واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ مهر ۱۳۹۳ (۱۶:۴۳ب.ظ)
مديرکل مديريت بحران استانداري کرمانشاه: در مصرف آب و انرژي از مرز هشدار خارج شده ايم مديرکل مديريت بحران استانداري گفت: در بحث مصرف آب و انرژي از مرز هشدار خارج شده ايم و به مرز بحران رسيده ايم.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ حسين باباجاني در جلسه هماهنگي و بررسي برنامه هاي هفته کاهش بلاياي طبيعي، افزود: اين جلسه را به منظور عملياتي ساختن مصوبات جلسه شوراي مديريت بحران استان و همچنين بررسي برنامه هاي هفته کاهش بلاياي طبيعي تشکيل داده ايم.
وي در ادامه بحث آموزش مواجهه با بحران طبيعي به دانش آموزان را بسيار موثر عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به اينکه در هر خانواده اي حداقل يک نفر مشغول تحصيل مي باشد لذا آموزش و پرورش براي ما به عنوان يک جامعه هدف در بحث پيشگيري و آمادگي در مديريت بحران بسيار مهم است و قطعاً ارائه برنامه هاي آموزشي در اين راستا کارساز خواهد بود.
مديرکل مديريت بحران استانداري با بيان اينکه فرهنگ آموزش مقابله با بلاياي طبيعي و به نوعي فرهنگ همزيستي با بلاياي طبيعي در نهاد آموزش و پرورش بايد با جديت دنبال شود، تصريح کرد: دانش آموزان در پيشيگري و مقابله با بحران طبيعي مي توانند نقش ويژه اي ايفا نمايند و تدوين برنامه ها در راستاي ارائه آموزش ها الزامي است.
وي در ادامه با بيان اينکه در بحث مصرف آب و انرژي از مرز هشدار خارج شده ايم و به مرز بحران رسيده ايم، نقش آموزش و پرورش را در آگاهي بخشي به دانش آموزان در جهت مصرف صحيح انرژي بسيار مهم عنوان کرد.
باباجاني بيان داشت: تمامي بخش هاي مرتبط با انرژي موظف به انعقاد تفاهمنامه با آموزش و پرورش به منظور آگاهي بخشي به نسل نوجوان و جوان جامعه در ارتباط با مصرف درست آب و انرژي هستند تا اين موضوع در جامعه نهادينه و به صورت سرفصل هاي آموزشي مورد توجه قرار گيرد.
وي همچنين برنامه هاي سازمان هواشناسي را در کاهش اثرات بلاياي طبيعي موثر عنوان کرد و گفت: برنامه ها و پيش بيني هاي اين سازمان در کاهش بلاياي طبيعي بسيار اثربخش خواهد بود لذا از مديريت هواشناسي استان مي خواهيم که در اين زمينه طرح و برنامه هاي مدون لحاظ گردد.
وي همچنين با موثر عنوان نمودن صداوسيما و رسانه ها در جهت آگاهي بخشي به جامعه و زمينه سازي براي کاهش اثرات بلاياي طبيعي گفت: کار اصلي مديريت بحران با خود مردم است و بايد با تهيه برنامه راهبردي نسبت به مشارکت دادن مردم در مديريت بحران اقدامات مناسبي صورت گيرد و همچنين دستگاه ها به نقش صداوسيما و رسانه ها براي تاثير گذاشتن در جهت کاهش بلاياي طبيعي توجه کنند.
وي در پايان با اشاره به هفته ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي که از تاريخ نوزدهم لغايت 25 مهرماه در سراسر کشور برگزار مي شود، گفت: طبق برنامه اي که از طرف مديريت بحران کشور دريافت کرده ايم شعار اين هفته عزم ملي، تدابير پيشگيرانه، افزايش اميد و ايمني در بلاياي طبيعي است و ما اميدواريم همه دستگاه هاي اجرايي ذيربط در برگزاري برنامه هاي اين هفته نهايت اهتمام و جديت را داشته باشند.
شايان ذکر است در اين جلسه مصوبات شوراي مديريت بحران استان و همچنين برنامه هاي هفته کاهش بلاياي طبيعي در استان مورد بررسي و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]