واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
![](http://multimedia.mehrnews.com/Larg1/1393/07/16/IMG14392402.JPG)
استانها > مرکز > البرز فرمانده نيروي انتظامي استان البرز خبر داد:
میزان جرایم در نظرآباد نسبت به سال گذشته 4 درصد کاهش داشته است/افزايش 90 درصدی کشفيات پليس
نظرآباد - خبرگزاری مهر: فرمانده نيروي انتظامي استان البرز از کاهش 4 درصدی وقوع جرايم در نظرآباد و افزايش 90 درصدی کشفيات پليس در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاح ساختمان پليس راهور اين شهرستان پیش از ظهر با حضور سردار بخشعلي کامراني صالح فرمانده نيروي انتظامي استان البرز، شهريار آقايي فرماندار نظرآباد، اعضاي شوراي تامين و اعضاي شوراي اداري اين شهرستان برگزار شد.
در بخشي از اين مراسم فرمانده نيروي انتظامي استان البرز طي سخناني اظهار داشت: امروز تمام فعاليتهاي پليس در جمهوي اسلامي ايران به امر فرماندهي معظم کل قوا با عزمي ملي و مديريت جهادي انجام ميشود.
وي تصريح کرد: اولويت اصلي فرماندهان، ماموران و سربازان نيروي انتظامي تامين امنيت مردم و مقابله با قانونشکنان و قانونگريزان است و بارها اخطار دادهايم که به احدي اجازه تخطي از قانون، سلب آسايش مردم و اخلال در نظم عمومي و امنيت شهروندان را نخواهيم داد.
اين فرمانده ارشد انتظامي افزود: به فضل الهي امروز شاهد هستيم که نيروي انتظامي با اقتدار و قدرت و تدبير، امنيت کشور را تحت رهبري فرماندهي معظم کل قوا و هدايتهاي مدبرانه معظمله تامين کرده و قانونشکنان بيش از هر زمان ديگري با اقتدار پليس روبهرو هستند.
ميزان جرايم در نظرآباد نسبت به سال گذشته 4 درصد کاهش داشته است
کامراني صالح در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به خدمات نيروي انتظامي و پليس راهور در شهرستان نظرآباد گفت: همانطور که فرماندار محترم اين شهرستان به عنوان رئيس شوراي تامين اعلام کرده است، امروز نظرآباد يکي از امنترين شهرستانهاي کشور به شمار ميآيد.
وي ادامه داد: اين موفقيت با تلاش و کوشش شبانهروزي ماموران نيروي انتظامي، مديريت جهادي شوراي تامين و فرمانداري نظرآباد و تلاشهاي فرماندار که خود فرزند شهيد بوده و از نيروهاي مومن و ولايي است، محقق گرديد.
فرمانده نيروي انتظامي استان البرز افزود: طي 6 ماه نخست سال جاري در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته در نظرآباد، شاهد بوديم که ميزان جرايم در نظرآباد 4 درصد کاهش داشته و اين در حالي است که ميزان کشفيات پليس در اين مدت بيش از 90 درصد افزايش رشد دارد.
کامراني صالح با اشاره به استانداردهاي جهاني براي بررسي آمار جرايم در هر جامعهاي گفت: ميزان ارتکاب برخي جرايم با نرخ تورم و نرخ بيکاري رابطهاي مستقيم دارد و اين در حالي است که با وجود افزايش تورم در کشورمان ما شاهد هستيم که در استان البرز از جمله شهرستان نظرآباد با کاهش وقوع جرم روبهرو بودهايم.
وي افزود: همچنين با وجود افزايش خودروهاي شخصي در نظرآباد طي 6 ماه اخير 25 درصد کاهش کشتههاي ناشي از تصادفات درون و برونشهري داشتهايم که اين آمار نيز نشان دهنده تلاش ناجا و پليس راهور اين شهرستان است.
نيروي انتظامي ايران اسلامي به عنوان قدرتمندترين پليس شناخته شده است
در ادامه مراسم شهريار آقايي فرماندار شهرستان نظرآباد نيز طي سخناني اظهار داشت: به فضل الهي و به برکت انقلاب اسلامي و هدايتهاي مدبرانه رهبري عظيمالشان انقلاب، امروز ايران اسلامي در امنيت کامل قرار دارد.
وي تصريح کرد: اگر به وضعيت کشورهاي منطقه و همسايه نگاهي بياندازيم، بيشتر قدر نعمت امنيتي که داريم را درک کرده و متوجه ميشويم که اين شرايط با چه تلاشها و تحمل سختيهايي حاصل شده است.
فرماندا نظرآباد افزود: نيروي انتظامي ايران اسلامي امروز در منطقه به عنوان قدرتمندترين پليس شناخته شده و اگر نبود ايثار و فداکاري ماموران خدوم نيروي انتظامي، ما شاهد برقراري امنيت نبوديم.
آقايي در بخش ديگري از سخنان خود با تقدير از ماموران خدوم نيروي انتظامي و پليس راهور شهرستان نظرآباد گفت: به عنوان رئيس شوراي تامين شهرستان از تلاشهاي تمام فرماندهان، ماموران و سربازان ناجا در نظرآباد تقدير و تشکر کرده و شهادت ميدهم که اين عزيزان با کمترين امکانات، بيشترين خدمات را به مردم ارائه ميکنند.
وي بيان داشت: يکي از نمونههاي مديريت جهادي در نظرآباد، تلاشهاي فرماندهان ناجا است به صورتي که با امکانات محدود، لحظهاي از انجام وظيفه کوتاهي نکرده و ثمره اين تلاش را امروز تک تک شهروندان لمس و درک ميکنند.
آقايي در پايان با تاکيد بر اينکه نظرآباد يکي از امنترين شهرستانهاي کشور به شمار ميآيد، گفت: در کنار تمام تلاشها و تحمل سختيها، اميدواريم فرماندهي مقتدر نيروي انتظامي استان البرز و شهرستان نظرآباد، در آينده با برنامهريزي دقيق و مديريت علمي خدمات بيشتري ارائه کرده و شاهد باشيم که جرايم خرد از جمله سرقت نيز در نظرآباد کاهش چشمگيري داشته باشد.
![](http://multimedia.mehrnews.com/small1/1393/07/16/IMG14394137.JPG)
![](http://multimedia.mehrnews.com/small1/1393/07/16/IMG14400220.JPG)
![](http://multimedia.mehrnews.com/small1/1393/07/16/IMG14401755.JPG)
۱۳۹۳/۷/۱۶ - ۱۵:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]