تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه دیدید که مردی باکی ندارد که چه می گوید و چه درباره اش گفته می شود،چنین ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830064099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توليدکنندگان مواد لبني کلاهبرداري کرده اند/مکمل هاي غذايي دارو نيستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۱۸ق.ظ)
پاسخ محکم معاون وزير بهداشت به استفاده کنندگان از پالم و خمير مرغ توليدکنندگان مواد لبني کلاهبرداري کرده اند/مکمل هاي غذايي دارو نيستند وزارت بهداشت هيچ علاقه اي به واردات مواد غذايي و دارويي درجه 3 و 4 ندارد و نمي تواند از توليدکنندگان ايراني که در خارج از کشور کارخانه زده اند، حمايت کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، رسول ديناروند، معاون غذا و داروي وزارت بهداشت در جلسه صبحانه کاري با فعالان اقتصادي با اعلام اين مطلب گفت: مخالفت با واردات دارو تکليف قانوني وزارت بهداشت است و ما بايد نسبت به اين موضوع سختگيري کنيم.
وي افزود: ما هيچ علاقه به وارادات غذا، دارو و تجهيزات پزشکي از کشورهاي درجه سه و چهار نداريم.
ديناروند ادامه داد: متاسفانه برخي از توليدکنندگان ايراني در دبي کارخانه زده اند و اصرار دارند به ايران محصولات خود را صادر کرده و ما از آنان حمايت کنيم در حالي که ما از انجام اين حمايت ها معذور هستيم.
وي با انتقاد از اينکه تجارت ايران تمايل بيشتر به سمت واردات دارد اذعان داشت: متاسفانه از دهه هاي قبل نگاه اقتصادي ما نگاهي درون گرايانه بوده و در توليد نيز استراتژي ما مبتني بر توليد محصولات وارداتي است در حالي که اين سياست ها برخلاف سياست هاي اقتصاد مقاومتي است.
معاون وزير بهداشت در خصوص حمايت از واردات برخي اقلام دارويي اذعان داشت: واردات برخي از اقلام دارويي با هدف ايجاد تعامل قيمتي انجام مي شود و اين واردات موازي براي ايجاد بالانس در بازار لازم است.
وي در خصوص ضرورت پرداخت تعرفه براي واردات مکمل هاي غذايي تصريح کرد: مکمل هاي غذايي به هيچ عنوان دارو محسوب نمي شود و سياست هاي ما در مقابل اين اقلام کاملا معلوم است. بنابراين بايد براي واردات مکمل هاي غذايي تعرفه پرداخت شود.
به گفته ديناروند؛ پيش از اين سياست اشتباه واردات مکمل هاي غذايي بدون پرداخت تعرفه و حقوق دولت اتخاذ شده بود اما مردم بايد بدانند که اين مکمل ها جنبه دارويي ندارند و نبايد با معافيت آنها از پرداخت تعرفه براي کشور بار مالي ايجاد کرد.
اين مقام مسوول در خصوص انتقال تکنولوژي و برخي از تجهيزات پزشکي از جمله سرنگ و سرسوزن به کشور متذکر شد: ما طي يک سال گذشته به هيچ عنوان اجازه نداده ايم که برخي اقلام از جمله سرنگ و سرسوزن به بهانه انتقال تکنولوژي بدون پرداخت تعرفه وارد کشور شوند زيرا در شرايط فعلي ظرفيت توليد سرنگ و سرسوزن بسيار زيادتر از حد نياز است.
ديناروند در خصوص عرضه سرسوزن هاي قاچاق در بيمارستان ها و مراکز درماني گفت: در حال حاضر کالاهاي وارداتي و قاچاق را از چرخه خارج کرده ايم و توزيع سرسوزن و سرنگ ضابطه مند شده و جلوگيري از عمده فروشي راه مقابله با واردات اين محصولات است.
معاون وزير بهداشت در پاسخ به انتقاد يکي از فعالان اقتصادي نسبت به بالابودن سرانه مصرف سموم در بخش کشاورزي ابراز داشت: عدم مصرف سموم در بخش کشاورزي جزو مطالبات وزارت بهداشت است و در اين زمينه با وزارت جهاد نيز جلساتي داشته ايم. تا مصرف سموم مصرف شيميايي کاهش يافته و کشاورزان به سمت استفاده از سموم ارگانيک و بيولوژيک بروند. اما بايد اعلام کنم سرانه مصرف سموم شيميايي در ايران در حد بسيار خطرناک نيست اما مشکل ما ورود سموم غيرمجاز به بازار و عدم نظارت وزارت جهاد کشاورزي بر توزيع اين سموم است و تلاش داريم کشاورزان سموم مورد نياز خود را از مراکزي که مجوز دارند دريافت کنند.
ديناروند در پاسخ به گلايه يکي از فعالان اقتصادي مبني بر اينکه اعلام خبر استفاده از روغن پالم در صنايع لبني به بخش توليد و صادرات اين محصولات آسيب زده است، گفت: متاسفانه توليدکنندگان ما با افزودن روغن پالم به محصولات لبني به عنوان چربي حيواني نوعي کلاهبرداري کرده اند و اين يک واقعيت است.
ديناروند با بيان اين مطلب که روغن پالم نيز به صورت مستقيم در محصولات لبني استفاده نشده بلکه فرآورده اي خطرناک تر از اين محصول به دست آمده و وارد محصولات لبني شده است، متذکر شد: آمارهاي گمرک اين واقعيت را اثبات مي کند که چه ميزان روغن پالم در محصولات لبني مورد استفاده قرار مي گرفته است و تلاش هايي که مالزي دارد تا مجددا صادرات روغن پالم به ايران را از سر بگيرد نيز ادعاي وزارت بهداشت را اثبات مي کند.
به گفته ديناروند؛ در حال حاضر صادرات مواد لبني ايران کم نشده و روزانه در کشور 20 هزار تن شير توليد مي شود که 1000 تا 2000 تن آن به شير خشک تبديل شده و وارد چرخه مصرف مي گردد که اين امر طبيعي است.
معاون وزير بهداشت در واکنش به درخواست يکي فعالان اقتصادي مبني بر تداوم افزودن خمير مرغ به سوسيس و کالباس گفت: افزودن خمير مرغ به سوسيس و کالباس ممنوع است و توليدکنندگان اين محصولات براي توليد نيازمند استاندارد اجباري و پروانه ساخت هستند و قطعا توليدکنندگان هيچ وقت اعلام نمي کنند که از اين خمير در توليد محصولات خود استفاده کرده اند زيرا طبق قانون نبايد از خمير مرغ در توليد سوسيس و کالباس استفاده شود.
وي در پايان با گلايه از وضعيت صادرات صنايع غذايي کشور متذکر شد: در حال حاضر صادرات ما کمتر از يک ميليارد دلار است درحالي که ما پتانسيل افزايش صادرات در اين صنعت را داريم و قطعا ظرفيت توليد و صادرات تجهيزات پزشکي 10 درصد از مجموع صادرات ما را نمي تواند به خود اختصاص دهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن