تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842287092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در دنیای مجازی دنبال هر چیزی بگردید، الا همسر!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: در دنیای مجازی دنبال هر چیزی بگردید، الا همسر!
هرچقدر حضور در دنیای مجازی به نوعی کاربران را به سوی «به روز بودن» سوق می‌دهد، اما این بروز رسانی الزاما خوب نیست؛ در برخی موارد نه تنها خوب نیست، بلکه به شدت مضر و خطرناک است!
  به گزارش آخرین به نقل از تابناک، هرچه با توسعه زیرساخت های ارتباط با دنیای مجازی و گسترش دنیای ارتباطات اینترنتی و لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای آن، از مشکلات زندگی کاسته و رفاه بیشتری حاصل آمده است، اما این ارتباطات نوین موجب مختل شدن برخی روندهای عادی جامعه نیز شده که عوارض آن را به وفور می‌توان در جامعه دید.

از جمله مشکلاتی که گسترش ارتباطات اینترنتی در کشورمان به همراه آورده، پدیده همسریابی اینترنتی است که اغلب به شکل فعالیت های طولانی مدت کاربران در شبکه های اجتماعی یا پرسه زدن در دنیای بی انتهای نت روی می‌دهد و گاه به شکل رسمی آن، یعنی به واسطه عضویت در سایت های همسریابی کلید می‌خورد.

بدین ترتیب دنیای مجازی در حالی به بخشی از پروسه حقیقی زندگی افراد جامعه پا گذاشته که چندان مورد سنجش قرار نگرفته و البته آمار و ارقام دقیقی هم درباره آن وجود ندارد تا بر اساس آن بتوان همسریابی اینترنتی را بلااشکال یا اقدامی محکوم به شکست خواند؛ هرچند نمونه گیری های آماری رای به شکست اغلب این همسریابی ها می‌دهند.

این در حالی است که دکتر امان‌الله قرایی‌مقدم، دلایل محکمی برای رد همسریابی اینترنتی دارد؛ نخست آنکه معتقد است ازدواج های رقم خورده از همسریابی اینترنتی، تضعیف نهاد خانواده را به همراه داشته و نقش این نهاد را از آن می‌گیرد، به اقتدار پدر و مادر ضربه می‌زند و نظام سلسه مراتبی را از بین می‌برد که همه این موارد به شدت آسیب زا هستند و عواقب بدی برای فرد و جامعه به همراه خواهند آورد.

این استاد دانشگاه در ادامه می‌گوید: بر اساس آمار، هم اکنون ۲۵ تا ۲۷ درصد از ازدواج‌ها به طلاق کشیده می‌شود، این در شرایطی است که بیشتر این پیوند‌ها به صورت سنتی بوده و تمام موازین و مراتب ازدواج در آن رعایت شده است، حال شما قضاوت کنید این آمار با ازدواج‌هایی که با سایت‌های همسریابی رقم می‌خورد، به کجا خواهد رسید؟

وی می‌افزاید: اعضای خانواده دلسوز‌ترین و مهم‌ترین افرادی هستند که می‌توانند با‌ شناختی که از فرزندشان دارند، در انتخاب بهترین به وی کمک کنند. متاسفانه در حال حاضر شاهد این هستیم که از هر ۴ ازدواج یکی به طلاق می‌انجامد؛ با توجه به این نکته، چگونه می‌شود بدون هیچ‌شناختی و تنها با پیوندی که در فضای مجازی برقرار شده و چه بسا به چند دیدار هم رسیده، به نقاط مشترک دست یافت که ادعای اکثر سایت‌های همسریابی پیدا کردن همین نقاط مشترک است؟


در دنیای مجازی دنبال هر چیزی بگردید الا همسر!



  قرایی‌مقدم در ادامه یکی دیگر از اشکالات این نوع ازدواج ها را رسیدن به بحران روحی و انزوا می‌نامد و می‌گوید: کسانی که از طریق سایت‌های همسریابی اقدام به انتخاب زوج خود می‌کنند، یقیناً در آینده نزدیک به شکست روحی و انزوا خواهند رسید و این سئوال را با خود مطرح خواهند کرد که آیا من آنقدر ضعیف بودم که تنها راه انتخاب همسرم فضای مجازی بود؟ آیا توانایی انتخاب با روش‌های اصولی را نداشتم؟ یا از طرف مقابل، دچار سرزنش می‌شود که تو‌‌ همان فردی هستی که در سایت به دنبال همسر می‌گشتی و جملاتی از این دست. این هم یکی دیگر از آفت های این نوع همسریابی است.

وی در ادامه یکی دیگر از اشکالات این نوع همسریابی را، بستری می‌داند که این اتفاق در آن رقم می‌خورد؛ از دید این جامعه شناس، همین که بدانیم همسریابی از طریق سایت های ویژه این کار یا حتی دیگر سایت ها و شبکه های اجتماعی، در نهایت به رشد آن سایت ها منجر شده و سودی عاید آن بنگاه اقتصادی می‌کند، درخواهیم یافت که چنین بنگاه های اقتصادی ای قادر نیستند اهداف والای ازدواج را محقق سازند و به این فکرند که سودشان را پشت شعارها و وعده های زیبا پنهان کنند.

این استاد دانشگاه در ادامه ترویج بی بند و باری، رابطه نامشروع، فحشا و نوعی غربزدگی که با فرهنگ جامعه ما سازگار نیست را از دیگر آفت های سایت های همسریابی دانسته و می‌گوید: یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهند اکثر کاربران اینگونه سایت‌ها در سنین ازدواج، ساکن شهرهای بزرگ، دارای تحصیلات عالی و از طبقه متوسط رو به بالا بوده و بر خلاف تصور عمومی تعداد کاربران زن در ‌این سایت‌ها کمتر از مردان است. همچنین دلایلی مانند ازدواج دائم و موقت، دوست‌یابی، کنجکاوی، سرگرمی و... از دلایل عضویت افراد در این سایت ها عنوان شده و از منظر هدف عضویت، تفاوت قابل ملاحظه‌ای میان کاربران زن و مرد در انگیزه عضویت به چشم می‌خورد. 

وی در این باره می‌افزاید: در حالی که بیش از ۹۰ درصد کاربران زن، انگیزه خود را ازدواج دائم بیان کرده‌اند، کمتر از ۵۷ درصد مردان چنین انگیزه‌ای از عضویت در سایت‌های همسریابی داشته‌اند. در ‌این میان ۶۷ درصد زنان و ۲۰ درصد مردان، کاملاً مخالف ازدواج موقت بوده‌ و دو سوم از کل کاربران همچنان شیوه‌های سنتی را برای ازدواج مناسب‌تر می‌دانند. بدین ترتیب می‌توان فهمید دورنمای همسریابی های اینچنینی روشن نیست چرا که دیده می‌شود انگیزه عویت مردان و زنان در این سایت ها متفاوت است.

قرائی مقدم در پایان با تاکید بر اینکه «من به عنوان یک جامعه‌شناس، ازدواج به سبک سایت‌های همسریابی را به هیچ‌وجه برای جامعه صلاح ندانسته و آفتی در آینده نزدیک می‌دانم»، می‌گوید: بیشترین طلاق‌ها در میان ازدواج‌هایی است که دختر و پسر در خیابان یا پارتی‌های شبانه همدیگر را دیده و به خیال خود عاشق می‌شوند، بنابراین به نظر می‌رسد همچنان ازدواج سنتی مناسب‌ترین گزینه برای تشکیل زندگی‌ است، حتی اگر با روش‌های نوین تلفیق شود. یعنی اگر دختر و پسر هم یکدیگر را پسندیدند و قصد ازدواج داشتند، حتماً با نظارت و نظر خانواده‌ها صورت گیرد.  



شنبه, 19 مهر 1393 ساعت 13:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن