تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860519664




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقدیر نوری‌همدانی از مواضع روحانی درسازمان ملل |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تقدیر نوری‌همدانی از مواضع روحانی درسازمان ملل
آیت‌الله نوری‌همدانی با قدردانی از اظهارات خوب رئیس‌جمهور در سازمان ملل گفت: رسانه‌ها باید وحدت و انسجام کشور را به رخ دنیا بکشند.
کد خبر: ۴۳۸۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۶ - 01 October 2014


آیت‌الله نوری‌همدانی با قدردانی از اظهارات خوب رئیس‌جمهور در سازمان ملل گفت: رسانه‌ها باید وحدت و انسجام کشور را به رخ دنیا بکشند.


به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار با معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این‌که «نقش مؤثر کار فرهنگی بر کسی پوشیده نیست» اظهار کرد: ابعاد فرهنگ انسان مهم‌ترین بخشی است که در طول زندگی با آن ارتباط دارد.


وی با بیان این‌که «پیامبران امور خداوند را با رویکرد فرهنگی به ملت‌ها ابلاغ کردند» تصریح کرد: مسئولان فرهنگی با روح مردم ارتباط دارند و به همین دلیل فعالیت در امور فرهنگی از حساسیت برخوردار است.


وی با تاکید بر این‌که «همواره باید مطالب مورد حمایت از نظام در مطبوعات انعکاس داشته باشد» گفت: رویکرد مطبوعات کشور، نشان دادن عظمت و قدرت نظام در دنیا باشد و نباید مطالبی در راستای تضعیف نظام در مطبوعات مشاهده شود.


به گزارش ایسنا به نقل از حوزه نیوز، نوری‌همدانی با بیان این‌که «جمهوری اسلامی امنیت کامل را برقرار کرده است» گفت: کشورهای منطقه به امنیت نظام حسرت می‌خورند و یکی از رسالت‌های مطبوعات تبیین قدرت امنیت نظام است.


وی با انتقاد از این‌که برخی می‌گویند باید در ایران چندصدایی باشد، گفت: اسلام موافق چند صدایی نیست و این همه شهید برای امت واحده جان خود را تقدیم کردند و رسانه‌ها تلاش کنند وحدت و انسجام کشور را به رخ دنیا بکشند.


این مرجع تقلید با بیان این‌که «مطبوعات نسبت به تبیین چهره‌ها و اهداف دشمنان نظام جمهوری اسلامی اهتمام داشته باشند» افزود: باید ماهیت انگلیس به عنوان پیر استعمار را معرفی کرد و اهداف سازندگان رژیم جعلی اسرائیل را برای بشریت روشن کرد.


نوری‌همدانی با قدردانی از اظهارات خوب رئیس‌جمهور در سازمان ملل، گفت: رئیس‌جمهور آرژانتین نیز به خوبی صحبت کرد و در تمام دنیا صحبت یک نفر که چند کلمه حرف حق زد انعکاس جهانی داشت.


وی فعالیت در مطبوعات را مهم توصیف کرد و گفت: مطبوعاتی بودن شغل بسیار مسئولیت آفرین و مهمی است و مسئولان این بخش نظارت خوبی بر رسانه‌ها داشته باشند تا بداخلاقی‌ها اصلاح شود.


این مرجع تقلید با اشاره به این‌که «آزادی در چارچوب صراط مستقیم خوب است» تصریح کرد: اسلام با هر نوع آزادی موافق نیست و آزادی باید در چارچوب قوانین شرع باشد.


وی با تاکید بر این‌که «امام خمینی(ره) دست پشت پرده استکبار جهانی را نمایان کرد» گفت: مردم قبل از انقلاب در مقابل غرب خودباخته بودند و امام خمینی(ره) مشخص کرد که فرهنگ و اقتصاد تحت سیطره غرب قرار دارد و آنها همواره تلاش می‌کنند، اصول مهم کشورهای دیگر را تضعیف کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن