واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران قاسمی:
کمبود منابع مالی و انسانی از اصلی ترین مشکلات آموزش و پرورش است
کجور - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، درباره وضعیت کمبودها در آموزش و پرورش استان مازندران گفت: کمبود منابع مالی و نیروی انسانی از اصلیترین مشکلات آموزش و پرورش است.
به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسمی صبح دوشنبه درحاشیه بازدید ازاداره آموزش و پرورش منطقه کجوردر نشست با مدیران و کارکنان آموزش و پرورش کجور ضمن قدردانی از زحمات آموزش و پرورش منطقه کجور در پروژه مهر ابراز داشت: از مشکلات مناطق محروم و نیروهای غیر بومی در آموزش و پرورش اطلاع کافی دارم.
قاسمی با اشاره به مسائل فرهنگی در مازندران خاطر نشان کرد: این مشکلات و مسائل در مناطق روستایی نسبت به جاهای دیگر بیشتر دیده می شود و با وجود اینگونه مسائل باید فضای اموزشی تغییر یابد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: آموزش و پرورش تنها نهاد رسمی است که با مردم رابطه تنگاتنگ دارد، ابراز داشت: برای رسیدن به مفهوم فرهنگ، توسعهی فرهنگ، عناصر اصلی فرهنگ، اثر تعیین کنندهی آموزش و پرورش بر اعتلای فرهنگ و شکوفا کردن استعدادهای خلاق و نوآور توجه کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران ابراز داشت: نیاز به خانواده یکی از اساسیترین و طبیعیترین نیازهای انسان به شمار میرود نباید به استحکام خانوادگی معلمان آسیبی وارد شود.
وی ادامه داد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به دو مولفه معلم و دانش آموز توجه ویژه ای مبذول شده است چرا که معلم در فرایند تعلیم و تربیت نقش محوری و کلیدی را بر عهده دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: از آنجا که رفتار و گفتار معلم مستقیما در زندگی دانش آموز نقش اساسی دارد، می تواند راهنما و الگوی مناسبی برای شاگردان باشد.
وی ضمن تاکید بر هماهنگی، همدلی بین معلمان در نظام تعلیم و تربیت گفت: برای آنکه به اهداف سازمان ها و نهادها برسیم باید هدف های اصلی را در نظر گرفته و به وظایف و اهداف حرفه ای خود عمل کنیم.
قاسمی با اشاره به اینکه شعار سال جاری کیفیت بخشی در نظام آموزش و پرورش است افزود: برای تمرکز به مسائل آموزشی و پرورشی نیازمند آن هستیم این دغدغه در بین معلمان به ویژه مدیران مدارس کاسته شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان خاطر نشان کرد: کیفیت در آموزش و پرورش و مدارس تغییراتی در رفتارهای دانش آموزان به وجود می آورد و به بهبود نظام آموزشی در تمامی حوزه ها منجر می شود.
قاسمی با بیان اینکه اعتماد به نفس درسازماندهی رفتارهای سالم و سازنده فردی و اجتماعی دانش آموزان تأثیربسزایی دارد تصریح کرد: در نتیجه والدین، نهادها و مربیان آموزشی برای نهادینه کردن هر چه بهتر آن تلاش بیشتری نمایند.
۱۳۹۳/۷/۱۴ - ۱۱:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]