تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860386185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درها را ببندید، تیم ملی فوتبال اینجاست! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: درها را ببندید، تیم ملی فوتبال اینجاست!
کد خبر: ۴۴۱۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴ - 11 October 2014


 تیم ملی فوتبال ایران در اردوی پرتغال به تمریناتش ادامه می‌دهد اما حاشیه‌های بی‌حاصل مسیر پیش روی فوتبال ملی ایران را تهدید می‌کند.


به گزارش تسنیم، وضعیت این روزهای فوتبال ایران مانند تراژدی است که از هم اکنون می‌توان سرنوشت و پایان غمبار آن را حدس زد. در فاصله سه ماه مانده به جام ملت‌های آسیا و در روزهایی که حریفان ایران هر لحظه بر قدرت و قوای خود اضافه می‌کنند، فوتبال ایران به کِشتی می‌ماند که ساکنانش برای سوراخ و غرق کردن آن گوی سبقت از هم می‌ربایند.


در حالی که پازل ناکامی فوتبال ایران در رده‌های پایه یکی بعد از دیگری تکمیل می‌شود، تیم ملی فوتبال هم به طفلی سر راهی می‌ماند که هر فردی از راه می‌رسد یا یک لگد نثارش می‌کند و یا ادعای سهم خواهی دارد.


در تیم ملی فوتبال ایران که به اردوی پرتغال رفته هیچ متولی و مسئولی نیست که خبری از تمرینات و نتیجه بازی تیم ملی بدهد اما در همان تیم مسئولی پیدا می‌شود که برای فردی دیگر در تهران شاخ و شانه بکشد و نطق آتشین کند. این هم نوبر فوتبال ایران است که بحث روزش این است که چه کسی راننده چه کسی بوده و سرپرست تیم ملی‌اش ناگهان از کجا سر درآورده است.


پیش از جام جهانی، آن زمان که سرپرست تیم ملی، دبیرکل فدراسیون فوتبال بود و بحران‌ها را مدیریت می‌کرد،کم برای تیم ملی حاشیه ایجاد نشد چه برسد اکنون که سرپرست معرفی شده، خودش یک پای آتش بیارهای معرکه است. البته که وظیفه سرپرست شاید اعلام اخبار به رسانه‌ها نباشد اما مسلما دامن زدن به حاشیه برای تیم ملی هم نیست.


این روزها همه از فوتبال ناراضی هستند، از وزیر ورزش و جوانان تا کارشناسان و اهالی فوتبال، حتی تماشاگران و البته همسر رئیس فدراسیون، اما باز هم همه چیز در جریان است، بدون تغییر. جمله خنده بر هر درد بی‌درمان دواست در فدراسیون فوتبال ایران به خوبی جواب داده و با خنده تمامی دردهای بی‌درمان فدراسیون درمان که نه اما نادیده گرفته می‌شود.


تیم ملی فوتبال یک هفته است که در اردوی پرتغال به سر می‌برد و در این مدت اخبار کمی از این تیم، در سایت فدراسیون منتشر شده است. اطراف تیم ملی حصاری کشیده شده و بعد صحبت از انتظار برای اتحاد و همدلی رسانه‌ها و مردم با این تیم به میان می‌آید. همراهان این تیم هم به رسانه نگاه برده فکری دارند که در بر روی اخبار و وضعیت تیم ایران در پرتغال ببندند و از سوی دیگر برای صاف کردن خرده حساب‌هایشان با دیگران زبان به صحبت باز کنند.


گویا داستان تیم ملی همین است که هر بار به سفر و اردو برود انواع اخبار و شایعات و حدس و گمان‌ها و مصاحبه‌هایی که منبع مشخصی ندارد منتشر شود و هیچ فردی هم برای تایید یا رد آن وجود ندارد.
این روزها وقتی نام هم گروهی‌های تیم ملی در جام ملت‌ها را مرور می کنیم با خود می‌گوییم مگر قطر، بحرین و امارات هم رقیب فوتبال ایران هستند؛ اما آیا ویتنام و تایلند حریف ما بودند؟ پس همانطور که ضرب شصت این تیم‌ها را چشیدیم چه بسا در جام ملت‌ها هم تراژدی ادامه پیدا کند.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به تیم ایران هشدار می‌دهد که با بازی دفاعی در جام ملت‌ها نتیجه نمی گیرد. آیا این هشدار در کلام منتقدان داخلی فوتبال ایران هم وجود دارد؟ آیا بحث و صحبت درباره فوتبال ایران فنی است؟


این روزها جادو و جادوگری، اینکه مربی با مدرک بهتر است یا بدون مدرک و البته اینکه چه کسی راننده چه کسی بوده و کدام فرد در دبی دوچرخه فروش بوده، برای فوتبال ایران اهمیت دارد. در واقع شأن فوتبال ایران تا چنین دعواها و ادبیاتی نزول کرده است، هرچند در نهایت تلنگرهای این روزها به فوتبال ایران می‌گوید مواظب باش به قهقرا سقوط نکنی.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن