واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مهر ۱۳۹۳ (۱۲:۵۶ب.ظ)
فرمانده نيروي انتظامي اعلام کرد: رد فرضيه مورد هدف قرار گرفتن هواپيماي ناجا فرمانده نيروي انتظامي، اعلام کرد: سلاح هاي دوش پرتاب و قابل حمل با نفر نهايتا تا ارتفاع 12 هزار پا را مي توانند مورد هدف قرار دهند در حالي که هواپيماي حامل مأموران ناجا در سطح بالايي پرواز مي کرد، بنابراين اين فرضيه که مورد هدف قرار گرفته باشد، کاملا مردود و بقاياي اين هواپيما گوياي اين مسأله است.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار دکتر اسماعيل احمدي مقدم در حاشيه تشييع پيکر پاک 7 شهيد نيروي انتظامي که در سانحه هوايي شنبه شب به شهادت رسيدند، گفت: پس از سانحه اطلاع رساني به موقع صورت گرفته و تيم فني نيز بايد علت سانحه را مشخص کند که در حال بررسي است، فکر نمي کنم به اين سرعت اظهار نظر کنيم از اين نوع هواپيما 5 فروند را در ناجا داريم، اما؛ گفتيم فعلا در پروازهاي آموزشي مورد استفاده قرار بگيرند تا تيم بررسي صحنه نتايج سانحه را مشخص کند؛ هواپيماي فوق به لحاظ امنيتي قوي بوده و تعداد زيادي از اين نوع در دنيا وجود دارد.
وي با اشاره به اينکه خلبان اين پرنده يکي از خلبانان با مهارت ناجا بود، تصريح کرد: بر اساس بررسي ها وي براي فرود به ناچار، زمين ناهمواري را انتخاب کرده بود.
فرمانده نيروي انتظامي، با اشاره به اينکه هواپيماي فوق در ارتفاع 19 هزار پا پرواز مي کرد، تصريح کرد: سلاح هاي دوش پرتاب و قابل حمل با نفر نهايتا تا ارتفاع 12 هزار پا را مي توانند مورد هدف قرار دهند در حالي که اين هواپيما در سطح بالايي پرواز مي کند، بنابراين اين فرضيه که مورد هدف قرار گرفته باشد، کاملا مردود و بقاياي اين هواپيما گوياي اين مسأله است.
وي افزود: به هرحال دشمن تلاش مي کند تا فضا را ناامن و تروريست ها را قوي جلوه دهد اما از اول فرضيه حمله و يا خرابکاري در هواپيما مطرح نبوده چرا که اثر آتش سوزي يا انفجار در لاشه هوايپما مشاهده نشده است. موتورهاي هواپيما خاموش شده، اما؛ اگر روز بود شايد چند ده کيلومتر مي توانست بدون موتور پرواز کند و اين پرنده قابليت انجام اين کار را داشت، خلبان ماهر بوده و اگر روز بود که عوارض زمين بهتر مشخص مي شد، زمين همواري را انتخاب کرده و مي توانست هواپيما را به زمين بنشاند.
احمدي مقدم با اشاره به اينکه دولت بايد براي کمک به خريد هواپيماهاي جديد با ظرفيت بالا به نيروي انتظامي تلاش کند، افزود: عدد قابل توجهي از وسايل پرنده که 7 تا 10 ساله شده اند با کمک دولت و نيروهاي مسلح، بازسازي شده اند و هم اکنون 20 بالگرد که عمر کمتر از 10 تا 15 سال دارند به ناوگان ناجا وارد شده اند و پرنده هاي قديمي تنها براي آموزش مورد استفاده قرار مي گيرند.
به گفته اين مقام ارشد انتظامي طي 2 سال گذشته، 9 فروند وسايل سبک به ناوگان ناجا اضافه شده که براي انجام مأموريت ها از آنها استفاده مي شود و نيروي انتظامي در حال خريداري پرنده هاي ديگري نيز مي باشد.
وي يادآور شد: قيمت هواپيمايي که سقوط کرده است، 6 تا 10 ميليون دلار است که قابليت پرواز در ارتفاعات بالا با مسافت هاي طولاني را نيز دارد همچنين از ايمني بالايي برخوردار و کم سانحه است، استاندارد آن با هواپيماهاي بزرگ ATR برابري مي کند و تا سقف 18 هزار پا ارتفاع مي گيرد، اما؛ در تلاشيم تا هواپيماهاي جديدي را جايگزين کنيم.
فرمانده ناجا، اقدامات تروريستي در سراوان را در نتيجه واکنش نيروي انتظامي و سپاه در بستن مرزها دانست و بيان داشت: با محدوديت منابع نمي توان در مدت کوتاه مرزها را نفوذ ناپذير کرد، اما؛ در صورتي که منابع به دست ما برسد ظرف 2 سال آينده مسدود شدن مرزها به پايان خواهد رسيد.
وي افزود: بايد بتوانيم استحکامات مرزي را هر چه سريع تر تکميل کرده و بر روي امنيت کشورهاي همسايه نيز حساب نکنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]