واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خوش خدمتی آلمان به رژیم صهیونیستی با انکار اشغال فلسطین برلین - ایرنا -درحالی که این روزها کشورهای مختلف بدنبال به رسمیت شناختن دولت فلسطین هستند، دولت آلمان در اقدامی عجیب حتی اشغال سرزمین های اشغالی از سوی صهیونیست ها را انکار کرد.
به گزارش ایرنا،سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه های برلین برای همراهی با دیگر کشورها در به رسمیت شناختن دولت فلسطین، هرگونه اقدام در این زمینه را رد کرد.
"مارتین شفر"،در پاسخ به این سوال که آخرین بار دولت آلمان چه زمانی اسرائیل را به پایان دادن اشغال سرزمین های فلسطینی فراخوانده است؟ گفت: برلین هیچ گاه از اصطلاح "اشغال" استفاده نمی کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان، افزود: مواضع برلین درمورد طرح های شهرک سازی در مناطق اشغالی کرانه باختری رود اردن کاملا روشن و شفاف است.
شفر افزود: بسیاری از این شهرک سازی ها در مناطق اشغالی با حقوق بین المللی مطابق نیست و ما در مذاکرات و گفت و گو های محرمانه با اسرائیلی ها تاکید کرده ایم که ادامه شهرک سازی ها از نظر سیاسی برای روند مذاکرات صلح مضر است.
این مقام دولتی آلمان در پاسخ به اینکه آیا از نظر شما کرانه باختری، مناطق اشغال شده از سوی اسرائیل شناخته می شود یا نه؟ گفت: من با استفاده از واژه اشغال در این رابطه موافق نیستم.
شفر ادامه داد: مسئله کرانه باختری یک درگیری مرزی بین اسرائیل و فلسطینی ها است که امیدواریم در چارچوب مذاکرات صلح این مسائل مرزی نیز حل و فصل شود.
دولت آلمان درحالی در اقدامی عجیب اشغال سرزمین های فلسطینی را انکار می کند که این مسئله به عنوان یک واقعیت غیرقابل انکار از سوی جامعه بین المللی بارها مورد انتقاد و سرزنش قرار گرفته است.
با آغاز حرکتی در بین دولت های اروپایی در به رسمیت شناختن دولت فلسطین،دولت چپ میانه در سوئد به نخست وزیری استفان لوفون هفته گذشته فلسطین را به عنوان دولت به رسمیت شناخت و پارلمان انگلستان نیز امروز (دوشنبه) درباره شناسایی کشور مستقل فلسطین رای گیری خواهد کرد.
سازمان ملل متحد از اواخر سال 2012 فلسطین را به عنوان "کشور ناظر غیرعضو" در این نهاد بین المللی پذیرفته است.
در این باره معاون وزیرامور خارجه روسیه نیز روز گذشته اعلام کرد که این کشور در رأی گیری سازمان ملل برای به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی، رأی مثبت خواهد داد.
مقامات روسیه همچنین اعلام کردند که مسکو از تلاش مقامات تشکیلات خودگردان برای تصویب قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل برای اخراج صهیونیست ها از کرانه باختری و به رسمیت شناخته شدن دولت مستقل فلسطینی حمایت می کند.
"محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی ماه گذشته گفت درصورتی که تلاش هایش برای تعیین یک چارچوب زمانی در شورای امنیت سازمان ملل که نیروهای اسرائیلی را وادار به خروج از کرانه باختری کند با شکست مواجه شود، به دادگاه جرایم بین المللی لاهه می رود.
بر اساس طرح تشکیلات خودگردان، قرار است دولت فلسطینی به عنوان عضو کامل در سازمان ملل به رسمیت شناخته شود که این امر مستلزم تائید شورای امنیت سازمان ملل است.
اروپام*4*456*1701**1613**
21/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]