تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817070208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رمز و راز خستگی‌های مزمن


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: رمز و راز خستگی‌های مزمن


کمبود خواب، ورزش نکردن در حالت خستگی، ننوشیدن آب به اندازه مورد نیاز بدن، کاهش سطح آهن خون، کمال‌گرایی، صبحانه نخوردن و ناتوانی در «نه» گفتن از عادات بدی هستند که موجب می شوند شما بیش از حالت طبیعی احساس خستگی داشته باشید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،آیا تا به حال به این مساله فکر کرده‌اید که چرا همیشه احساس خستگی می‌کنید؟ حتی روزهایی که کار چندانی انجام نداده‌اید و کار سبک‌تری داشته‌اید باز هم این احساس خستگی با شماست.
 
بسیاری کمبود خواب را به‌ عنوان اولین گزینه در نظر می‌گیرند اما این مساله همیشگی نیست. برخی کارهای دیگر نیز هست که انجام دادن و ندادن آنها باعث خستگی روحی و فیزیکی می‌شود. عادات بد می‌تواند موجب شود که شما بیش از حالت طبیعی احساس خستگی داشته باشید.

روزهایی که کار زیادی داشته‌اید یا کمی خسته ‌هستید ممکن است از خیر ورزش کردن بگذرید. این عامل یکی از دلایل نهادینه شدن خستگی در شماست. محققان در دانشگاه جرجیا با تحقیق روی افرادی که روزهای شلوغ از ورزش کردن صرف‌نظر می‌کردند و مقایسه آنها با گروه دیگری که حتی در روزهای دشوار هم نرمش و تمرین را فراموش نمی‌کردند، به این نتیجه رسیدند که ورزش نکردن نه‌تنها انرژی شما را ذخیره نمی‌کند بلکه باعث خستگی مضاعف می‌شود.

ننوشیدن آب به اندازه مورد نیاز بدن می‌تواند خستگی در پی داشته باشد. با نوشیدن آب اکسیژن لازم به عضلات بدن می‌رسد و در نتیجه عضلات به سرعت خسته نمی‌شوند. یکی از راه‌هایی که متخصصان تغذیه برای تعیین میزان آب مورد نیاز بدن توصیه می‌کنند آن است که وزن خود را به پوند محاسبه کنید. عدد به دست آمده را بر دو تقسیم و نتیجه را به اونس تبدیل کنید. عدد نهایی که به اونس به دست آمده را درنهایت به لیتر تبدیل کرده و به اندازه آن در طول روز آب بنوشید.

از دیگر دلایلی که می‌توان برای نرسیدن اکسیژن به عضلات اشاره کرد کاهش سطح آهن خون است. کاهش آهن خون به سرعت به صورت خستگی‌های مزمن در فرد پدیدار می‌شود. برای جلوگیری از این مساله باید مواد غذایی حاوی آهن را بیشتر در چرخه غذایی جای داد. گوشت، لوبیا و سویا، زرده تخم‌مرغ، سبزیجات با برگ سبز تیره مانند اسفناج و کره بادام زمینی از موادی هستند که می‌توانند کمبود آهن را در بدن جبران کنند.

بعضی از احساس خستگی‌های مداوم دلایل فیزیکی ندارند. حتی اگر عامل ظاهری فیزیکی داشته باشند هم ریشه اصلی آنها روحی است. یکی از آن نمونه‌ها ویژه افراد کمال‌گراست. انجام همه کارها بدون عیب و نقص مساله‌ غیرممکنی است. افرادی که با این حقیقت کنار نمی‌آیند بیشتر از حد توان و ظرفیت خود کار می‌کنند و این مساله می‌تواند تاثیر منفی بر عملکردشان گذاشته و همیشه خستگی را به دنبال داشته باشد.

از دیگر عوامل خستگی مفرط و ادامه‌دار می‌توان به عادت بد صبحانه نخوردن اشاره کرد. بدن برای فعالیت‌های فیزیکی به نیرو و سوخت نیاز دارد که این سوخت از غذا تامین می‌شود. وقتی شما شب تا صبح را خوابیده‌اید بدن از شام و غذای شب پیش استفاده می‌کند تا به صبح برسد، اگر صبحانه نخورید این چرخه معیوب می‌شود و خستگی‌های مداوم را به دنبال خواهد داشت.

تاثیر عوامل ذهنی و روانی بر خستگی بیشتر از چیزی است که به نظر می‌آید. یکی از نمونه‌های این مساله را می‌توان در تاثیر ناتوانی در «نه» گفتن بر خستگی دید. اغلب مردم در برابر درخواست‌های نابجای دیگران توانایی مخالفت ندارند و نمی‌توانند نه‌ بگویند. در چنین شرایط و وضعیتی استرس ناشی از شرایط و کلنجارهای ذهنی موجب می‌شود که فرد بیش از حالت معمول احساس خستگی داشته باشد.
 


شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن