تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870611764




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حرف های هولناک درباره «جهاد نکاح»!/عمق فاجعه سوء استفاده از زنان


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حرف های هولناک درباره «جهاد نکاح»!/عمق فاجعه سوء استفاده از زنان


یک عضو رها شده از داعش گفت: من به شدت از مردی که برای مبارزان، همسر فراهم می‌کرد و از زن درشت هیکلی به نام «ام حمزه» که همواره مرا وادار به هم‌بستر شدن با اعضای داعش می‌کرد؛ متنفر بودم. احساس می‌کردم انسانیتم به تدریج در حال از میان رفتن است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از ابنا، شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان، در گفتگو با دختر 25 ساله‌ای که خود را خدیجه معرفی می‌کند، به عمق فاجعه سوء استفاده از زنان یا آنچه داعش آن را جهاد نکاح می‌ خواند، پرداخت.
برابر این گزارش، وی در سوریه متولد شده و دارای تحصیلات دانشگاهی است که در دوره‌هایی نیز در مدارس این کشور به تدریس می‌پرداخت.
داعش معلم

حدود سه سال و نیم قبل که اعتراض ها علیه دولت سوریه شکل گرفت، از طریق اینترنت با یک مرد تونسی آشنا شد؛ مردی که او را مجاب کرد برای عمل کامل به دستور اسلام به داعش بپیوندد(!) و این رابطه تا آنجا پیش رفت که حتی آن دو، در شهر رقه قرار ازدواج می‌ گذارند.
داعش معلم

با اصرار خدیجه، خانواده‌اش به این شهر نقل مکان می‌کنند و او به توصیه دختر عمویش که در رقه ساکن و همسرش عضو داعش بود، با حقوق ماهیانه 200 دلار، جذب پلیس زنان این گروه تروریستی می‌شود.
در ابتدای ورودش به داعش، از احساس قدرتی که در این گروه به او دست می‌ داده، لذت می‌برد، اما با دیدن صحنه‌هایی متوجه می‌شود که آن طور که سرکرده‌های این گروه ادعا می‌کنند، درصدد پیاده ساختن اسلام واقعی نیستند.
از جمله آن صحنه‌ها این بود که اعضای داعش در مقابل دیدگانش، مَردی را سر بریده و پسر 16 ساله‌ای را به صلیب کشیدند.
خدیجه به شدت از مردی که برای مبارزان، همسر فراهم می‌کرد و از زن درشت هیکلی به نام «ام حمزه» که همواره وی را وادار به جهاد جنسی (آنچه داعش آن را جهاد نکاح می‌خواند) با اعضای داعش می‌کرد؛ متنفر بود.
وی رفتار مردان مجاهد را بسیار وحشیانه توصیف کرد و گفت: شبی نبود که زنی را از شدت جراحت وارده در زمان انجام جهاد نکاح به بیمارستان منتقل نکنند.
داعش معلم

این عضو رها شده از داعش در توصیف حال و هوای آن روزها، همچنین گفت: در طول این مدت، دائما با خود فکر می‌کردم من برای تن دادن به این افراد ساخته نشده‌ام و توانایی‌های من فقط در این یک زمینه خلاصه نمی‌شود.
خدیجه تاکید کرد: احساس می‌کردم انسانیتم به تدریج درحال از میان رفتن است و تمام زندگی‌ام برای هم‌بستر شدن با مجاهدان صرف شده است.
وی با بیان اینکه مادرم در تماس‌های مکرر مرا تشویق به جدا شدن از داعش می‌کرد، گفت: تمام این موارد دست به دست هم داد تا تصمیم بگیرم از این گروه جدا شوم؛ تصمیمی که خطرهای خاص خود را داشت.
این عضو رها شده از داعش افزود: پیش از آغاز حملات هوایی آمریکا به مواضع داعش، از مرز ترکیه موفق به فرار شدم.
خدیجه با اشاره به فشار روحی شدیدی که با فکر کردن به گذشته تلخ خود او را رها نمی‌کند، تصریح کرد: هنوز از تجارب دردناک آن زندگی به طور کامل رها نشده‌ام و مجبورم به علت مسائل امنیتی، مخفیانه زندگی کنم.
وی تصریح کرد: اعضای داعش با من کاری کردند که هم اکنون از تمام ادیان و مذاهب متنفرم؛ آنان به دروغ سنگ اسلام را به سینه می‌زدند.
  این عضو رها شده از داعش در پایان ابراز امیدواری کرد روزی بیاید که با بهبود روحیه و درد روحی‌ام، به مدرسه‌ها بازگردم و تدریس را از سر بگیرم.


پنج شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن