تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827573762




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفرنامه نويسان خيال‌پرداز وطن


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ مهر ۱۳۹۳ (۰:۵۹ق.ظ)
ايران: سفرنامه نويسان خيال‌پرداز وطن
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه ايران چنين نوشت:
آخر سفر کاري روحاني و همراهانش به نيويورک، اولِ مأموريت حزبي مخالفان او بود. موتور پرواز نيويورک که آرام شد مخالفان، سوت لکوموتيو لجاجت را به صدا درآوردند تا سفر و مسافر را با هم تخطئه کنند. مسافر، روحاني بود اما سفرنامه‌اش را ديگران سعي کردند بنويسند. در اين سفرنامه تخيلي، فصل اول به ماجرا‌سازي پيرامون کامرون- روحاني اختصاص يافت. سفرنامه سعي مي‌کرد ديدار دولتمردان ارشد تهران و لندن را نشانه سازشکاري روحاني معرفي کند. مضمون فصل دوم، پرونده‌سازي براي ظريف بود. سفرنامه نويسان خيالپرداز، ظريف را ديپلماتي دلداده به غرب توصيف کردند که با رسانه‌هاي بيگانه سر و سرّي دارد و از طريق آنها به طرف‌هاي مذاکره پيام‌هاي آشکار و نهان ارسال مي‌کند تا بلکه دل آنها نرم شود يا جگرشان بسوزد يا زهره‌شان بترکد، از اينکه اگر پاي توافق را مهر نکنند در آينده، فلان اتفاق در فلان انتخابات رقم خواهد خورد. اين، شرح يکي دو خطي از سفرنامه دو فصلي مأموران رسانه‌اي راست در وطن امروز ماست. سفرنامه‌نويسان در اين مأموريت دشوار، بسادگي «مصاحبه‌سازي» کرده‌اند، با گشاده‌دستي «جعل» کرده‌اند و با خاطري آسوده «موج‌آفريني» کرده‌اند. هرچه نهاد ديپلماسي کشور اصرار کرد که مصاحبه‌اي که دستاويز شماست، هيچ ربطي به آنچه مي‌گوييد ندارد، افاقه نکرد و هرچه نصيحت کرد که جعل سخن يک مقام ارشد دولتي، عملي غير‌اخلاقي است، سودي نداشت.
از منابع آگاه خبر رسيده که مصاحبه را به چندين چشم ديده‌اند و با چندين گوش شنيده‌اند، اما اثري از تحليل مدعايي در آن نبوده است. وانگهي از هيچ نهاد نظارتي دولتي و غير‌دولتي هم نهيب يا نصيحتي نيامده که چرا وزير چنان گفته يا چنين کرده است. روز ديگر، روايتي تازه به دهان‌ها انداختند که مثلاً دستگاه ديپلماسي کشور، هنرمندان را مخفيانه تحريک کرده تا کمپين هسته‌اي تدارک ببينند. توضيحات وزارتخانه اينجا هم اثر نکرد و همچنان راويان آن روايت کاذب از سنگر دروغ پراکني عقب ننشستند. اما نيت سفرنامه نويسان چه مي‌تواند باشد؟ مثل روز، آشکار است که غرض آنها مقابله با مذاکره به هر قيمتي است. هر چيزي که خط مذاکره را محو و مات‌ کند پسند مخالفان لجوج دولت است. به چهره کارگزاران ديپلماسي کشور اسيدپاشي مي‌کنند تا مذاکره کننده و مذاکره را - با هم- از چشم‌ها بيندازند. ظريف را «غربزده» و روحاني را «سازشکار» مي‌خوانند تا از همين حالا که قريب به دو ماه به مذاکرات مانده، آب چاه را مسموم کنند تا اميدي در فضاي عطشناک سياسي کشور شکل نگيرد. آنچه اين روزها برخروجي خبرگزاري‌هاي تلخ مي‌نشيند، يا در صفحات روزنامه‌هاي‌شان درج مي‌شود يا بر تصاوير رسانه‌هاي ديداري‌شان نقش مي‌بندد نوعي مين‌گذاري در صحنه عمل دولت است. منتقدان، البته که دست‌شان در کنکاش و چشم‌شان در نظارت و زبان‌شان در نقد دولت آزاد است اما آنچه در برنامه اقدام سفرنامه نويسان نيويورک است نه نقد يا کنکاش يا نظارت، بلکه تخريب، تخطئه و جعل است. اين، شايد براي خيالپردازي و سفرنامه‌نويسي خوب باشد، اما بي‌شک براي عبور سالم و سرافرازانه از گردنه باريک و بي‌بازگشت مذاکرات در حکم انتحار است. مخالفان دولت، امروز به رسانه‌هاي کم‌شمار و کم‌اثر رانده شده‌اند. دفاع از سربازان ديپلماتيک کشور را اين روزها بيش از هر جاي ديگري از تريبون‌هاي نماز جمعه مي‌توان شنيد. روزگار ما روزگار فرخنده‌اي است، روزگاري که افراطيون به انزواي محض تبعيد شده‌اند، بي‌آنکه کسي بر غربت و انزوايشان بگريد يا حسرت بخورد.
نويسنده:جمال کاظمي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن