واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۵۵ب.ظ)
مديرکل بهزيستي استان قم: چند مديريتي بودن، مهمترين مشکل مهدکودکهاي قم است مديرکل بهزيستي استان قم گفت: مسئله چند مديريتي بودن, مهمترين مشکل مهدکودکهاي قم است.
به گزارش خبرگزاري موج، رضا سليقه با اشاره به مهمترين مشکلات مهدکودکهاي قم، اظهار کرد: مهمترين مشکلي که اکنون مهدکودکهاي قم با آن مواجه هستند، مسئله چند مديريتي بودن مهدهاي کودک است که سازمان بهزيستي به دنبال حل اين مشکل است.
مديرکل بهزيستي استان قم با اشاره به برگزاري جلسات استاني براي حل مشکلات مهدهاي کودک، افزود: تاکنون چندين جلسه با استاندار و فرماندار براي رفع مشکلات مهدکودکها برگزارشده است که در اين جلسات تلاش ميشود تمام مهدکودکها زير نظر سازمان بهزيستي باشند.
وي با اشاره به وجود مهدهاي قرآني، تصريح کرد: اگر اين طرح در قم عملياتي شود، حتي مهدهاي قرآني نيز زير نظر سازمان بهزيستي فعاليت ميکنند.
سليقه با اشاره به جامعه آماري کودکاني که در مهدکودکهاي تحت نظارت بهزيستي هستند، بيان کرد: در حال حاضر 84 مهدکودک با 500 مربي 6000 کودک را تحت پوشش خود قرار دادهاند و به آنها ارائه خدمات ميکنند.
مديرکل بهزيستي قم با اشاره به برخي از تبليغات فريبنده درباره برخي از مهدکودکهاي سطح شهر، گفت: براساس جلساتي که با فرماندار و استاندار گرفته شد، تمام تبليغات مهدکودکها بايد زير نظر سازمان بهزيستي انجام شود، بنابراين اين مسئله سبب ميشود تا ما با مشکلات کمتري درزمينه تبليغات فريبنده برخي از مهدکودکها مواجه شويم.
وي با اشاره به تلاش سازمان بهزيستي براي آموزش مربيان مهدکودکها، تأکيد کرد: مربيان مهدکودکها براي شروع به کار خود ملزم هستند تا در دورههاي 160 ساعته جهاد دانشگاهي شرکت کنند و با آگاهي کامل نسبت به چگونگي برخورد با کودکان در سرکار حاضر شوند.
سليقه با اشاره به برخورد با مربيان متخلف، اظهار کرد: تاکنون يک مورد شکايت از مربي مهدکودک وجود داشته است که بر اساس آن شکايت مربي موردنظر اخراج شد و حق فعاليت در هيچ مهدکودکي را ندارد، همچنين مهدکودک موردنظر نيز به مدت يک سال تعطيل شد.
مدير کل بهزيستي استان قم، با اشاره به اهميت برخورداري از سلامت روان مربيان مهدکودکها، افزود: سازمان بهزيستي بهسلامت رواني مربيان مهدها اهميت زيادي ميدهد، زيرا مربيان مهدکودکها بهنوعي مانند مادر کودک هستند و در تربيت کودکان نقش موثري دارند، بنابراين مربيان مهدها نبايد هيچ بيماري رواني داشته باشند.
وي با اشاره به فضاي مهدکودکها، تصريح کرد: فضاي مهدکودکها بايد استانداردهاي کافي را داشته باشد، ديوارها بايد به ضربهگير مجهز باشند، زمينبازي و ميز و صندليها نيز بايد مطابق با استاندارد روز باشند تا سلامت جسمي کودک نيز درخطر نباشد.
سليقه با اشاره به برنامههاي آموزشي مهدکودکها، عنوان کرد: تمام مهدکودکهاي تحت نظارت سازمان بهزيستي ملزم به استفاده از پکيج تنظيمشده سازمان هستند و با مهدکودکهايي که برنامههاي آموزشي مغاير باعفت و شئون اجتماعي را براي کودکان در نظر ميگيرند برخورد ميشود.
مديرکل بهزيستي استان قم با اشاره به اولويتهاي اعطاي مجوز براي تأسيس مهدکودک، گفت: اولويت کاري ما حمايت و رسيدگي به مناطق روستايي و محروم است، بنابراين به روستا مهدها و مناطق محروم يارانه نيز تعلق ميگيرد.
وي با اشاره به اختلاف هزينه نگهداري کودکان در مهدکودکها، خاطرنشان کرد: هزينه نگهداري کودکان در مهدکودکها بر اساس ساعت نگهداري کودک، درجه يک، دو و سه بودن مهدکودک متفاوت است، اما همه مهدها موظف هستند بر اساس قيمت مصوب سازمان بهزيستي از خانوادهها هزينه دريافت کنند و با متخلفان در اين زمينه نيز برخورد جدي ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]