تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804759942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آتش کنجکاوی مغزتان را روشن کنید، اطلاعات آماده ورود به مغزتان هستند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آتش کنجکاوی مغزتان را روشن کنید، اطلاعات آماده ورود به مغزتان هستند
مطالعه اسکن مغزی دانشجویان کالج نشان می دهد یادگیری افراد به دنبال تحریک حس کنجکاوی آنان بسیار موثرتر از زمانی است که فرد صرفا به اجبار و بدون هیچ حس کنجکاوی یاد می گیرد.


به گزارش نامه نیوز سایت خبری گاردین در 2اکتبر 2014 نتایج مطالعه ای را که به تازگی در دانشگاه کالیفرنیا انجام شده منتشر ساخت. بر اساس این مطالعه اسکن مغزی دانشجویان کالج نشان می دهد یادگیری افراد به دنبال تحریک حس کنجکاوی آنان بسیار موثرتر از زمانی است که فرد صرفا به اجبار و بدون هیچ حس کنجکاوی یاد می گیرد.


محققان در ایالات متحده شواهدی به دست آورده اند که نشان می دهد کنجکاوی باعث افزایش فعالیت ماده شیمیایی دوپامین در مغز می شود که این نیز به نوبه خود باعث تقویت حافظه می شود.


بر اساس یافته های به دست آمده هرچند به دست آوردن نمرات بالا نیز انگیزه مهمی برای یادگیری در دانشجویان است ولی تحریک حس کنجکاوی آنها می تواند اثرات به مراتب بیشتری داشته باشد.


به گفته کارا رانگانات استاد نوروساینس دانشگاه کالیفرنیا "حس کنجکاوی زمانی تحریک می شود که فرد در مورد موضوعی به خصوص اطلاعاتی داشته ولیکن در درک و فهمیدن آن دچار مشکل می شود.در اینجا حس کنجکاوی مثل محرکی عمل می کند تا فرد به درک کاملی از مطلب برسد"" همانند حس خارشی که تنها با خاراندن برطرف می شود."


محققان در این پژوهش تعدادی نمونه سوال تهیه کرده و جهت پاسخ گویی در اختیار دانشجویان قرار دادند.


پس از پاسخ گویی دانشجویان بر اساس میزان اعتماد به نفس و حس کنجکاوی شان در یافتن جواب سوالات مورد بررسی قرار گرفته و سپس سوالات مربوطه بر اساس میزان حس کنجکاوی دانشجویان در یافتن پاسخ آنها به دو دسته تقسیم شدند:


 سوالاتی که دانشجویان با حس کنجکاوی بالایی به دنبال یافتن پاسخ آنها بوده و در مقابل سوالاتی که با بی حوصلگی و بالاجبار پاسخ داده شدند.


همزمان با پاسخ گویی دانشجویان به سوالات محققان با استفاده از اسکن ام آرآی فعالیت مغزی آنان را مورد بررسی قرار دادند.نتایج اسکن مغزی این دانشجویان نشان داد زمانیکه حس کنجکاوی افراد تحریک می شود سطح فعالیت مغزی آنها در نواحی از مغز که محل تولید و انتقال ماده شیمیایی دوپامین است نیز افزایش می یابد.


به گفته دکتر راناگات "مقایسه تفاوت عملکرد مغز در دانشجویان با حس کنجکاوی بیشتر نسبت به دانشجویانی که دارای حس کنجکاوی کمتری هستند افزایش فعالیت مناطقی از مغز را که درگیر سیگنال های دوپامینی هستند به طور واضحی آشکار می سازد."


در تست حافظه ای که یک ساعت پس از پاسخ گویی به سوالات از دانشجویان گرفته شد یادآوری پاسخ پرسش هایی که با حس کنجکاوی بیشتری به آنها جواب داده شده بود بسیار سریع تر و بهتر بود.


همان طور که انتظار می رفت نتایج این مطالعات نشان می داد حافظه دانشجویان در یادآوری اطلاعات زمانیکه که کنجکاوتر هستند بهبود می یابد.محققان جهت بررسی تاثیر کنجکاوی بر حافظه طولانی مدت نیز این تست را دوباره انجام داده و میزان یادآوری اطلاعات را یک روز بعد سنجیدند که در این حالت نیز در افرادی که کنجکاوتر بودند میزان یادآوری اطلاعات بسیار بهتر بود.


به گفته دکتر رانگانات "برای بسیاری افراد این حالت پیش آمده که برخی زمانها احساس توانایی بالایی در به خاطر سپردن اطلاعات دارند و مواقعی نیز به طرز وحشتناکی دچار ضعف حافظه شده و در به خاطر آوردن اطلاعات دچار مشکل می شوند."" براساس یافته های به دست آمده از مطالعه ما زمانیکه فرد آتش حس کنجکاوی اش را روشن می کند مغز را در وضعیتی قرار می دهد که آماده دریافت و ذخیره هر نوع داده ای است درست مثل اسفنجی که هر چیزی را به خود جذب می کند."


نتایج به دست آمده از این مطالعه در ژورنال علمی نورون به چاپ رسیده است. 


ترجمه از : بهاره استیری




۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن