تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870411750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مسوول وزارت اطلاعات: سناریوهای مختلف هسته ای پیش بینی شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مسوول وزارت اطلاعات: سناریوهای مختلف هسته ای پیش بینی شده است بجنورد - ایرنا - رییس مرکز بررسی های استراتژیک وزارت اطلاعات گفت: این وزارتخانه در خصوص پرونده هسته ای، همه سناریوهای محتمل را پیش بینی و طراحی کرده ایم.


به گزارش ایرنا، شفیعی روز پنج شنبه در همایش بزرگداشت سی امین سالگرد تاسیس وزارت اطلاعات در بجنورد اظهار کرد: با توجه به این که ممکن است مذاکرات با گروه 1+5 به توافق، تمدید و یا بن بست منجر شود، راهبردهای لازم طراحی شده و ما برای هر یک برنامه داریم.
وی افزود: این که رییس جمهوری اسلامی ایران در مجامع جهانی با آن صلابت و قاطعیت سخن می گوید، نتیجه همین نگاه راهبردی و برنامه ریزی شده است که همه شرایط سنجیده و در برنامه ها پیش بینی شده است.
این مسوول اطلاعاتی گفت: ما تحلیل ها و پیش بینی های خود را به همراه راهبردهای لازم خدمت رهبر معظم انقلاب، رییس جمهوری و دیگر مسوولان نظام ارایه می دهیم تا در تصمیم گیری ها مد نظر قرار دهند.
شفیعی اطلاعات جمع آوری شده وزارت اطلاعات را محصول سه لایه همکاری دانست و گفت: دانشگاه ها و پژوهشکده ها، اتاق های فکر با نخبگان مناطق مختلف و در آخر تلفیق اطلاعات حاصله از این دو راه با اطلاعات پنهان خود وزارتخانه، اطلاعات نهایی را می سازد.
وی افزود: مرکز بررسی های استراتژیک، اطلاعات را از چهار مسیر مختلف کسب کرده و با ترکیب آنها، تحلیل های آینده نگرانه صورت می دهد و قبل از آن که داعش، شکل بگیرد شرایط کشورهای عراق و سوریه را پیش بینی می کند.
وی با اشاره به شرایط منطقه، ایران را قدرت بلامنازع منطقه دانست و گفت: همه حوادثی که اکنون در منطقه ایجاد می شود برای قطع کردن دست ایران از خاورمیانه است، چون آمریکا دریافته که با اشغال عراق و افغانستان، برنده واقعی این جنگ ها ایران بوده است.
شفیعی گفت: آنها اول به سراغ حزب الله لبنان، که به زعم آنان حلقه ضعیف تر بود، رفتند و پس از آن به سوریه لشکر کشیدند تا این حلقه نفوذ ایران را بشکنند.
وی افزود: شاهد شکل گیری نظم جدیدی در منطقه هستیم که انشاءالله به پیروزی گفتمان انقلاب اسلامی منجر خواهد شد و اگر کشورهای محور مقاومت این فشار را تحمل کنند، مولود فرخنده ای خواهد داشت.
رییس مرکز بررسی های استراتژیک وزارت اطلاعات، وظیفه همه را در این مقطع حساس، استحکام ساخت درونی نظام و همان وحدت کلمه مورد تاکید حضرت امام (ره) بیان کرد و گفت: امنیت چیزی جز تولید اجتماعی حاصل از روابط اجتماعی نیست که در شکل گیری آن مردم نقش اول را دارند.
شفیعی سه آسیب این بخش را ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت، شکاف بین مردم (اقوام و مذاهب) و شکاف درون حاکمیت و چندگانگی بین اجزای حاکمیت دانست و گفت: مادامی که ارتباط بین مردم و نظام سیاسی حفظ شود، هیچ آسیبی متوجه نظام نمی شود.
وی بر ضرورت تقویت امید و اعتماد در مردم تاکید کرد و گفت: هیچ نظامی در عرصه جنگ خارجی شکست نمی خورد مگر این که قبل از آن، از مردم خود شکست خورده باشد و ما این را در دوران دفاع مقدس خود و نیز فروپاشی نظام بعثی عراق به عینه دیدیم.
626/ 2025


24/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن