واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > کردستان حجت الاسلام حسيني شاهروي:
امر به معروف و نهی از منکر بستر ساز ارتقای امنیت اجتماعی است
سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به این مطلب که با تکیه به آموزه های دینی و امر به معروف می توان بسیاری مشکلات را حل کرد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر بستر ساز ارتقای امنیت اجتماعی است.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی ظهر شنبه در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: یکی از راهکارهای حفظ امنیت در جامعه امر به معروف و نهی از منکر است و به همين دليل بايد به اين مهم توجه كرد. وی افزود: تلاش ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان در راستای نهادینه کردن این فریضه الهی در جامعه ضروری است و در حوزه حجاب و عفاف برخی نا آگاهانه هنجارشکنی می کنند که با کار فرهنگی و تبلیغی می توان این افراد را نسبت به اقدام خود توجیه کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: همه مردم و مسئولان براساس تاکید دین مبین اسلام موظف و مکلف به اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر و ترویج آن در جامعه هستند. حجت الاسلام شاهرودی یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر ضامن ماندگاری نظام اسلامی و حفظ و حراست از انقلاب اسلامی ایران است. وی ادامه داد: فرامین الهی به وسیله امر به معروف و نهی از منکر برای پایداری و اقتدار نظام اسلامی به اجرا در می آید. نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: نظام دینی به وسیله امر به معروف در دنیا حاکم بوده و امر به معروف و نهی از منکر باعث گسترش دین خدا در جهان می شود و به همین دلیل باید این فریضه الهی را در جامعه ترویج داد. حجت الاسلام شاهرودی اظهار داشت: اسلام دینی است متعادل که به همه نیازهای انسان توجه می کند و اگر ارزش های دینی در جامعه زنده شود می توان جامعه ای اسلامی و سالم داشت. وی افزود: برترین واجبات حاکمیت دینی و نظام اسلامی در دنیا است و باید سعی کرد امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه اقامه کرد و جایگاه آن را در بین مردم به اثبات رساند. نماینده ولی فقیه در کردستان بیان کرد: ترویج واجبات الهی در جامعه نیز یکی دیگر از اصول امر به معروف و نهی از منکر است و با موفقیت در اجرای این دو اصل می توان جامعه ای پویا و متحول شده ایجاد کرد. حجت الاسلام شاهرودی در بخش دیگری از سخنان خود در اين جلسه یادآور شد: اسلام دین شادی و نشاط است و شادی در اسلام مبنایی ويژه دارد. وی ادامه داد: نباید در بحث شادی در جامعه اسلامی مقلد کشورهای غربی باشیم چرا که کشورهای غربی افکار و موسیقی آنها بر اساس شیطان پرسی و هوای نفس و شهوانی است و این امر مغایر ارزش های دین مبین اسلام است. نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: باید بسترهای را متناسب با معیار اسلامی برای شادی جوانان و آحاد جامعه فراهم کنیم و باید فرهنگ ساز باشیم و از فرهنگ های غلط پیروی نکنیم.
۱۳۹۳/۷/۱۲ - ۱۶:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]