تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870412283




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اکثریت نمایندگان مجلس حامی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا:

اکثریت نمایندگان مجلس حامی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای هستند

قشقاوی:/تکرار/ اکثریت نمایندگان مجلس حامی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای هستند

1393-07-13, 07:38
در داخل و خارج کشور همیشه افرادی هستند که نسبت به برخی مسایل در حوزه سیاست خارجی انتقاد دارند و این موضوع را نمی‌توان به تندروی و یا کندروی افراد نسبت داد، از این رو درحال حاضر و در فضای مجلس شورای اسلامی برخی انتقادها از سردلسوزی است.
معاون پارلمانی، کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه با بیان این که اکثریت مجلس حامی تیم مذاکره کننده هسته‌ای است، گفت: مشی تعاملی دولت با سایر قوا بسیاری از مشکلات را درحوزه سیاست خارجی حل می‌کند. به گزارش ایلنا، حسن قشقاوی درباره رویکرد برخی از تندروها در مخالفت با عملکرد تیم مذاکره کننده هسته‌ای، اظهار داشت: در داخل و خارج کشور همیشه افرادی هستند که نسبت به برخی مسایل در حوزه سیاست خارجی انتقاد دارند و این موضوع را نمی‌توان به تندروی و یا کندروی افراد نسبت داد، از این رو درحال حاضر و در فضای مجلس شورای اسلامی برخی انتقادها از سردلسوزی است. وی افزود: بارها تاکید شده که فضای داخلی مجلس نسبت به اصل مذاکرات هسته‌ای و حمایت از دولت بسیار جدی است، اما بخشی از انتقادها هم ممکن است با انگیزه داخلی و جناحی صورت گیرد که این موارد هم در تمام دوره‌های مذاکرات طبیعی بوده است. معاون وزیر امور خارجه خاطر نشان کرد: نمی‌توان همه مخالفت‌ها و انتقادها را به یک شکل ارزیابی کرد چرا که نمایندگان وقتی به پاسخ‌ها و ابهامات خود درباره مذاکرات هسته‌ای دست می‌یابند از تیم مذاکره‌کننده حمایت می‌کنند. قشقاوی همچنین گفت: البته اقلیتی در مجلس حضور دارند که بنا به دلایلی از جمله انگیزه‌های جناحی و داخلی با مسایل مربوط به مذاکرات مخالفت می‌کنند. وی افزود: هیچ فردی نمی‌تواند جلوی فضای باز داخلی کشور را بگیرد؛ چرا که وجود صداهای مختلف در جامعه و بیان دیدگاه‌های مختلف با اهداف متفاوت پذیرفته شده است، اکثریت مجلس نیز به ویژه بزرگان خانه ملت و روسای کمیسیون‌ها از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای حمایت می‌کنند. معاون وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه بخشی از موضع‌گیری‌ها جنبه‌های داخلی دارد، یادآور شد: نمی‌توان همه منتقدان را با انگیزه جناحی و سیاسی و منتسب به دولت قبل دانست، اما مشی تعاملی دولت با سایر قوا و توجیح نمایندگان در سایر مسایل راهکار و مشی درستی است. قشقاوی همچنین دیدگاه اکثریت مجلس شورای اسلامی نسبت به وزیر امورخارجه و عملکرد این وزارتخانه را مثبت توصیف کرد و اظهارداشت: این موضوع حاصل حضور فعال وزیر و معاونان وی در مجلس است، بنابراین هیچ فردی حتی با انگیزه‌های جناحی و خصومت فردی نمی‌تواند در مقابل منطق موفق باشد.


1393-07-13, 07:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن