تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزوجل به موسى وحى كرد: اى موسى در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به ثروت زياد شاد نش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868671962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وجود امام لازمه ادامه حیات جامعه اسلامی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



حجت الاسلام مدرسی:
وجود امام لازمه ادامه حیات جامعه اسلامی است خبرگزاری رسا ـ مدرس سازمان حج و زیارت با اشاره به وجود رهبر در بین مسلمانان گفت: اگر در یک جامعه رهبر وجود داشته باشد، جامعه یک پارچگی خود را حفظ می کند.



حجت الاسلام سید ابوالفضل مدرسی، مدرس سازمان حج و زیارت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با توجه به فرمان رسول خدا(ص) در برگشت از حجة الوداع گفت: پیامبر (ص) زمان برگشت از حجة الوداع در غدیر خم مسلمانان را متوقف کردند.
 
این مبلغ دینی حوزه علمیه با اشاره به توقف سه روزه پیامبر (ص) در غدیر خم افزود: رسول الله (ص) تاکید کردند، همه مسلمانان حاضر شوند، کسانی که جلوتر رفته اند، برگردند و گروهی که نرسیده اند صبر می‌کنیم که برسند.
 
وی بیعت گرفتن در روز غدیر خم توسط رسول خدا (ص) از مردم را جزو مسائل اساسی قلمداد و تاکید کرد: پیامبر (ص) نه تنها از تمام مردان حاضر برای قبول جانشینی حضرت علی (ع) بیعت گرفتند، بلکه بیعت گرفتن از زنان را هم لازم دانستند.
 
حجت الاسلام مدرسی واژه «ولی» را به معنای سرپرست تعبیر و خاطر نشان کرد: با توجه به توقف سه روزه پیامبر (ص) در غدیر خم اگر ایشان قصد معرفی حضرت علی (ع) به عنوان دوست خود که برای همه ثابت شده بود را داشتند کاری بیهوده بود و رسول خدا (ص) عمل بیهوده انجام نمی دادند.
 
مدرس سازمان حج و زیارت به عام بودن کلمه ولی اشاره کرد و گفت: در اسلام موارد زیادی داریم که برای بیان مطالب از کلی گویی استفاده شده است، حتی در قرآن کریم برای بیان مسائل از کلمات عام استفاده شده که گاهی کلی گویی برای امتحان مسلمانان است و هم چنین از لحاظ فصاحت و بلاغت ثابت شده کنایه بهتر از مستقیم گفتن است و رسول اکرم (ص) مصلحت دانستند در این مورد از کلمه عام «ولی» استفاده کنند.
 
وی به وجود قرینه در کلام رسول الله (ص) برای استفاده از واژه «ولی» که معنای عام دارد اشاره کرد و افزود: زمانی که پیامبر (ص) پرسیدند«الست اولی منکم بانفسکم» قرینه است که حضرت بیان کردند که صریح گویی بهتر است.
 
مبلغ دینی حوزه علمیه خطاب پیامبر (ص) در غدیر خم به همه مسلمانان بیان کرد و اظهار داشت: اگر رسول اکرم (ص) قصد خطاب به اهل مدینه را داشتند مسأله را در مدینه مطرح می کردند یا می فرمودند یا اهل یثرب بلکه ایشان گفتند: یا ایها الناس بنابراین قصد حضرت محمد (ص) همه مردم بود.
 
 
وی به لزوم حضور رهبر در بین مسلمانان اشاره و ابراز کرد: خداوند می فرماید«در آخرت هر دسته ای را با امام خود فرا می خوانیم.»
 
حجت الاسلام مدرسی به تلاش های حضرت محمد(ص) برای اسلام اشاره کرد و گفت: عقل حکم می کند زمانی که کسی برای هدایت جامعه‌ای تلاش می‌کند هیچ گاه وقتی زحماتش به نتیجه رسید جامعه را رها نمی کند و پیامبر (ص) از همه عاقل‌تر است بنابراین بعد از وفات خود جامعه را بدون رهبر رها نمی‌کنند.
 
مبلغ دینی حوزه علمیه در پایان راه انقلاب اسلامی ایران را، ادامه راه پیامبر خدا(ص) و ائمه اطهار(ع) قلمداد و تصریح کرد: وجود رهبر در جامعه همان گونه که حضرت محمد (ص) تاکید کردند برای پیش برد اهداف اسلام لازم و ضروری است./1322/ت302/ی




۱۳۹۳/۷/۲۰






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن