تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860525126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تخصيص اعتبار براي تامين آب شرب روستاهاي کشور در جهت مقابله با خشکسالي / مجلس و دولت تعلل نکنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ مهر ۱۳۹۳ (۱۳:۵۵ب.ظ)
عضو کميسيون صنايع: تخصيص اعتبار براي تامين آب شرب روستاهاي کشور در جهت مقابله با خشکسالي / مجلس و دولت تعلل نکنند بيش از 80 درصد آب مصرفي کشور در حوزه کشاورزي است اما اين مقدار آب با ارائه طرح هاي کشاورزي مي تواند به يک چهارم ميزان مصرفي امروز کاهش يابد.
رمضانعلي سبحاني فر عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي درخصوص اولويت تامين و اختصاص منابع به طرح هاي آبرساني در کشور به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: يکي از مسائلي که امروز در مجلس به صورت جدي، پيگيري مي شود بحث تامين آب شرب به صورت کلي و البته بصورت خاص براي روستاييان و کشاورزان است.
وي ادامه داد: با توجه به اين موضوع که امروز نزديک به 6هزار روستا با تانکر آبرساني مي شود، بحث تامين و استفاده بهينه از آب در بخش هاي کشاورزي جزو طرح هاي اولويت دار نمايندگان مجلس قرار گرفته است.
رييس کميته ارتباطات در مجلس با اشاره به ميزان آب مصرفي در حوزه کشاورزي، تصريح کرد:بيش از 80 درصد آب مصرفي کشور در حوزه کشاورزي است اما اين مقدار آب با ارائه طرح هاي کشاورزي مي تواند به يک چهارم ميزان مصرفي امروز کاهش يابد؛ اگر طرح هاي بهره وري در حوزه آب اجرايي شود ضمن آنکه مي توانيم شاهد کاهش هدررفت آب شويم از سوي ديگر اين امکان فراهم مي شود تا سطح زيرکِشت محصولات کشاورزي را هم افزايش داد.
رئيس گروه دوستي پارلماني ايران-روسيه افزود: رئيس مجلس و رئيس جمهور اخيرا با اجازه رهبر معظم انقلاب اسلامي مبلغ 10ميليارد دلار از منابع صندوق توسعه ملي را مي توانند در راستاي کمرنگ شدن خشکسالي و همچنين تامين آب شرب اختصاص دهند ؛ لذا اگر با برنامه ريزي صحيح برنامه ها رنگ و بوي اجرايي بگيرد مي توانيم اقتصاد پايدار را به روستاها بازگردانيم.
عضو ناظر مجلس در کارگروه تعيين مصاديق مجرمانه درباره بودجه سال آتي نيز اشاره اي داشت و خاطرنشان کرد: ساماندهي فعاليت و پروژه هاي عمراني نيمه تمام در کشور بايد جزو اولين اولويت هاي عمراني بودجه سال آتي کشور باشد ؛ بايد اعتبار بودجه اي پروژه هاي آبرساني، راهسازي و ..... نسبت به بودجه 93تغييرات مثبتي داشته باشد تا اين طرح ها اجرايي شوند.
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي درخصوص آينده اقتصاد و تحريم ها نيز گفت: امروز ديگر تنها کشورمان از سوي کشورهاي غربي مورد تحريم قرار نگرفته است و روسيه هم از تحريم ها سهمي برده است ؛ اگر هر دو کشور بخواهند اين تحريم ها را ناچيز جلوه دهند بايد با افزايش سطح مبادلات في مابين دو کشور درصدد دور زدن تحريم ها باشند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: زمينه فراهم شدن ارتباط تنگاتنگ بين دو کشور ارتباط دوطرفه است که بايد تجار با يکديگر آشنا شود ضمن آنکه دولت ها نيز بايد امکانات حضور فعالان اقتصادي را در کشور روسيه فراهم کنند تا مبادله کالا به آساني امکان پذير شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن