تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805312760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اندیشکده واشنگتن: آقای اوباما! چینی‌ها به ایران آمدند/ این مسئله را جدی بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اندیشکده واشنگتن: آقای اوباما! چینی‌ها به ایران آمدند/ این مسئله را جدی بگیرید
اندیشکده واشنگتن نوشت: در بین جنجال‌های سوریه، دو کشتی نیروی دریایی چین ــ یک ناوشکن مجهز به موشک هدایت‌شونده، چانگ چون، و یک ناوچه، شانگزو، روز دوشنبه وارد بندرعباس ایران شدند و یک رزمایش مشترک چهارروزه با نیروهای دریایی ایران را آغاز کردند. بنا بر گزارش نیروی دریایی چین، این اولین حضور چین با کشتی‌های نظامی‌اش در بندرعباس است.
به گزارش نامه نیوز، اما این اولین سفر کشتی‌های چین به منطقه نبود. کشتی‌های نیروی دریایی چین در مارس ۲۰۱۰ در بندر زاید امارات متحده عربی پهلو گرفته بودند. آن کشتی‌ها و کشتی‌هایی که این هفته وارد ایران شدند در عملیات ضد دزدی دریایی در خلیج عدن شرکت کردند. چند ماه بعد از سفر بندر زاید، جت‌های چین در مسیر حرکت به رزمایش در ترکیه در ایران سوخت‌گیری کردند که اولین سفر جنگنده‌های چینی به ایران پس از انقلاب ۱۹۷۹ است. در سال ۲۰۱۱، ناظران بیان کردند که تخلیه هزاران نفر اتباع چینی از لیبی توسط ارتش چین توانایی‌های اعزامی چین را ثابت کرد.

این حضور امنیتی رو به رشد در منطقه فقط یکی از عناصر دخالت عمیق چین در خاورمیانه است که شامل افزایش سفرهای‌ دیپلماتیک و پروژه‌های بلند پروازانه اقتصادی جدید همچون یک توافق تازه برای ساخت یک بندر در اسرائیل می‌شود. در حالی که منافع پکن در خاورمیانه عمدتاً به خاطر بازارها و منابع است ــ وابستگی چین به نفت خارجی به همان سرعتی که وابستگی آمریکا در حال کاهش است، در حال افزایش است ــ کل داستان مربوط به اقتصاد نیست. تکیه بر واردات نفت شامل امنیت انرژی چین است که با تمایل آن برای اعمال‌نفوذ بیشتر جهانی ترکیب شده و منجر شده تا چین نه تنها در جستجوی مشارکت‌های اقتصادی بلکه مشارکت‌های راهبردی نیز باشد.

با این حال رویه پکن برای توسعه نفوذش در خاورمیانه چندان مشخص نیست. تاکنون چین تلاش کرده تا با کشورهای منطقه روابط دوستانه برقرار کند. اما هرچقدر دخالت منطقه‌ای پکن افزایش می‌یابد، احتمالاً پکن توسط فشار متحدان و رخدادها ناگزیر از موضع‌گیری در رابطه با تحولات و حوادث منطقه است. برای نمونه می‌توان به مورد سوریه اشاره کرد که پکن با استفاده از حق وتوی خود در شورای امنیت سازمان ملل برای دفاع از دولت اسد استفاده کرد.

چین نزدیک‌ترین رابطه را با ایران دارد، کشوری که منابع انرژی‌ای در اختیار دارد که هم از دریا و خشکی قابل دسترس است. تهران و پکن دارای روابطی هستند که به قبل از نیاز به واردات نفت برمی‌گردد. ایران نیز تنها کشوری در ناحیه خلیج‌فارس است که با آمریکا متحد نیست، واقعیت بسیار مهمی برای استراتژیست‌های ارتش آزادی خلق که آمریکا را دشمن چین محسوب می‌کنند. همکاری چین و ایران تا حدودی با تحریم‌هایبین‌المللی بر تهران دچار افت شده است اما احتمالاً با توافق هسته‌ای گسترش خواهد یافت.

در واقع، هیچ یک از موارد یاد شده، هشداری برای واشنگتن نیست اما، این یک روند بلندمدت است که آمریکا در بحبوحه مطالبات کوتاه مدت خاورمیانه باید به آن واقف باشد. در حال حاضر، چین از توان (و احتمالاً تمایل) به چالش کشیدن جایگاه آمریکا در خاورمیانه برخوردار نیست. در واقع، حتی چین و آمریکا منافعی را در منطقه دنبال می‌کنند که همچون نفرت مشترک آنها از داعش، با یکدیگر همپوشانی دارند. اما، اکراه چین از پیوستن به کمپین ضد داعش ــ از نظر چین، مبارزه با تروریسم، پوششی برای نمایش قدرت آمریکاست ــ نشان می‌دهد که چگونه تنش‌های دوجانبه و راهبردهای متفاوت آمریکا و چین برای پیشبرد منافعشان، همکاری بین آنها را غیرممکن می‌سازد.اید به ایران داده شود


منبع: تیک


۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن