محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845935716
گزارش برنامه ششم حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به دولت
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۵ب.ظ)
گزارش برنامه ششم حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به دولت معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در مراسم آغاز به کار سمپوزيوم بين المللي گردشگري پايدار اعلام کرد: گزارش برنامه ششم در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور تقديم دولت شد.
به گزارش خبرگزاري موج، برنامه ششم توسعه سازمان دربرگيرنده سياستها، راهبردها، برنامههاي عملياتي و اجرايي براي فاصله زماني سال 95 تا 99 است، که پس از بررسي هاي کارشناسي از سوي متخصصان سازمان در معاونتهاي مختلف در 150 صفحه تدوين شده است.
متن سخنان رئيس سازمان در مراسم آغاز به کار سمپوزيوم بين المللي گردشگري پايدار به اين شرح است:
بسم الله الرحمن ارحيم الحمدالله الذي هدانا لهدا و ما کنا لنتهدي لولا ان هدانالله
در ابتدا فرصت را مغتنم شمرده ضمن خوشامدگويي به کليه ميهمانان محترم که دعوت ما را براي حضور در سمپوزيوم سازمان ملل براي زمينه سازي گردشگري پايدار، يکپارچه سازي سياست هاي بخشي در برنامه ريزي توسعه پايدار ملي پذيرفته و در اين نشست حضور دارند، خوش آمد و خيرمقدم عرض مي کنم. همچنين مايلم مراتب تشکر و قدرداني خود را از سازمان ملل متحد براي حمايت و همکاري در برگزاري چنين رويداد بي بديلي، خالصانه ابراز کنم.
از حضور معاون اول محترم رئيس جمهور جناب آقاي دکتر جهانگيري، اعضاء هيأت دولت و سفراي خارجي مقيم ايران نيز قدرداني مي کنم.
توسعه و توسعه پايدار يکي از مقوله هايي است که در دهه هاي اخير در مورد آن بحث هاي فراواني شده است به طور کلي مي توان گفت که انسان به صورت فطري، کمال جوي و توسعه طلب است. تمايل انسان به توسعه و پيشرفت، خط پاياني نمي شناسد، حال آنکه براي توسعه لوازم و منابعي مورد نياز است که اغلب محدود است. از همين جا تعريف و مفهوم توسعه پايدار به ميان مي آيد: توانايي انسان ها و جوامع مختلف در مديريت استفاده از منابع محدود براي رسيدن به حداکثر توسعه. در چنين شرايطي واضح و مبرهن است که مديران و برنامه ريزان در جوامع مختلف بايد طوري عمل کنند که نه تنها مسير توسعه را با استفاده از منابع موجود براي جامعه خود هموار سازند بلکه بايد به فکر نسل هاي آينده نيز باشند.
به عبارت ديگر بايد اطمينان پيدا کنند که برنامه هاي توسعه اي در عين حالي که به نيازهاي امروزي جوامع پاسخگو باشد، نيازها و توانمندي هاي نسل هاي بعدي را نيز مدنظر قرار دهد. اگر توسعه پايدار را به مفهوم برخورداري و بهره مندي يکسان بخش هاي مختلف يک جامعه از امکانات و منابع موجود تفسير کنيم، بدون ترديد گردشگري مي تواند عامل مهمي در نيل به اين هدف عالي تعريف شود.
زيرا منابع و جاذبه هاي گردشگري و مناطق گردشگري پذير در جوامع مختلف معمولا از آمايش سرزمين و پراکندگي جغرافيايي متوازني برخوردار هستند. مثلا در کشور ما ايران، اين قبيل منابع و جاذبه ها تقريبا به صورت متعادل در سطح کشور، از شهرهاي بزرگ گرفته تا مناطق روستايي و دورافتاده پراکنده هستند.
از اين منظر، توسعه گردشگري مي تواند توزيع عادلانه درآمدها، کاهش فقر و کاهش مهاجرت هاي بي رويه به سوي کلان شهرها را به دنبال داشته باشد. به طور کلي بايد توجه داشت که توسعه گردشگري با در نظر گرفتن ابعاد و جنبه هاي زيست محيطي، اقتصادي، اجتماعي-فرهنگي و برقراري تعادل مناسب ميان اين سه جنبه و نيز موارد سه گانه زير مي تواند توسعه بلند مدت را تضمين نمايد:
الف) احترام به اصالت اجتماعي-فرهنگي جوامع محلي ميزبان، محافظت از ميراث فرهنگي و ارزش هاي سنتي آنان، کمک به شکل گيري ارتباطات ميان فرهنگي و فرهنگ اغماض و گذشت.
ب) تضمين شکل گيري تعاملات اقتصادي پويا و بلندمدت، تمهيد منافع کامل تمامي دست اندرکاران و مؤلفه هاي دخيل در فرايند گردشگري، ايجاد اشتغال پايدار و فرصت هاي درآمد زايي و امکانات و تسهيلات لازم براي جوامع محلي ميزبان و کمک به فقرزدايي
ج) استفاده مناسب از جاذبه ها و منابع طبيعي به عنوان عنصر کليدي در توسعه گردشگري هر منطقه، بدون ايجاد اخلال در فرايند اکولوژيکي منطقه و کمک به محافظت از ميراث طبيعي و تنوع زيست محيطي با نزديک شدن به سال 2015 زمان اجماع ملل و کشورهاي جهان براي انجام اقدامات جهاني به منظور ريشه کني فقر، ارتقاي سطح زندگي، آسايش آحاد جامعه و صيانت از محيط زيست در سايه اهداف توسعه هزاره، اطمينان واثق دارم که زمان آن فرا رسيده تا تدابير عملياتي اتخاذ کرده "از مفهوم به واقعيت" و "از تفکر به سوي عمل" گام برداشته و نقطه عطفي در راستاي رفاه نسل هاي آتي رقم بزنيم .
به منظور نيل به اهداف توسعه پايدار و اجراي دستور کار توسعه پس از سال 2015، نحوه مديريت در گردشگري و دستيابي به دستاوردهاي اين صنعت بسيار حائز اهميت مي باشد.
صنعت گردشگري امکان تحقق اهداف توسعه هزاره؛ به ويژه توانمندسازي زنان، برابري جنسيتي، فقرزدايي و محيط زيست پايدار را به ارمغان مي آورد. رونق گردشگري موجب ارتقاي سطح زندگي جوامع شده و نقش حياتي در ايجاد و تقويت صلح و آشتي ميان ملل دارد.
مايه تأسف است که اين روزها جهان ما با پديده اي به نام افراط گرايي به عنوان مانعي در مسير ارتقاي گردشگري پايدار دست و پنجه نرم مي کند. بدون شک مشي زيانبار افراطيون نه تنها عداوت و خشونت را افزايش داده، بلکه تخريب هاي برگشت ناپذيري براي نسل هاي فعلي و آتي بشر به جاي خواهد گذاشت. ما به عنوان دولت مردان، اين رفتار ضد انساني نسبت به بشريت و ميراث فرهنگي و طبيعي را محکوم نموده و همانطور که جناب آقاي دکتر روحاني رياست محترم جمهوري اسلامي ايران نيز همواره در مجامع بين المللي تاکيد نموده اند، دولت ها و ملت ها را به جهاني ضدخشونت و افراط گرايي دعوت مي نماييم. مايلم بر نقش مثبت گردشگري پايدار به عنوان نقطه توازن جنبه هاي فرهنگي- اجتماعي، اقتصادي و محيط زيستي و همچنين عامل صيانت از ميراث تاريخي فرهنگي و تنوع زيستي تأکيد کنم. اين امر مهم زماني قابل درک است که منابع طبيعي، تاريخي و فرهنگي را به عنوان ثروتي غيرقابل جايگزين مدنظر قرار دهيم.
اين نگرش مسوولانه نسبت به کارايي منابع، راه را جهت نيل به اقتصاد سبز در عصر نوين شهرنشيني و مدنيت هموار خواهد نمود. از اين رو ضروري است گردشگري پايدار و کارايي منابع، مدنيت، حفاظت از تنوع زيستي و محيط زيست به صورت يکپارچه در نظر گرفته شود.
در دستيابي به اهداف توسعه هزاره، ضروري است تمامي موارد فوق و فصول مشترک آن ها، با اولويت برابر مدنظر قرار گيرند و براي هر کدام برنامه ريزي مناسب، پايدار و هماهنگ با سايرين به عمل آيد. به منظور تدوين و عملياتي نمودن سياست هاي ملي و محلي گردشگري، موافقت نامه هاي بين المللي و يا ساير روندهاي گردشگري، اين رويکرد قوياً توصيه شده است. لذا بدين وسيله ضمن تأکيد بر لزوم يکپارچه سازي اصول توسعه پايدار با سياست ها و برنامه هاي کشور، آمادگي جمهوري اسلامي ايران را براي افزايش همکاري هاي دوجانبه و چندجانبه در اين زمينه اعلام مي کنيم.
همان گونه که در دستاوردهاي اجلاس ريو+20 نيز تاکيد شده تغييرات اساسي در روش هاي مصرف و توليد جوامع در راه نيل به اهداف توسعه پايدار، الزامي است. ضمن اعلام ضرورت تدوين برنامه جامع توسعه پايدار، از کليه دست اندرکاران، کارشناسان بخش هاي خصوصي و دولتي دعوت به عمل مي آورم در اين راه گام نهاده و ما را در تحقق اين امر ياري رسانند. دولت تدبير و اميد جمهوري اسلامي ايران با رويکردي تحليلي و عميق و همه جانبه با در نظرگرفتن ظرفيتهاي فراوان ايران در بخش گردشگري فرهنگي و تاريخي، طبيعي، مذهبي و زيارتي و گردشگري سلامت برنامه هاي گسترده اي براي رسيدن به اهداف سند چشم انداز بيست ساله در1404 هجري شمسي برابر با 2025 ميلادي تدوين کرده تا بتوانيم در آن سال ميزبان حداقل 20 ميليون گردشگر خارجي باشيم که از جاذبه هاي مذهبي، تاريخي فرهنگي طبيعي ايران بازديد کرده و ضمن گسترش تعامل فرهنگي با مردم کشورهاي مختلف به درآمد ارزي 25 تا 30 ميليارد دلار برسيم و در اولين گام از اين برنامه ريزي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري برنامه هاي عملياتي و اجرايي شش ساله آينده (سال پاياني برنامه توسعه پنجم و برنامه پنج ساله ششم) را تهيه و تقديم دولت نموده است که اميدواريم با اجراي آن به اهداف سند چشم انداز بيست ساله نزديک شويم. با تشکر مجدد از کليه دست اندرکاران برگزاري اين رويداد، اطمينان راسخ دارم اين نشست نتايج مطلوبي را به همراه خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
رئیس سازمان گردشگری در سمپوزیوم بینالمللی گردشگری پایدار: گزارش برنامه ششم حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گر
رئیس سازمان گردشگری در سمپوزیوم بینالمللی گردشگری پایدار گزارش برنامه ششم حوزه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری تقدیم دولت شدرئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری از ارائه گزارش برنامه ششم در حوزه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور به دولت خبر داد به گزارش خبرگزگزارش برنامه ششم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تقدیم دولت شد
رئیس سازمان گردشگری در سمپوزیوم بینالمللی گردشگری پایدار گزارش برنامه ششم میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری تقدیم دولت شد رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری از ارائه گزارش برنامه ششم در حوزه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور به دولت خبر داد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ ممدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم خبر داد 20 درصد تخفیف مجتمعهای اقامتی قم به مناسبت روز جها
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم خبر داد20 درصد تخفیف مجتمعهای اقامتی قم به مناسبت روز جهانی جهانگردیمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت در هفته جهانگردی تمام مجتمعهای اقامتی با 20 درصد تخفیف پذیرای مسافران و زائران حرم کریمه اهل بیت حضرتبازديد رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از غار اسپهبد خورشيد
۵ مهر ۱۳۹۳ ۲۰ ۰ب ظ بازديد رئيس سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري از غار اسپهبد خورشيد رئيس سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري از غار اسپهبد خورشيد از آثار ميراث فرهنگي شهرستان سوادکوه بازديد کرد به گزارش خبرگزاري موج مسعود سلطاني فر معاون رئيس جمهور و رئيس سازمعاون میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد اعطای 350 میلیون تومان تسهیلات به کارگاه
معاون میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خبر داداعطای 350 میلیون تومان تسهیلات به کارگاههای تولیدی صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمدمعاون میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از اعطای 350 میلیون تومان تسهیلات به کارگاههای تولیدی صنایعدستی اینمدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد: رئیس میراث فرهنگی کهگیلویه به عنوان مدیر برتر
مدیرکل میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد رئیس میراث فرهنگی کهگیلویه به عنوان مدیر برتر هفته گردشگری انتخاب شدمدیرکل میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت رئیس میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری کهگیلویه به عنوان مدیر برتر هفته گردشگریمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی: هتل 5 ستاره آنا در ارومیه تا 2 ماه آینده افتتاح میش
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی هتل 5 ستاره آنا در ارومیه تا 2 ماه آینده افتتاح میشودمدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی از افتتاح هتل 5 ستاره آنا در ارومیه تا 2 ماه آینده خبر داد جلیل جباری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیرئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری باشت: دانشآموزان باید با گردشگری در فرهنگ اسلامی آشنا شوند
رئیس اداره میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری باشت دانشآموزان باید با گردشگری در فرهنگ اسلامی آشنا شوندرئیس اداره میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری باشت گفت هفته گردشگری فرصتی برای آشنایی دانشآموزان با معنای گردشگری همراه با فرهنگ اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از باشت ظگزارش برنامه ششم سازمان میراث فرهنگی تقدیم دولت شد
اجتماعی گردشگری و میراث فرهنگی گزارش برنامه ششم سازمان میراث فرهنگی تقدیم دولت شد رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اعلام کرد گزارش برنامه ششم در حوزه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشورتقدیم دولت شد به گزارش خبرنگار مهر مسعود سلطانیفر پیش از ظهر سه شنبرئیس میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فردوس خبر داد بازدید بیش از 3 میلیون گردشکر از فردوس طی 6 ماه
رئیس میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری فردوس خبر دادبازدید بیش از 3 میلیون گردشکر از فردوس طی 6 ماهرئیس میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری فردوس گفت در 6 ماه نخست سالجاری بیش از سه میلیون و 281 هزار نفر از جاذبههای گردشگری تاریخی و روستایی فردوس دیدن کردهاند به گزارش خبرگزمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین: نقشه راه توسعه گردشگری در قزوین ترسیم شود
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی قزوین نقشه راه توسعه گردشگری در قزوین ترسیم شودمدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت با ترسیم نقشه راه میتوان در راه توسعه گردشگری استان قزوین گام برداشت به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین محمدعلی حضرتیها در سمینار آرئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری باشت خبر داد تخفیف 10 درصدی رستوران های بینراهی در هفته گردشگری
رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری باشت خبر دادتخفیف 10 درصدی رستوران های بینراهی در هفته گردشگریرئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری باشت از تخفیف 10 درصدی رستوران های بین راهی در هفته گردشگری خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از باشت سوگلی صالحی ظهر امروز در جمدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی مطرح کرد لزوم دستیابی به سند چشمانداز توسعه در بخش می
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی مطرح کردلزوم دستیابی به سند چشمانداز توسعه در بخش میراث فرهنگی خراسان شمالیمدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی دستیابی به سند چشم انداز توسعه در بخش گردشگری و اهداف سازمان با انجام اقدامات اساسی و بنیادیمدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد: جایگاه فعلی گردشگری یزد باید تثبیت شود
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان یزد جایگاه فعلی گردشگری یزد باید تثبیت شودمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان یزد با بیان اینکه اکنون یزد بر اساس آمارها در زمینه گردشگری جایگاه سوم کشور را داراست گفت این جایگاه باید تثبیت شود به گزارش خبرگزاری فارسمدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین: ساماندهی دریاچه اوان از اولویتهای اجرایی قزوین است
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری قزوین ساماندهی دریاچه اوان از اولویتهای اجرایی قزوین استمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری قزوین گفت دریاچه اوان از مهمترین منابع طبیعی منطقه الموت است که جایگاه ویژهای در توسعه گردشگری استان دارد به گزارش خبرگزاری فارس از قمدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان خبر داد سفر هئیت مغولی در قالب 15 استاد دانشگاه به زنجان
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان زنجان خبر دادسفر هئیت مغولی در قالب 15 استاد دانشگاه به زنجانمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت تا پایان مهر ماه سال جاری 15 استاد دانشگاه در قالب هئیت مغولی به زنجان سفر میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از زنجامدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم: بیش از 8500 تخت اقامتی در قم وجود دارد
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم بیش از 8500 تخت اقامتی در قم وجود داردمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت در حال حاضر هشت هزار و 500 تخت اقامتی در استان وجود دارد که باید این رقم با توجه به تعداد مسافران و زائران به بیش از 20 هزار تخت برسد-
گوناگون
پربازدیدترینها