تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871431746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در وین؛ دیدار با آمریکایی ها برای حل اختلافات


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای در وین؛ دیدار با آمریکایی ها برای حل اختلافات
هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای روزهای سه شنبه و چهارشنبه آینده (22 و 23 مهرماه جاری) در شهر وین اتریش با محوریت دیدار با آمریکایی ها برگزار می شود تا طرفین بتوانند پس از "پیشرفت اندک" در مذاکرات نیویورک، بار دیگر بر سر اختلافات اساسی خود بحث و گفت و گو کنند.
به گزارش نامه نیوز، در مذاکرات نیویورک که از 28 شهریور ماه به مدت 10 روز برگزار شد، طرفین برخی ایده ها و ابتکارات را مطرح کردند که در سطح کارشناسی مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت .

قرار است هفته آینده محمد جواد ظریف و جان کری وزیران امور خارجه ایران و آمریکا و نیز کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا این ایده ها و ابتکارات را در وین در دیداری که روز چهارشنبه یعنی دو هفته پس از مذاکرات نیویورک خواهند داشت، بررسی کنند.

در دیدار سه جانبه ظریف، کری و اشتون، آخرین مواضع طرفین به ویژه اختلاف نظرها بر سر میزان غنی سازی اورانیوم ایران و نیز نحوه لغو تحریم ها علیه ایران بررسی می شود.

یک عضو تیم مذاکره کننده هسته ای به خبرنگار ایرنا گفت که هشتمین دور مذاکرات جامع هسته ای از روز سه شنبه با دیدار ظریف و اشتون آغاز می شود و در روز چهارشنبه با دیدار سه جانبه ظریف، کری و اشتون ادامه می یابد.

وی تصریح کرد: دستور کار مذاکرات وین، ادامه مذاکرات نیویورک است که درباره برخی ایده ها و ابتکارات مطرح شده در سطح کارشناسی بحث و گفت و گو شده است .

این عضو تیم مذاکره کننده در پاسخ به این سوال که آیا صرفا درباره موضوعات اختلافی باقیمانده در این دور از مذاکرات بحث خواهد شد؟ گفت: ما درباره همه موضوعات مذاکره خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این دور از مذاکرات تنها دو روز خواهد بود، گفت: در صورت نیاز ممکن است این مذاکرات روز پنجشنبه نیز ادامه داشته باشد.

منابع آگاه می گویند که پیش از دیدار ظریف، کری و اشتون قرار است معاونان وزیران امور خارجه ایران و آمریکا روز سه شنبه دیدار دو جانبه ای داشته باشند .

ایران و 1+5 پس از آنکه در مذاکرات وین 6 که به مدت 18 روز تا 19 جولای برگزار شد، نتوانستند به دلیل اختلافات عمده و اساسی به توافق جامع هسته ای دست یابند، توافق اولیه ژنو و نیز مدت زمان مذاکرات جامع هسته ای را برای یک دوره چهارماهه تا 24 نوامبر (سوم آذرماه ) تمدید کردند.

طرفین تلاش دارند در مدت باقیمانده تا سوم آذر ماه به توافقی جامع دست یابند تا به بیش از یک دهه کشمکش و بحران ساختگی بر سر برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، بصورت برد – برد پایان دهند.

طرفین می گویند که مذاکرات نیویورک به درک بهتر مواضع و نزدیک تر شدن دیدگاهها کمک کرده و تهران معتقد است در صورت حسن نیت و اراده جدی طرف مقابل به ویِژه آمریکایی ها و زیاده خواهی نکردن واشنگتن، امکان رسیدن به توافق تا قبل از سوم آذر ماه وجود دارد .

منبع: ایرنا


۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن