واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه گناوه: قوه قضاییه مخلان نظم وامنیت را سریع مجازات کند گناوه-ایرنا- امام جمعه گناوه گفت: از قوه قضاییه انتظار وتوقع می رود که در سریع ترین زمان و بدون تعلل مخلان نظم وامنیت در جامعه را مجازات کند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدعبدالهادی رکنی حسینی در خطبه های نمازجمعه این هفته گناوه افزود: قانون نحوه برخورد با افرادی که مزاحم نوامیس مردم شده و یا اقدام به آدم ربایی و تجاوز به عنف می کنند را مشخص کرده و قوه قضاییه سریع و بدون درنظرگرفتن مهلتی آنان را به اشد مجازات برساند.
وی از تلاش وزحمات نیروی انتظامی شهرستان گناوه در دستگیری سریع آدم ربایانی که درماه گذشته اقدام به ربودن یک بچه کرده بودند قدردانی و خواستار برخوردقاطع با چنین افرادی که موجب برهم زدن نظم و امنیت در جامعه می شوند، شد.
امام جمعه گناوه به جنایات گروهک تروریسی داعش در کشورهای سوریه و عراق اشاره کرد و گفت: تهاجم هوایی آمریکا و همپیانانش بر این گروهک اگرچه به ظاهر علیه داعش است اما هدف اصلی آنان بهره برداری ومنفعت طلبی از شرایط فعلی براین کشورهاست و تنها نمایشی بیش نیست.
وی افزود: گروه داعش مولود اقدامات آمریکا و غربی هااست و حامی و پشتیبان آنان هستند.
رکنی حسینی بر اهمیت وتوجه مردم به خرید کالاهای دارای استاندارد تاکید کرد و گفت: استاندارد از پایه های استوار علم و فناوری بوده و نقش بسزایی در پیشرفت صنعت و اقتصاد ایفا می کند.
وی خاطرنشان کرد: دستیابی به فناوری پیشرفته و محصول تولیدی مناسب در گرو افزایش و ارتقای سطح کیفیت کالاها است.
وی با گرامیداشت سی امین سالروز تشکیل وزارت اطلاعات، افزود: هدف سربازان گمنام امام زمان (عج) مقابله با دشمنان نظام و انقلاب و مردم و وحدت ملی است.
رکنی حسینی بیان کرد: به تعبیر رهبرمعظم انقلاب اگر خدمات وزارت اطلاعات نبود نظام با مشکلات جدی مواجه می شد.
امام جمعه گناوه بااشاره فرارسیدن هفته پیوند اولیا ومربیان، گفت: این هفته فرصت مناسبی برای برقراری ارتباط هرچه بیشتر والدین با مدارس و مربیان است.
وی اظهارکرد: والدین باید به تحصیل و تربیت فرزندان خود بی نهایت توجه کنند و تنها بدنبال برطرف کردن نیازهای مادی آنان نباشند.
رکنی حسینی افزود:ارتباط تنگاتنگ والدین با مربیان نقش بسزایی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان ایفا می کند.
وی بیان کرد : در هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی، مردم هرچه بیشتر راهکارهای مقابله با حوادث را فرا گیرند.
امام جمعه گناوه گفت: باتوجه به اینکه کشور ایران روی گسل زلزله قرار گرفته باید همه آحاد باید با فراگیری آموزش های لازم از خسارات و آسیب های ناشی از حوادث نظیر زلزله بکاهند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.ک/2
637/629
18/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]