تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830161296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واقعيت پنهان در پشت اسلام آمريکايي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ مهر ۱۳۹۳ (۰:۲۶ق.ظ)
کيهان: واقعيت پنهان در پشت اسلام آمريکايي
به گزارش خبرگزاري موج، کيهان نوشت: مشخصه‌هاي اسلام آمريکايي کدام است؟ کدام وجوه مشترک به شعبه‌هاي گونه‌گون اسلام آمريکايي هويت واحد مي‌دهد؟ اين حلقه‌هاي انحرافي چرا پديد مي‌آيند و توليد و تکثير آنها از کدام واقعيت خبر مي‌دهد؟ نخستين بار حضرت امام خميني(ره) عنوان اسلام آمريکايي را وارد ادبيات سياسي کرد. ايشان که نگاهي درس‌آموز به علل ناکامي مسلمانان و نهضت‌هاي آنان در سده اخير داشت، مي‌فرمود «قدرت‌هاي بزرگ چپاولگر در ميان جامعه‌ها افرادي به صورت‌هاي مختلف از ملي‌گراها و روشنفکران مصنوعي و روحاني نمايان- که اگر مجال يابند از همه پرخطرتر و آسيب‌رسان‌ترند- ذخيره دارند که گاهي سي چهل سال با مشي اسلامي و مقدس‌مآبي يا پان ايرانيسم و وطن‌پرستي و جبهه‌هاي ديگر با صبر و بردباري در ميان ملت‌ها زيست مي‌کنند و در موقع مناسب مأموريت خود را انجام مي‌دهند.» (جلد21 صحيفه نور، صفحه 189)
امام با همين درک مستند به واقعيت‌هاي تاريخي پرده از سيماي اسلام آمريکايي کشيده و فرمودند «مگر مسلمانان نمي‌بينند که امروز مراکز وهابيت در جهان به کانون‌هاي فتنه و جاسوسي تبديل شدند که از يک طرف اسلام اشرافيت، اسلام ابوسفيان، اسلام ملاهاي کثيف درباري، اسلام مقدس نماهاي بي‌شعور حوزه‌هاي علمي و دانشگاهي، اسلام نکبت و ذلت، اسلام پول و زور، اسلام فريب و سازش و اسارت، اسلام حاکميت سرمايه و سرمايه‌داران بر مظلومين و پابرهنه‌ها و در يک کلمه اسلام آمريکايي را ترويج مي‌کنند و از طرف ديگر سر بر آستان سرور خويش، آمريکاي جهانخوار مي‌گذارند.»(جلد20 صحيفه نور، صفحه 230) حضرت روح‌الله اسلام آمريکايي را «اسلام مقدس‌نماهاي متحجر، اسلام سرمايه‌داران خدانشناس و مرفهين بي‌درد، اسلام اشرافيت و اسلام ابوسفياني» در برابر اسلام ناب محمدي(ص) و اسلام پابرهنگان و محرومان معرفي کردند.
اگر تکوين اسلام آمريکايي- و پيش از آن اسلام انگليسي در سده گذشته- يک اقتضا داشت، اکنون با پيدايش و گسترش انقلاب اسلامي، همين اسلام بدلي و قلابي اهميت مضاعفي براي مستکبران عالم پيدا کرده است. گسترش سازمان يافته و کم‌سابقه اسلام‌هاي بدلي با نقاب شيعي يا سني، قبل از هر چيز بر يک واقعيت مهم شهادت مي‌دهد و آن اينکه جهان استکبار بالندگي و گسترش پرسرعت اسلام ناب محمدي(ص) را باور کرده و به دست و پا افتاده است. مثلث آمريکا، انگليس و صهيونيسم در مسير معارضه با «مقاومت و بيداري اسلامي» دو روش معارضه را به سبک گازانبري- به مثابه دو لبه يک قيچي - به خدمت گرفته است. اول؛ هجوم وحشيانه آشکار به قلمرو امت اسلامي ذيل پرچم «صهيونيسم مسيحي» که از آن به عنوان جنگ صليبي، جنگ جهاني چهارم، قرن جديد آمريکايي و خاورميانه جديد ياد کردند و به موازات آن علنا به قرآن و پيامبر(ص) اهانت روا داشتند. و دوم؛ جنگ نيابتي به دو شکل 1-دامن زدن به جنگ‌هاي غفلت‌آفرين و خسارت بار در درون اين منطقه (نظير تحرکات چند سال اخير گروهک‌هاي تروريستي دست‌ساز غرب) 2-جنگ نيابتي نرم و شبيخون التقاط در قالب تحرکات جريان‌هاي شبه ليبرال متظاهر به شيعه و سني بودن. طيف دوم برخلاف ظاهرسازي‌ها دقيقا همان اهداف گروه‌هايي مانند داعش و القاعده را در خدمت جنگ نيابتي مثلث استکبار ايفا مي‌کنند مانند کاري که سازمان اصلي فتنه سبز- و نه عناصر بازي خورده آن- در سال 88 عليه انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي ايران تدارک کردند.
حقيقت سراسيمگي غرب از گسترش اسلام ناب و دست يازيدن به نسخه‌هاي اسلام آمريکايي (اسلام ارتجاع و اسلام ليبرال) در سخنان يکي از همين مهره‌هاي اسلام آمريکايي پيداست. آقاي سروش همان کسي است که شوراي روابط خارجي آمريکا يک دهه پيش براي ترويج تحريفات او و هم مسلکانش 6 ميليون دلار اختصاص داد. وي ضمن سخنراني 4 اسفند 88 در دانشگاه دلفت هلند و 11 مرداد 61 در جمع گروهکي از عناصر ضدانقلاب در پاريس اذعان کرد «براساس تز سکولارها جهان به سمت جدايي حکومت از دين پيش مي‌رود و دين مجال تصرف بيش از حوزه خصوصي را ندارد، در حالي که اين تز واژگونه شده است. به اين دليل که وجود دين را در عمق زندگي ايرانيان و بازگشت دين را در مغرب زمين مي‌توانيم ببينيم. آنچه گمان مي‌رفت رو به احتضار مي‌رود يا مرده است يا در راه مردن است، خوب يا بد، ظاهرا تجديد حيات کرده، برخاسته و برگشته و ديگران را به نگراني افکنده است. سکولاريسم که قرار بود نسبت به اديان بي‌طرف باشد اکنون تبديل به يک سکولاريسم ستيزه‌گر شده يعني با پاره‌اي از اديان، رسما درمي‌آويزد و مي‌ستيزد و وجود اجتماعي آنان را تحمل نمي‌کند. از اين قرار چيزي اتفاق افتاده که در پيش‌بيني سکولارها نبوده است. همين انديشه‌هاي ديني که خرافي و تاريخ مصرف آنها را گذشته مي‌دانستند، به دلايل مختلف دوباره سر بر آورده‌اند» و «رفته رفته سکولاريسم وارد دوره ستيزگر و ميليتانت [نظامي‌گرانه] مي‌شود، سکولاريسمي که مدارا و ظرفيت و هاضمه قوي پيشين خود را از دست داده است. امروز پيش‌بيني ضعيف شدن تدريجي اديان باطل از آب درآمده و شما در اين 20، 30 سال از جامعه‌شناسان بزرگ مي‌شنويد که اديان در حال قوت گرفتن هستند... سکولاريسم و ليبراليسم هاضمه‌اش براي بلعيدن اديان ضعيف، قوي بود اما دين قوي و فربه را نمي‌تواند ببلعد و از گلويش پايين نمي‌رود و لذا ستيزه‌گر مي‌شود. اينکه چرا دين دوباره جان گرفته، جامعه شناسان آمريکايي مي‌گويند براي اينکه بحران هويت و بحران معنويت پديد آمده است. آمريکا حمله کرد به افغانستان و عراق، هر دو کشور در قانون اساسي تازه خود نوشتند ما بايد قوانين‌مان را از شرع بگيريم، چيزي که در مخيله آمريکايي‌ها نمي‌گنجيد، يعني سکولاريسم صدامي تبديل شده به آنتي سکولاريسم موجود در عراق... در کشورهاي اروپايي، حکومت‌ها در مواجهه با اقليت‌هاي ديني نيرومند کم‌کم دارند مداراي خود را از دست مي‌دهند.»
سرعت نفوذ اسلام در ميان ملت‌ها و قدرت بسيج آن در ميان امت اسلامي، ابرقدرت‌ها را به دست و پا انداخته است. نه آمريکا و انگليس و نه رژيم صهيونيستي از چندين جنگ مستقيم که طي 14 سال اخير به منطقه تحميل کردند، کمترين سودي به دست نياوردند بلکه خسارت‌هاي استراتژيک متوجه آنها شد. در اين شرايط 2 نسخه بدلي «اسلام خشن»! و «اسلام تسامح»! تنها تير در ترکش جبهه استکبار است. شعبه‌هاي اسلام آمريکايي آن‌قدر متنوع و گونه‌گون هستند که گاه ضد و نقيض هم به نظر مي‌آيند اما همه اين مهره‌ها - مانند چرخ‌دنده‌ها که معکوس هم مي‌چرخند- يک وظيفه مشترک دارند؛ يعني جريان‌هاي وحشي تکفيري و سلفي نظير داعش ضمن اينکه پياده نظام با واسطه ناتو در منطقه در صورت پيروزي هستند، در عين حال بر انزجار از اصل اسلام دامن مي‌زنند شايد که در غرب بتوانند سرعت گسترش اسلام را مهار کنند و در غرب آسيا و کشورهايي نظير ايران و مصر و عراق و ترکيه و... باعث دراز شدن زبان گروه‌هاي التقاطي ليبرال شوند. تصور بر اين است که اگر معارضه علني با اسلام صلاح نيست، بايد نسخه‌اي‌ التقاطي از اسلام که ميل به انقياد در برابر تعدي‌هاي غرب دارد امکان ترويج پيدا کند.
از سازمان مجاهدين خلق (منافقين) و نهضت آزادي گرفته تا برخي انقلابي‌نماهاي شرمنده ايراني (نفاق جديد با سوابق چپ و راست) و از جريان‌هاي شبه اسلامي سکولار و ليبرال در غرب آسيا تا حلقه‌هاي وهابي و سلفي و تکفيري در قالب داعش و القاعده، مي‌توان ويژگي‌هاي مشترکي براي شاخه‌هاي آنها به عنوان اسلام آمريکايي برشمرد. ويژگي اصلي همه اين طيف‌ها، وارونه‌نمايي اصل اسلامي «اشداء علي‌الکفار رحماء بينهم» و «اذلهْ علي المؤمنين اعزهْ علي الکافرين» است. ترشرويي و پرخاش و معارضه اصلي اين طيف‌ها با امت اسلامي و جبهه خودي است همچنان که در قبال عداوت جبهه استکبار و شيطان بزرگ با ترس و مسالمت و سازش و رفاقت - يا حداکثر سکوت- رفتار مي‌کنند. عملکرد برخي رژيم‌هاي مرتجع منطقه در قبال جنايت‌هاي رژيم صهيونيستي در دهه‌ اخير سند روشني بر اين واقعيت است. آنها حتي تا مرز حمايت از صهيونيست‌هاي جنايتکار نيز پيش رفتند. مشابه اين رفتار را نزد القاعده و داعش مي‌توان رصد کرد که چگونه جنگ و درگيري را به درون سرزمين‌هاي اسلامي کشانده و در حالي که از سوي سرويس‌هاي جاسوسي آمريکا و انگليس و اسرائيل «سازمان» مي‌يابند، ضمنا براي مداخله‌هاي آنان نيز «بهانه» فراهم مي‌کنند.
آيا سازمان مجاهدين خلق (منافقين) همين کارکرد را نداشتند که به تعبير شهيد رجايي «در زندان شاه حرفشان اين بود که درست است که شعار مبارزه با ليبراليسم و ساواک مي‌دهيم ولي قبل از هر چيز بايد با مسلماناني که امام را به عنوان رهبر انقلاب قبول دارند جنگيد و از روي جنازه آنها رد شد... سازمان مجاهدين خلق! آيا ]پس از پيروزي انقلاب[ شد يک آمريکايي و سرمايه‌دار صهيونيست را بکشي؟ اما بهشتي را کشتي... شما مي‌توانيد بگوييد آيا کشتن خامنه‌اي براي شما مهم‌تر از کشتن يک آمريکايي يا اسرائيلي بوده است؟!». جريان‌هاي نفاق (اسلام آمريکايي) ويژگي مشترک‌شان سرزنش جبهه خودي به خاطر مجاهدت و مقاومت در برابر جبهه استکبار است. کار ويژه آنها ترمز شدن و سرعت‌گير درست کردن در برابر پيشرفت امت اسلام يا انجام عمليات فريب براي هدررفت نيروي جبهه خودي و نديدن شبيخون دشمن است. اسلام آنها اسلام منازعه در داخل امت اسلامي و اسلام «ما نمي‌توانيم»! است. امروز ميلياردها دلار براي چنين اسلامي چه در ايران و چه در چهارگوشه منطقه سرمايه‌گذاري مي‌شود. البته اين هم واقعيتي است که شعبه‌هاي اسلام آمريکايي تاريخ مصرف کوتاهي دارند و به همين دليل مدام بازسازي و بازتوليد مي‌شوند.
چه کساني در معرض سربازگيري براي اسلام آمريکايي قرار دارند؟‌آنها که مرزبندي درستي با مستکبران و جبهه کفر نداشته باشند هيچ، که به واسطه برخي رفتارهاي پرخطر حتي با آنان همدلي و همزباني کنند، خوش‌گماني به خرج دهند و بخواهند نامزد مورد حمايت آنها باشند! قرآن کريم مکررا از «الذين في قلوبهم مرض» در کنار «منافقون» نام مي‌برد يعني طايفه‌اي که ظرفيت بيماري نفاق را دارند و وسوسه‌پذير هستند. از جمله نهي‌هاي قرآن کريم يکي هم نهي از همرازي و همدلي با دشمنان است. «اي کساني که ايمان آورده‌ايد محرم اسراري از غير خود انتخاب نکنيد آنها از هيچ‌گونه شر و فسادي درباره شما کوتاهي نمي‌کنند. آنها دوست دارند هر چه را که شما را به رنج افکند. دشمني از دهان آنان آشکار شده و آنچه در دل پنهان مي‌کنند، بزرگ‌تر است... اگر خيري به شما برسد، آنها ناخوش مي‌دارند و اگر آسيبي به شما برسد، آنان شادمان مي‌شوند و اگر صبر پيشه و تقوا پيشه کنيد کيد و نقشه آنها هيچ زياني به شما نمي‌رساند. همانا خداوند به آنچه مي‌کنند احاطه دارد» (آيات 118 و 120 سوره آل عمران)
نويسنده: محمد ايماني













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن