واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
وزیر دادگستری:
آیت الله گزی نماد یک عالم اسلامی تربیت شده در مکتب اهل بیت بود خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام پورمحمدی آیت الله گزی را نماد یک عالم اسلامی تربیت شده در مکتب اهل بیت دانست و گفت: این همایش در تجلیل از یکی از عالمان ربانی که از شاگردان مکتب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بوده، برگزار گردیده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیردادگستری امروز در همایش گرامیداشت علامه شیخ عبدالکریم گزی، ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این همایش گفت: این همایش در تجلیل از یکی از عالمان ربانی که از شاگردان مکتب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بوده، برگزار گردیده است. وی در ادامه ضمن تجلیل از مقام معنوی علامه شیخ عبدالکریم گزی، ابراز داشت: ایشان دردمند جامعه، هادی و غم گسار مردم، مردی ساده زیست و پایبند به ارزش های الهی بوده است. حجت الاسلام پورمحمدی ادامه داد: اگر آیت الله گزی به چنین جایگاهی دربین مردم رسیده و مورد احترام و اعتماد مردم اصفهان بوده است نشان از امانتداری آن بزرگوار است. وزیر دادگستری با اشاره به ویژگی مؤتمن بودن آیت الله گزی گفت: ما نیز باید بنای خدمت به مردم را بر اعتماد و امانت بگذاریم، زیرا اساس اسلام در وفاداری و صداقت است.حجت الاسلام پورمحمدی با اشاره به این که کفار ما را متهم به جامعه عقل گریز، علم گریز، تجربه گریز و پیشرفت گریز می کنند ابراز داشت: همین انسانها سپس داعش و تند روهای ضد اسلام و ضد بشریت را به اسم اسلام خلق می کنند.
وزیر دادگستری با توجه به این که تأکید اسلام به علم، عقلانیت، تفکر، مردم دوستی، محبت و معنویت است گفت: باید مراقب باشیم که دستمان از دامان علمای راستین و بزرگان و اولیای الهی و ائمه اطهار(ع) کوتاه نشود.
حجت الاسلام پور محمدی در ادامه با اشاره به سفر رییس جمهوری پس از بازگشت از نیویورک و روسیه ابراز داشت: وی در گزارشی اعلام کردند که در تمام ملاقاتها احساس تکریم و تجلیل و خواهش برای رهایی از دست آمریکا داشتند. وی در ادامه گفت: رییس جمهور در این گزارش آورده بود که به جز ایران هیچ کشوری نمی تواند به آنها کمک کند.
وی در پایان این بصیرتی که امروز به ما رسیده را به برکت نظام و رهبر معظم انقلاب دانست و تصریح کرد: تمام این برکات به برکت وحدت و همگرایی ها و علما برای ما به ارث رسیده است.
لازم به ذکر است علامه ملا عبدالکریم گزی در سال 1260 قمری در قریه گز از توابع اصفهان متولد شد و در سال 1298 هجری قمری به درجه اجتهاد رسید که از جمله رسالات و مکتوبات آن علامه می تواند به رساله ای در اصول دین، رساله ای در حجیت ظن، رساله ای در شهرت، رساله ای در صیغ عقود، حاشیه کتاب الطهارت از شیخ اعظم انصاری، رساله ی عملیه و تذکره القبور می توان اشاره کرد.
این فقیه فرزانه پس از گذراندن عمری در علم و عمل و خدمت به نوع انسان در سن 67 سالگی در اصفهان دار فانی را وداع کرد و در تکیه کازرونی مدفون شد./939/پ202/ب
۱۳۹۳/۷/۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]