محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844567478
زیباکلام: احمدینژاد باید استیضاح میشد /جبهه پایداری از همه طلبکار است
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: زیباکلام: احمدینژاد باید استیضاح میشد /جبهه پایداری از همه طلبکار است
آقاي روحاني و همكارانش خواهان ارتباط با ملتها و تمدنهاي ديگر هستند كه به نظر من موضوع مهمي است
به گزارش نامه نیوز، روزنامه آرمان در گفتگو با صادق زیباکلام نوشت؛
سفر آقاي روحاني به نيويورك را چگونه ارزيابي ميكنيد؟آيا روحاني توانست به اهداف از پيش تعيين شده برسد؟
براي مشخص شدن جوانب اين مساله ما بايد به گذشته نگاه كنيم. در 8سال گذشته نگاهي كه آقاي احمدينژاد به غرب داشت يك نگاه صرفا دپيلماتيك نبود. مثلا احمدينژاد به نيويورك ميرفت و ميگفت من آمدهام تا با ملتها صحبت كنم. خب اين حرف يعني اينكه ايشان با دولتها خيلي كاري ندارد در حالي كه دولتها نمايندگان ملتهايشان هستند.
آقاي اوباما و ديويد كامرون كه با كودتا روي كار نيامدهاند. اينها نمايندگان انتخابي مردم خود هستند. البته معتقدم آقاي احمدينژاد اين نكات را ميدانستند و مشاوران ايشان هم براين امر آگاه بودهاند؛ آنان روششان اين بود. با اين وجود من معتقدم كه آقاي روحاني اين نگاه را به جزء و كل كنار گذاشتهاند و به نوعي به دولتهاي غربي احترام ميگذارند، همچنين به ملتهاي آنها. آ
آقاي روحاني و همكارانش خواهان ارتباط با ملتها و تمدنهاي ديگر هستند كه به نظر من موضوع مهمي است. چيزي است كه به نفع منافع ملي كشور است رويكرد آقاي روحاني است نه برخي كارها كه احمدينژاد كرد. رفتارهاي احمدينژاد متاسفانه دستاورد ملموسی براي ما نداشت اما خوشبختانه آقاي روحاني اين سياستها را كنار گذاشته است. رفتارهاي آقاي روحاني در سازمان ملل نشان داد كه ايران سر جنگ با دنيا ندارد و هيچ تهديدي براي آنها و كشورهاي منطقه نيست.
تماميت ارضي كشورهاي ديگر را به رسميت ميشناسند و به جز حق و حقوق خودش چيزي اضافهتر نميخواهد. تمدنهاي غربي و شرقي ديگر را محترم ميداند و نشان داد كه براي گفتوگو و تعامل آمده است.
روحاني و اوباما سال گذشته به صورت تلفني صحبت كردند. اين گفتوگوي تلفني اين شائبه را به وجود آورده بود كه احتمال ديدار دو رئيسجمهور امسال جدي خواهد بود. با اين وجود و با اطلاع قبلي اين اتفاق رخ نداد اما آقاي روحاني در يك ديدار تاريخي با ديويد كامرون نخستوزير انگليس ديدار كردند. اين ديدار چه اهميتي داشت؟ واكنش مخالفان داخلي دولت روحاني نسبت به اين ديدار چه خواهد بود؟
قبل از سفر آقاي روحاني به نيويورك منتقدين فشارها و تهديدهاي زيادي را وارد كردند تا ايشان با اوباما ديداري نداشته باشند. آقاي روحاني هم مصلحت را اينگونه ديدند كه ديداري با اوباما نداشته باشند. درباره انگليس اما مخالفان قطعا واكنش سنگيني نشان خواهند داد. من فكر ميكنم بحث استيضاح آقاي ظريف را در مجلس مطرح ميكنند؟ در حالي كه من فكر ميكنم قبل از این مسائل باید به تخلفات دولت گذشته رسیدگی کرد و درابتدا باید رئیس دولت سابق مورد سوال و بازخواست قرار گیرد و اگر هم قرار است کسی استیضاح میشد باید قبلا احمدينژاد را استيضاح میکردند چرا که پارهای از سياستهايش در آن 8سال باعث فاصله ايران باجهان شد که از این منظر ما لطمات اقتصادی، سیاسی و... زیادی خوردیم.
البته من معتقدم نباید مسائل را با هم مخلوط کرد. با اين وجود مهمتر از مفاد مذاكرات ميان روحاني و «كامرون»، تبعات سياسي اين ديدار تاريخي است. واقعيت اين است كه ميان «واشنگتن» و «لندن»، انسجام سياسي عميقي وجود دارد. اين انسجام بهلحاظ تاريخي همواره ميان آن دو كشور بوده و از فرداي جنگ جهاني دوم، جداي از ابعاد تاريخي، يك بعد سياسي بينالمللي مستحكم پيدا كرده است. درواقع، كمتر موردي را ميتوان ظرف 70سال اخير به ياد آورد كه «واشنگتن» و «لندن»، پيرامون موضوعي بينالمللي با يكديگر اختلاف نظر داشته باشند. مهم هم نبوده كه در انگلستان محافظهكاران بر سر قدرت بودند يا حزب كارگر يا در «كاخسفيد»، جمهوريخواهان ساكن بودهاند يا دموكراتها. هر دو كشور نيز به يك اندازه با كشور ثالث در دشمني بودهاند و هردو به يك اندازه با كشور سوم، دوستي و مراوده داشتهاند. مخالفت با صدام و حمله به عراق، مخالفت با دخالت نظامي در سوريه عليه «بشار اسد»، ايستادگي عليه روسيه در اوكراين و موضعگيري اخير عليه «داعش» و موارد مهم بينالمللي ديگر، نمونههايي از آن است.
اين قاعده كلي درباره ايران هم ساري و جاري است. اگر زمينههاي توافق تهران و واشنگتن فراهم نشده بود، در عمل، غيرممكن ميشد كه بلندپايهترين مقام كشور انگلستان با رئيسجمهور ايران ديدار و گفتوگو ميكرد. به نظر من ملاقات ديويد كامرون و حسن روحاني به معناي سبزشدن چراغ مناسبات تهران و واشنگتن نيز خواهد بود. از شكفتن يك گل، البته كه بهار نميشود اما شكفتن يك گل، دستكم طليعه پايان زمستان روابط ميتواند باشد. اگر تا اين حد هم خوشبينانه نخواسته باشيم به موضوع نگاه كنيم، پيام ملاقات اين دو مسئول ارشد دو كشور، تقويت احتمال ديدار اوباما و روحاني در سالهاي آتي است. هرچند، براي وقوع چنين ديداري، نبايد از تاثيرگذاري متغيرهاي ديگر هم غافل ماند.
شما با بحث نواصلاحطلبي موافق هستيد؟و اینکه اصلاحات در شرايط كنوني نياز به اصلاح دارد؟
من چيزي به نام نو اصلاحطلبي نميشناسم. چيزي كه ميدانم اين است كه اصلاحطلبي يعني آزاديخواهي و دموكراسي، يعني حركت در جهت توسعه سياسي و آزاديهاي مدني. اينها را من اصلاحات ميدانم حال هر جريان و گروهي كه دموكراسي خواه باشد اصلاحطلب است و هر جريان و حركتي كه دموكراسي برايش اهميتي نداشته باشد و به دنبال مسائل ديگر باشد آن را اصلاحطلبي نميدانم. نو اصلاحطلبي بايد بگويد كه جزو كدام دسته است و چه اهدافي را دنبال ميكند. بنده گروههايي را كه ميگويند دموكراسي در ايران اهميتي ندارد و مسائل ديگر را مهمتر ميدانند اصلاحطلب نميدانم.
نظر شما درباره تحركات اخير«انصار حزبا...» چيست؟ شما اقدامات جديد اين گروه را در راستاي فريضه«امر به معروف و نهي از منكر» تلقي ميكنيد يا نوعي فشار سياسي به دولت؟
در همه جاي دنيا گروههاي كوچكي هستند كه تلاش ميكنند تا مسئولين و نهادهاي قدرت را براي جلوگيري از برخي سياستها و اقدامات يا برعكس ترغيب آنان به انجام برخي از امور و اقدامات، تحت فشار قرار دهند. البته دو تفاوت مهم ميان این گروهها در ايران با گروههاي همتایشان در جوامع توسعه يافته وجود دارد. نخست آنكه گروههاي جوامع ديگر معمولا مستقل از اصحاب قدرت هستند. در حالي كه در ايران به صورت مرئي و نامرئي با قدرت گره ميخورند. با وجود آنكه در مواردي برخي از اعضاي و افراد این گروه مرتكب اعمال و رفتارهاي فراقانوني شدهاند،
منتها كمتر اتفاق افتاده كه با آنان برخورد جدي شده باشد. انصار حزبا... به عنوان يك گروه از يك مجموعه اهداف آرمانگرايانه مشخص برخوردار نيستند يا اگر هم برخوردار هستند، اين اهداف را خيلي مشخص و روشن نه بيان ميكنند و نه تاكنون به دنبال تحقق آنها بودهاند. به عنوان مثال و به عنوان يك جريان وفادار به اهداف و آرمانهاي انقلاب اسلامي، انسان انتظار دارد كه انصار حزبا... در قبال بيعدالتي، فسادهاي مالي و اين دست مسائل، احساس مسئوليت نموده و در اين موارد بانگ برآورده و تمام قد بايستند. اما چنين نيست. چرا و براساس كدام ضابطه و منطق درك انصار از درك و فهم ديگران از بيشتر و بالاتر است؟ به نظر من كارهايي كه اين گروه ميخواهد انجام بدهد نيازبه مجوزرسمي دارد.
يكي از مهمترين چالشهاي دولت آقاي روحاني از ابتدا تاكنون چالش مخالفان دولت بوده كه به انحاي مختلف تلاش كردهاند در مقابل سياستهاي دولت روحاني كارشكني كنند. در اغلب موارد اين جبهه پايداري بوده كه يك تنه در مقابل دولت ايستاده. نكته ظريف در اين ميان اما سكوت اصولگرايان در قبال اقدامات پايداريها بوده است. به نظر ميرسد اصولگرايان هم چندان بيتمايل به مقابله با دولت نيستند به همين دليل پايداريها را تا به اين ميزان آزاد گذاشتهاند. نظر شما چيست؟
اصولگرايان تندرو، جبهه پايداري، طرفداران آقاي احمدينژاد يا هر اسم ديگري كه روي اين افراد بگذاريم فرقي نميكند؛ مهم اين است كه اين حزب يا جبهه اساسا با شيوه خود و براساس منافعشان عمل ميكنند. در جريان انتخابات رياستجمهوري 24خرداد، 19ميليون نفر آمدندو گفتند ما با سياستهاي 8 سال گذشته مخالف هستيم. تنها 4ميليون نفر به آقاي جليلي رأي دادند و موافق سياستهاي 8سال گذشته قبل بودند. اما آيا جبهه پايداري اين 19ميليون نفر را خوب نميبيند؟ من فكر ميكنم مساله اساسي اين نيست كه چه كساني با اين گروه همكاري ميكنند و اينكه آيا جبهه پايداري يك گروه است يا حزب؟ مهم اين است كه اين جبهه با دموكراسي و مسائلي كه با منافع مردم گره خورده است بايد قرابت داشته باشد.
چيزي كه شما از جبهه پايداري ميبينيد غالبا نهي و نفي و تخريب و قبول نداشتن ديگران است. تنها چيزي كه جبهه پايداري ارائه نميدهد «چه بايد كرد، رهنمود، رويكرد راهحل و آلترناتيو» است.
جبهه پايداري از همه طلبكار است و حتي با قاطبه جريان اصولگرا هم همخواني ندارد. من از شما سوال ميكنم: «آيا جبهه پايداري، اصولگرايان را قبول دارد؟» جواب من اين است كه همه را قبول ندارند. «آيا عملكرد روحاني را قبول ندارند؟» به نظر من خير! «آيا هاشميرفسنجاني را قبول دارند؟» خير! اينها يك گروه اقليت هستند كه تفكر خاص خود را دارند! شما ديدهايد جبهه پايداري از جرياني يا فردي يا گروهي يا تفكري يا صاحبنظري تعريف كند؟ مثلا بگويد اين بخش از تفكرات و نظرات اين نويسنده را قبول داريم يا اين بخش را نميپذيريم. كار جبهه پايداري اغلب تخريب، تكذيب و مخالفت است و كمتر حاضر است مسائل را بر اساس ديدگاه ديگر اصولگرايان تاييد كند.
۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
زیباکلام: احمدينژاد بايد استيضاح ميشد |اخبار ایران و جهان
زیباکلام احمدينژاد بايد استيضاح ميشد اگر قرار است کسی استیضاح میشد باید قبلا احمدينژاد را استيضاح میکردند چرا که پارهای از سياستهايش در آن 8سال باعث فاصله ايران باجهان شد که از این منظر ما لطمات اقتصادی سیاسی و زیادی خوردیم کد خبر ۴۳۸۷۶۵ تاریخ انتشار ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰وزیر دولت احمدینژاد: استیضاح همزاد همه وزیران آموزش و پرورش است /مدیران، دانشآموز را گروگان نگیرند که اگر او
وزیر دولت احمدینژاد استیضاح همزاد همه وزیران آموزش و پرورش است مدیران دانشآموز را گروگان نگیرند که اگر اولیا پول ندهند ثبتنام نمیکنیم وزیر اسبق آموزش و پرورش اعتقاد دارد استیضاح فانی وزیر دولت یازدهم در شرایط فعلی به مصلحت تعلیم و تربیت کشور و مدارس و دانش آموزان نیست آیددیدار جبهه پایداری با احمدینژاد صحت ندارد
دیدار جبهه پایداری با احمدینژاد صحت ندارد یک عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی خبر دیدار اعضای این تشکل با محمود احمدینژاد را تکذیب کرد فاطمه آلیا در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد خبر دیدار جبهه پایداری با آقای احمدینژاد صحت ندارد و مصداقخواب اصلاحطلبان بدخیم برای آیت الله هاشمی/شوکهای کشنده اصولگرایان به احمدینژاد/آیتالله مصباح را مسئول جبهه
انبارلویی در گفتگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران خواب اصلاحطلبان بدخیم برای آیت الله هاشمی شوکهای کشنده اصولگرایان به احمدینژاد آیتالله مصباح را مسئول جبهه پایداری نمیدانیم نخبگان اصلی اصلاحطلبی به آیت الله هاشمی به دیده تردید و ابزاری نگاه میکنند و آنچه مسلم است که او برعضو جبهه پایداری: قصد بازگرداندن احمدینژاد را نداریم /محال است مواضعی برخلاف نظر آیت الله مصباح بگیریم
عضو جبهه پایداری قصد بازگرداندن احمدینژاد را نداریم محال است مواضعی برخلاف نظر آیت الله مصباح بگیریم محمدجواد ابطحی عضو جبهه پایداری و نماینده سابق مجلس در این زمینه با رد شایعات موجود درباره انشقاق میگوید محال است در جبهه پایداری فردی برخلاف مواضع آقای مصباح موضعی بگیرد بهدیدار جبهه پایداری با احمدینژاد صحت ندارد |اخبار ایران و جهان
دیدار جبهه پایداری با احمدینژاد صحت ندارد یک عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی خبر دیدار اعضای این تشکل با محمود احمدینژاد را تکذیب کرد کد خبر ۴۳۸۰۶۰ تاریخ انتشار ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۲۴ - 28 September 2014 یک عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی خبر دیدار اعضای این تشکل با محمود احمدینمحبیان: جبهه پایداری هرگاه احساس کند پیروی ازآیت الله مصباح به نفعش نیست،او را کنار می گذارد
محبیان جبهه پایداری هرگاه احساس کند پیروی ازآیت الله مصباح به نفعش نیست او را کنار می گذارد اصولگرایان وقتی نمیتوانند با گروهی به وحدت برسند نباید به باور خود تردید کنند بلکه باید به طرف اتحاد خود و نیات آنها شک کنند ولو آنها خود را اصولگرای ناب بنامند به گزارش نامه نیوز امیپرونده ندا در حال بررسی است / فعالیت پایداری به عنوان جبهه ممنوع است
امیری در جمع خبرنگاران پرونده ندا در حال بررسی است فعالیت پایداری به عنوان جبهه ممنوع است سخنگوی وزارت کشور گفت اعضاء پایداری نمیتوانند با اسم جبهه به فعالیت سیاسی بپردازند اما فعالیت آنها با عنوان حزب بلامانع است به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران حسینعلی امیریچرا جبهه پایداری در جلسات وحدت اصولگرایان شرکت نمیکند؟
شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۷ یک عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی عدم حضور این تشکل در جلسات وحدت اصولگرایان را به دلیل روشن نبودن میزان تاثیر و نتیجهبخش بودن این جلسات عنوان کرد و در عین حال گفت که به صورت تشکیلاتی از جبهه پایداری برای حضور در این جلسات دعوت به عمل نیامده است سیدامیرامیری: هنوز خبری از وضعیت داناییفر به دست نیامده/ با اصل صدور مجوز برای جبهه پایداری موافقت شد
امیری هنوز خبری از وضعیت داناییفر به دست نیامده با اصل صدور مجوز برای جبهه پایداری موافقت شد سخنگوی وزارت کشور با مسئول دانستن دولت پاکستان در قبال سرنوشت داناییفر گفت هنوز خبر تازهای درباره وضعیت داناییفر به دست نیامده است به گزارش نامه نیوز حسینعلی امیری سخنگوی وزارتدبیرکل جبهه پایداری: آقاتهرانییابد
دبیرکل جبهه پایداری آقاتهرانییابد دبیرکل جبهه پایداری گفت گروههای اصولگرا جلساتی دارند و پیرامون موضوع انتخابات مجلس آینده بحثهایی صورت می گیرد و این جلسات تا رسیدن به دیدگاههای مشترک باید ادامه یابد به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقا تهرانی با اشارهمقابل ویتنام در همه امور ضعیف بودیم پورحیدری: انگار بار اول بود که بازیکنان امید دور هم جمع میشدند/ برکناری م
مقابل ویتنام در همه امور ضعیف بودیمپورحیدری انگار بار اول بود که بازیکنان امید دور هم جمع میشدند برکناری منصوریان تصمیم اشتباهی بودپیشکسوت فوتبال ایران گفت مقابل ویتنام عملکرد بسیار بدی داشیتم و انگار برای اولین بار بود که بازیکنان امید دور هم جمع میشدند منصور پورحیدری در گجبهه پایداری پس از دو شکست پیاپی در چه شرایطی است؟
جبهه پایداری پس از دو شکست پیاپی در چه شرایطی است یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است که پس از شکست جبهه پایداری در انتخابات هیئت نظارت بر صداوسیما و هیات نظارت بر مطبوعات این جریان با تزلزل مواجه شده است آفتاب عوض حیدرپور نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی در گفتگومصباحی مقدم: از ائتلاف با جبهه پایداری ناامید نیستیم/جامعه روحانیت مبارز با تشکیل «کمیته سیاسی» به عنوان کمیته
مصباحی مقدم از ائتلاف با جبهه پایداری ناامید نیستیم جامعه روحانیت مبارز با تشکیل کمیته سیاسی به عنوان کمیته انتخابات موافقت کرد سخنگوی جامعه روحانیت مبارز از موافقت این جامعه برای تشکیل کمیته سیاسی به عنوان کمیته انتخابات خبر داد به گزارش نامه نیوز غلامرضا مصباحیمقدم سخنگوتقوی: اختلاف آقایان یزدی و مصباح، دعوای طلبگی است/جبهه پایداری در جلسات وحدت اصولگرایان شرکت نمی کند
تقوی اختلاف آقایان یزدی و مصباح دعوای طلبگی است جبهه پایداری در جلسات وحدت اصولگرایان شرکت نمی کند جايگاه آيتالله مصباح نزد اصولگرايان متفاوت از موقعيت جبهه پايداري است ايشان يك چهره فكري-علمي هستند كه متعلق به همه اصولگرايان هستند و قابل مصادره شدن نيستند به گزارش نامه نیوبه خاطر تیم ملی یک اردو از امیدها کم کردیم تا این بلا سرش بیاید عزیزمحمدی: چرا کیروش برای همه فوتبال ما تصمیم
به خاطر تیم ملی یک اردو از امیدها کم کردیم تا این بلا سرش بیایدعزیزمحمدی چرا کیروش برای همه فوتبال ما تصمیم میگیرد با یک سوم پول او میشد مربی دیگری آوردرئیس اتحادیه فوتبال گفت چرا باید کاری کنیم که کیروش برای همه فوتبال ما تصمیم بگیرد به گزارش خبرگزاری فارس عزیزالله محمدجبهه پایداری پس از دو شکست پی در پی در چه شرایطی به سر می برد؟
جبهه پایداری پس از دو شکست پی در پی در چه شرایطی به سر می برد یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است که پس از شکست جبهه پایداری در انتخابات هیئت نظارت بر صداوسیما و هیات نظارت بر مطبوعات این جریان با تزلزل مواجه شده است به گزارش نامه نیوز ک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد ا-
سیاسی
پربازدیدترینها