تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820365508




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک ها از روش های تایید هویت بیومتریکی استفاده نکنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بانک ها از روش های تایید هویت بیومتریکی استفاده نکنند تهران- ایرنا- کارشناسان امنیتی می گویند:با وجود راه اندازی فناوری های جدید بیومتریک برای اجازه دادن پرداخت های مالی، بانک ها نباید از این روش ها استفاده کنند و فعلا به همان روش قدیمی رمز عبور بسنده کنند.


به گزارش روز شنبه ایرنا از مرکز مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه ای "ماهر"، روش شناسایی بیومتریکی در برنامه های مالی روشی نسبتا جدید محسوب می شود.
این کارشناسان می گویند که بزرگترین تحولات این حوزه مربوط به اسکنرهای مبتنی بر اثر انگشت ساخته شده در گوشی های هوشمند اپل و سامسونگ است.
این در حالی است که شرکت "مسترکارد" (Mastercard ) از آزمایش فناوری تشخیص صوت و چهره برای اجازه دادن پرداخت های مالی خرد خبرداده بود.
براساس این گزارش یوزرهای شناسایی لمسی ID اپل بیش از یکسال است که در دسترس است اما تاکنون تنها برای باز کردن قفل صفحه کلید استفاده شده است.
با عرضه آیفون 6، شرکت اپل اساسا استفاده از ID لمسی را به جای کد PIN قدیمی برای پرداخت های مالی از طریق Apple Pay تایید کرد.
علاوه بر این اپراتورهای کیف پول دیجیتالی از جمله "پی.بال"
(PayPal )و "الی پی" ( Alipay) با ارتقای برنامه های کاربردی خود در تلاش اند تا این امکان را برای کاربران فراهم کنند تا آنها بتوانند از طریق اثر انگشت مجوز ورود و پرداخت مالی را بدست آورند.
این درحالی است که کارشناسان هشدار می دهد که موسسات مالی مانند بانک ها نباید از این فناوری استفاده کنند.
در حالی که بهبود و ارتقای روش های مجوز دهی جذاب است و به استفاده از خدمات بانکداری تلفن همراه کمک می کند، اما موسسات مالی نباید ناآگاهانه از راه حل های شناسایی بیومتریک بویژه آن هایی که توسط شرکت های ثالث طراحی می شود اعتماد کنند.
برای صنعت مالی چندین سال طول می کشد تا سطح ایمنی این روش ها را ارزیابی کند. تا آن زمان بهترین روش در برنامه های کاربردی تلفن همراه استفاده از سیستم تایید هویت دو فاکتوری است. این روش ها می تواند تنها برای ثبت نام اولیه و دسترسی به بخشی از اطلاعات مورد استفاده قرار گیرد.
موسسات مالی باید برای قسمت های تراکنشی برنامه های کاربردی تلفن همراه از جمله انتقال حساب، پرداخت قبوض و سایر توابع حساس از سیستم قدیمی رمز عبور استفاده کنند.
علمی**9190**1599


19/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن