واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ مهر ۱۳۹۳ (۹:۲۶ق.ظ)
معاون وزير نفت در امور پتروشيمي خبر داد؛ طلب 105 هزار ميليارد ريالي NPC از شركتهاي پتروشيمي خصوصي معاون وزير نفت در امور پتروشيمي به طلب 105 هزار ميليارد ريالي شركت ملي صنايع پتروشيمي از مجتمعهاي خصوصي اشاره و تصريح كرد: نبايد با دريافت طلب خود منجر به تعطيلي كار در اين مجتمعها شويم.
به گزارش خبرگزاري موج، مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي در مجمع عمومي اين شركت با بيان اين كه صنعت پتروشيمي ايران هم اكنون متولي توسعه ندارد، گفت: خصوصي سازي غير كارشناسي و از بين رفتن سازمان برنامه و بودجه سبب شده هم اكنون بسياري از طرحهاي اين صنعت نيمه كاره و بدون خوراك روي دست ما باقي بماند.
وي با اشاره به اين كه تا سال 1390 شركت ملي صنايع پتروشيمي بر اساس قانون سرمايه گذاري هاي داخلي و خارجي در طرحهاي پتروشيمي را ضمانت مي كرد، يادآور شد: اين نوع حمايت از سرمايه گذاران سبب جهش در صنعت پتروشيمي شده، هم اكنون اين موضوع با اجراي سياستهاي اصل 44 انجام نمي شود، از اين رو تقاضا داريم مجمع عمومي شركت شروع دوباره اين نوع حمايتها را شتاب بخشد.
معاون وزير نفت به طلب 105 هزار ميليارد ريالي شركت ملي پتروشيمي ايران از مجتمعهاي پتروشيمي خصوصي شده اشاره كرد و گفت: اگر مي خواهيم از بخش خصوصي حمايت كنيم نبايد براي دريافت طلب خود منجر به تعطيلي كار در اين مجتمع ها شويم.
شعري مقدم ادامه داد: طلب شركت ملي صنايع پتروشيمي از مجتمعهاي پتروشيمي را مي توان در قالب تسهيلات با در نظر گرفتن سود منطقي در اختيار اين واحدها قرار دهيم تا آنها با راه اندازي طرح خود بتوانند اقساط اين وام را از طريق فروش محصولات بازگردانند.
مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي هدف استراتژيك اين شركت در ساختار جديد را كمك به اهداف سند چشم انداز 20 ساله صنعت پتروشيمي كشور با محوريت اقتصاد مقاومتي و عامليت بخش خصوصي از طرق اعمال وظايف حاكميتي و اجراي آيين نامه هاي رگولاتوري و حمايت از تكميل زنجيره ارزش و گسترش صنايع مياني و پايين دستي دانست.
وي استفاده از زيرساختهاي موجود براي شتاب بخشي در اجراي برنامه هاي توسعه، ايجاد زير ساختهاي لازم در مناطقي كه بخش خصوصي تمايلي به سرمايه گذاري براي اين امرو ندارد، ترغيب استفاده حداكثري از امكانات و توانمندي ها داخلي از طريق دادن تضمين هاي لازم به استفاده كنندگان را از جمله اهداف استراتژيك شركت ملي صنايع پتروشيمي ايران اعلام كرد.
شعري مقدم با بيان اين كه هم اكنون 67 طرح نيمه كاره در صنعت پتروشيمي از برنامه چهارم و پنجم باقي مانده است، گفت: هم اكنون از اين تعداد 20 طرح خط اعتباري چين، 18 طرح معرفي به صندوق توسعه ملي، 9 طرح فاينانس از طريق ساير منابع و 20 طرح نيز از جمله طرحهاي متقاضي استفاده از صندوق توسعه ملي هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]