران و آمریکا در نوبت صبح پایان یافت / ادامه مذاکرات ساعت 17 به وقت تهران
سیاسی سیاست خارجی مذاکرات معاونان ایران و آمریکا در نوبت صبح پایان یافت ادامه مذاکرات ساعت 17 به وقت تهران ادامه مذاکرات معاونان ایران و آمریکا و کاترین اشتون ساعت 15 و نیم به وقت وین 17 به وقت تهران برگزار می شود به گزارش خبرنگار مهر مذاکرات نوبت صبح معاونان وزرای خارجه-
سیاسی
پربازدیدترینها