تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870144711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اخضر ابراهیمی: حل بحران سوریه بدون مشارکت ایران دشوار است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اخضر ابراهیمی: حل بحران سوریه بدون مشارکت ایران دشوار است تهران- ایرنا- "اخضر ابراهیمی" نماینده سابق سازمان ملل در امور سوریه حل بحران این کشور را بدون مشارکت ایران دشوار خواند.


به گزارش روزنامه فرامنطقه ای "القدس العربی" چاپ لندن، ابراهیمی در یک سخنرانی در همایش"درگیری در سوریه و تاثیر آن بر همسایگان" که دیروز در موسسه "چتم هاوس" در لندن برگزار شد، در اشاره به تحولات میدانی و سیاسی سوریه گفت: سوریه نباید سقوط کند زیرا سقوط پی در پی سایر نظام ها در منطقه را بدنبال خواهد داشت، به واقع آنچه امروز بدان نیاز داریم، طرح صلحی فراگیر برای کل منطقه است.
وی تاکید کرد که در مرحله کنونی و برغم ضرورت ایجاد یک سوریه جدید، اما اسد باید جزیی از راه حل بحران این کشور باشد.
وی با بیان این که بحران سوریه از طریق نظامی حل نمی شود، بر اهمیت مشارکت با جمهوری اسلامی ایران در حل مساله سوریه تاکید کرد و افزود که نفوذ ایران در آن کشور بیشتر از روسیه است.
ابراهیمی ادامه داد: داعش و امثال آن در سوریه و عراق در نهایت محکوم به شکست هستند ولی هر طرفی اعم از دولت های عربی و یا قدرت های خارجی که خواهان شکست این گروه است، باید با ایران به گفت وگو بنشیند، شاید این افراد یا کشورها درک درستی از میزان نفوذ ایران نداشته باشند، اما نفوذ ایران در سوریه به مراتب بیش از نفوذ امریکا در اسراییل است.
وی همچنین از "رجب طیب اردوغان" رییس جمهوری ترکیه بابت بی توجهی به اوضاع جاری در منطقه و عرصه بین المللی و پیگیری رویای شکست دولت سوریه انتقاد کرد.
ابراهیمی عملکرد آمریکا در عراق را نیز مورد انتقاد قرار داد و گروه تروریستی داعش را نتیجه نظامی گری و سیاست های غلط آمریکا در آن کشور خواند و گفت: اگر در پی دستیابی به راه حلی سیاسی هستیم، امروز وقت آن رسیده است که رویه خود را تغییر دهیم، زیرا راه حل های نظامی به تنهایی به نتیجه نمی رسد.
وی علت استعفای خود را ناتوانی سازمان ملل و وابستگی این نهاد به کشورهای حامی سیاسی و مالی آن و در نتیجه فقدان قدرت مانور واقعی در حل بحران ها، ذکر کرد.
ابراهیمی تاکید کرد: بسیار پیشتر قصد کناره گیری داشت، اما وزرای خارجه آمریکا و روسیه گفتند که به توافقی برای حل بحران (سوریه)دست یافته اند و حمایت لازم را از آن طرح به عمل می اورند، اما این گونه نشد.
ابراهیمی همچنین با اشاره به مذاکرات ایران، آمریکا و گروه 1+5 گفت: موفقیت این مذاکرات می تواند فضا را بهتر کند و افق های جدید و روزنه های امید را در منطقه بگشاید.
رسانام**643**2017


23/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن