واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۱:۳ق.ظ)
همكاري خوب كشاورزان استان كرمانشاه با مامورين سرشماري عمومي كشاورزي رئيس سازمان جهادكشاورزي استان كرمانشاه گفت:كشاورزان استان كرمانشاه تاكنون همكاري خوبي را با مامورين سرشماري عمومي كشاورزي داشته و انتظار داريم اين همكاري تا پايان طرح ادامه داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ علي اشرف منصوري با بيان اين مطلب افزود: طرح سرشماري عمومي كشاورزي در استان كرمانشاه همزمان با سراسر كشور از پنجم مهر سال 93 با مديريت استانداري كرمانشاه و همكاري اين سازمان و ادارات مرتبط آغاز شده و تا 18 آبان ماه سال جاري ادامه خواهد داشت و ماموران اين طرح در سطح روستاها و شهرهاي استان در حال جمع آوري آمار کشاورزي بوده و به تمام نقاط شهري، روستايي و عرصه هاي عشايري استان مراجعه خواهند کرد.
وي افزود: سهم 11.7 درصدي بخش كشاورزي ازتوليد ناخالص داخلي كشور و18.3 درصدي اين بخش در اشتغال در سال1392و سهم حدود 12 درصدي ارزش افزوده بخش کشاورزي از ارزش افزوده کل بخشهاي اقتصادي کشور در همين سال، ضرورت و اهميت اجراي سرشماري عمومي كشاورزي را براي رسيدن به توسعه اقتصادي نشان مي دهد.
رئيس سازمان جهادكشاورزي استان كرمانشاه تاكيدكرد: اطلاعات كسب شده از طرح سرشماري عمومي بخش كشاورزي به عنوان دادههاي مفيد و پايه اي براي برنامه ششم توسعه كشور و تحقق اقتصاد مقاومتي كه يكي از اركان آن امنيت غذايي جامعه است مورد استفاده قرار گرفته و در قالب گزارشهاي آماري در اختيار برنامه ريزان، مديران، پژوهشگران و علاقه مندان قرار خواهدگرفت.
وي اضافه كرد: ملاک در آمارگيري و سرشماريها خوداظهاري بوده و اعتقاد داريم که کشاورزان عزيز اطلاعات درست را ارائه ميدهند، زيرا همگي مي دانيم سرشماري عمومي کشاورزي هر 10 سال يکبار انجام ميشود و چنانچه اشتباهي رخ دهد، تا 10 سال آينده امکان تصحيح و تغيير آن نيست.
منصوري خاطرنشان كرد: در اين آمارگيري اطلاعات مربوط به مشخصات بهره برداران، كاربري اراضي، سطح زير كشت محصولاتي مهمي مانند گندم ،جو ، برنج و... به تفكيك آبي و ديم، زراعت، باغباني، کشت هاي گلخانه اي، پرورش دام سبک و سنگين ، پرورش طيور به روش صنعتي و سنتي، پرورش زنبور عسل ، کرم ابريشم، ماهي و محصولات شيلاتي جمع آوري مي شود.
وي تاكيدكرد: همچنين مامورين سرشماري درخصوص منابع آبي كشاورزي شامل چاه، قنات، رودخانه دائمي يا فصلي ، سدهاي بتوني يا خاكي و ساير منابع آبي و تعداد ماشينهاي كشاورزي بر اساس مارك و سال ساخت نيز سوالاتي مطرح و اطلاعات لازم در قالب پرسشنامه از كشاورزان كسب مي كنند.
منصوري ياآورشد: در اين طرح حتي واحدهاي كوچك كشاورزي خانگي و سنتي هم كه در وسعتهاي كم اقدام به فعاليت مي كنند مورد سرشماري قرار مي گيرد.
رئيس سازمان جهادكشاورزي استان كرمانشاه با اشاره به همكاري شايسته كشاورزان استان با مامورين طرح در اين مدتي كه از سرشماري سپري شده گفت: از کشاورزان عزيز انتظار داريم با دقت و حوصله به سئوالات آمارگيران پاسخ داده و با ارائه آمار، اطلاعات جامع، کامل و دقيق در انجام سرشماري مشارکت کرده و دولت را براي برنامه ريزي صحيح و بهبود وضعيت کشاورزي استان و كشور و ارتقاي سطح زندگي کشاورزان و روستاييان در آينده ياري نمايند.
وي در پايان افزود: از تمام مديران و كارشناسان مرتبط با جهاد كشاورزي استان خواسته ايم تا براي اجراي هر چه بهتر اين سرشماري همكاري مطلوبي با مامورين سرشماري مركز آمار ايران داشته تا با مشاركت و همافزايي هر چه بيشتر، سرشماري موفقي در استان كرمانشاه اجرا شود.
گفتني است سرشماري عمومي كشاورزي در استانها با مديريت استانداري ، معاونت برنامه ريزي و اداره كل آمار و اطلاعات استانداريها برگزار شده و سازمانهاي جهادكشاورزي و ساير ادارات نيز جهت اجراي هرچه بهتر اين طرح با استانداري همكاري مي نمايند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]