واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ مهر ۱۳۹۳ (۱۷:۳۳ب.ظ)
فياض پور: آسيب پذيري ايران در مقابل حوادث طبيعي هزار برابر ژاپن است آسيب پذيري کشور و فارس در مقابل حوادث يک هزار برابر کشور ژاپن است که در اين راستا بايد فعاليتهاي کارشناسي انجام داد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن فياض پور ظهر يکشنبه در نشست خبري هفته ملي ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي، گفت: آسيب پذيري کشور و فارس در مقابل حوادث يک هزار برابر کشور ژاپن است که در اين راستا بايد فعاليتهاي کارشناسي انجام داد.
فياض پور افزود: دو طرح در دانشگاه شيراز در حال بررسي و پژوهش است که به طور حتم با انجام اينگونه فعاليت هاي علمي به نتايج درست خواهيم رسيد.
وي با بيان اينکه، از جمله برنامه هاي اين هفته راه اندازي نمايشگاه دستاوردها و توانمندي هاي مديريت بحران در استان فارس است افزود: در اين نمايشگاه آنچه که مورد توجه قرار خواهد گرفت رونمايي از اولين ربات آتش نشان در کشور است که به طور حتم با توجه به وضعيت بافت قديمي شهر شيراز کارايي بسيار مناسبي خواهد داشت.
مدير کل مديريت بحران استانداري فارس افزود: اين ربات در خدمات ايمني شهرداري شيراز ساخته و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
فياض پور يادآور شد: با توجه به اينکه استان فارس در ميان چهار استان زلزله خيز و شش استان حادثه خير کشور قرار دارد آنچه که در اين هفته به آن توجه بيشتر خواهد شد مباحث آموزشي است که در اين راستا 9 سمينار و همايش تخصصي برگزار مي گردد.
وي ادامه داد: 18 کارگاه و دوره هاي آموزشي و 11 مانور نيز در استان برگزار خواهد شد.
مدير کل مديريت بحران استانداري فارس در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سئوال خبرنگاري در خصوص عدم همکاري اين سازمان با دستگاه هاي ديگر در زمان آتش سوزي تاکيد کرد: قانون وظايف همه دستگاه ها را مشخص کرده و قرار نيست هيچکس در حالت عادي به کار دستگاه ديگر دخالت داشته باشد.
فياض پور تصريح کرد: در هيچ کجاي قانون وجود ندارد که سازمان مديريت بحران در بحث اطفا حريق وارد شود زيرا وظيفه ما نظارت و کارشناسي است.
وي تاکيد کرد: هيچگونه امکاناتي در اختيار سازمان مديريت بحران قرار ندارد که با استفاده از آن بتوانيم نسبت به خاموش کردن آتش و با پارو کردن برف اقدام کنيم.
مدير کل مديريت بحران استانداري فارس با اشاره به اينکه خوشبختانه طي حدود دو سال گذشته همکاري و همدلي مناسبي در استان فارس ايجاد شده، گفت: طي اين مدت دستگاه هاي مربوط به رفع بحران يکديگر را پيدا کرده اند و امروز همه مي دانند در زمان بحران هاي مختلف چه وظيفه اي بر دوش دارند مگر اينکه بخواهند مظلوم نمايي کنند و کم کاري خود را به گردند ديگران بگذارند.
فياض پور يادآور شد: طي دو سال گذشته حتي يک ريال به اين مجموعه بودجه اختصاص داده نشده و هر کاري در اين مدت انجام شد به واسطه تلاش و همکاري بوده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه بايد مراقب ساخت و سازهاي درون شهر شيراز بود، گفت: گسل شيراز رودخانه خشک نيست اما بايد به اين نکته توجه داشت که صدور مجوز ساخت و ساز در حريمهاي رودخانه و گسل ها نباشد.
مدير کل مديريت بحران استانداري فارس، د ر پاسخ به سئوال خبرنگاري در خصوص عدم همکاري اين مديريت با محيط زيست استان فارس نيز گفت: مظلوم نمايي برخي از افراد ديگر کارساز نيست و ما هيچگونه مشکلي با دستگاه هاي مختلف استان نداريم.
مدير کل مديريت بحران استانداري فارس تاکيد کرد: در آتش سوزي چند روز پيش با دستور استاندار به اين سازمان رفتم اما به غير از نگهبان مجموعه و پس از زماني مسئول حراست اين مجموعه که با تماس تلفني نگهبان به محل کار خود مراجعت کرد هيچکس ديگر آنجا نبود.
فياض پورافزود: زمانيکه در جنگل و محيط زيست آتش سوزي روي مي دهد خود مسئولين اين دستگاه ها بايد وارد بحث شوند اما در محل آتش سوزي نيز تنها يک محيط بان حضور داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]