تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819836902




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران، اوباما را با «داعش» و «پوتین» سرکار گذاشته است!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


تحلیل وال‌استریت‌ژورنال:
ایران، اوباما را با «داعش» و «پوتین» سرکار گذاشته است!
تمام این‌ها زمانی اتفاق می‌افتد که حواس امریکا متمرکز بر "داعش" و فعالیت‌های "پوتین" در اروپا است. اما اجازه به ایران برای رسیدن به لبه تیز توانایی هسته‌ای، بدترین عقب‌گرد برای امریکا و امنیت جهانی در دوره اوباما تا به این‌جا خواهد بود.



به این مطلب امتیاز دهید

  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه "وال استریت ژورنال" (WallStreetJournal) در یادداشت روز 28 سپتامبر (6 مهر) خود با عنوان "ایران قواعد را تعیین می‌کند" نوشت: «باراک اوباما هفته گذشته با درخواست خود برای اقدام جمعی علیه داعش و دیگر گروه های تروریستی، بخش اعظمی از اکسیژن رسانه‌ها را در سازمان ملل بلعید. اما اگر کسی مقابل سکوی مرمر سبز خبرساز بود، آن "حسن روحانی" رئیس‌جمهور ایران بود. پیام او این بود: "حالا با قواعد ما بازی خواهید کرد."»  

این روزنامه امریکایی به نقل از رئیس جمهوری اسلامی ایران نوشت: «مردم ایران نمی‌توانند به هیچ همکاری امنیتی بین دولت خود و کسانی که تحریم‌شان کرده‌اند اعتماد کنند.» وال استریت ژورنال افزود: «این یک سیلی محکم به صورت دیپلمات‌هایی بود که مدام از هدف مشترک با تهران علیه داعش می‌گویند و البته فشاری بود برای درخواست برداشته شدن تحریم‌ها. رهبر ایران هفته گذشته گفت: جان کری در مورد ماهیت برخورد آمریکا در مقابل ایران دروغ می‌گوید.»  

وال استریت ژورنال افزود: «آقای روحانی ادعا کرد که ایران به تعهداتش تحت توافق اولیه هسته‌ای پایبند خواهد بود. این در حالی است که آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای، این ماه گزارش داد، تهران همچنان مانع تحقیقات در مورد ابعاد احتمالی نظامی در برنامه هسته‌ای خود می‌شود. آژانس گزارش داد: "این فعالیت‌ها توانایی آژانس برای انجام تاییدات موثر را از بین می‌برد."»  

روزنامه چاپ نیویورک در یادداشت خود نوشت: «این نشان می‌دهد که چرا مذاکرات پس از یکسال هنوز به جایی نرسیده است. با این حال دولت امریکا به دنبال راه‌هایی است که آن‌چه را حکومت ایران می‌خواهد به آن‌ها بدهد.»

 
وال استریت ژورنال نوشت: «نتیجه آخرین تفکرات دولت این بوده که خواسته درازمدت خود در مورد از کار افتادن سانتریفیوژهای غنی‌سازی اورانیوم را کنار بگذارد. ایران در حال حاضر ۱۹ هزار سانتریفیوژ دارد که از این تعداد ۱۰ هزار عدد فعال است. یکی از پیشنهادهای غرب این بود که ایران تنها تعدادی از لوله‌های بین ماشین‌های خود را قطع کند. ایده دیگر به گفته "آسوشیتد پرس" (AP) این است که به ایران اجازه داده شود ۴۵۰۰ سانتریفیوژ خود را حفظ و راضی شود اورانیوم را با درجه پایین‌تری غنی‌سازی کند.»
 
این روزنامه امریکایی با طرح بحثی انحرافی در مضوع هسته‌ای ایران، افزود: «مسئله بعدی موشک‌های بالستیک ایران است که بخش مهمی از برنامه سلاح هسته‌ای کشور محسوب می‌شود. قطعنامه ۱۹۲۹ سازمان ملل می‌گوید، ایران نمی‌تواند هیچگونه فعالیتی مرتبط با موشک‌های بالستیک که توانایی حمل سلاح هسته‌ای را داشته باشند انجام دهد. با این حال آقای [آیت الله] خامنه‌ای در فصل تابستان از سپاه پاسداران ایران خواست تا موشک‌های بالستیک را در تعداد زیاد بسازد و حالا دولت امریکا به دنبال آشتی است.»  

وال استریت ژورنال به سخنان "وندی شرمن" معاون وزارت خارجه امریکا در ماه ژوئیه اشاره می‌کند که وی به کنگره گفت: «قطعنامه ۱۹۲۹ ربطی به موشک‌های بالستیک ندارد بلکه مربوط به موشک‌های مسلح به سلاح هسته‌ای است. اما این را نادیده می‌گیرند که موشک‌های بالستیکی که می‌توانند کلاهک‌های عادی یا ماهواره را حمل می‌کنند، قادر به حمل کلاهک هسته‌ای نیز خواهند بود.»     روزنامه چاپ نیویورک افزود: «این دیپلمات‌ها استدلال می‌کنند که نمی‌توانند به همان رژیمی که چوب لای چرخ آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای می‌گذارد اعتماد کنند که سانتریفیوژهایش را به سرعت دوباره فعال نکند یا درجه غنی‌سازی را برای تولید راکت‌های قدرتمندتر بالا نبرد. ایران ده سال است که از روند دیپلماتیک استفاده می‌کند تا زمان بخرد و برنامه هسته‌ای خود را پیش ببرد.»     وال استریت ژورنال به نقل از "مارک دوبوویتز" کارشناس بنیاد دفاع از دموکراسی‌، می نویسد: «بازی هسته‌ای ایران این است که در مورد نقاطی از برنامه که پیشاپیش در آن تخصص یافته‌اند مصالحه کنند تا برای کارهایی که هنوز نمی‌توانند بکنند زمان بخرند. آن‌ها چنان در غنی‌سازی ماهر شده‌اند که می‌توانند مدتی آن را کنار بگذارند. چیزی که در عوض بدست می‌آورند زمان است تا بتوانند سانتریفیوژهای (R&D) را بسازند. سانتریفیوژهای کارآمدتر که به تعداد کمتری از آن نیاز دارند و هر چه تعداد آن کمتر باشد راحت‌تر می‌توانند پنهانش کنند.»     روزنامه امریکایی وال استریت ژورنال در ادبیاتی مشابه با نخست وزیر رژیم صهیونیستی، یادداشت خود را اینگونه پایان داد: «تمام این‌ها زمانی اتفاق می‌افتد که حواس امریکا متمرکز بر "داعش" و فعالیت‌های "ولادمیر پوتین" در اروپا است. اما اجازه به ایران برای رسیدن به لبه تیز توانایی هسته‌ای، بدترین عقب‌گرد برای امریکا و امنیت جهانی در دوره اوباما تا به این‌جا خواهد بود. اعضای هر دو حزب مجلس امریکا شروع به صحبت در مورد مصالحه خطرناک دولت در مقابل قواعد تعیین شده توسط ایران کرده‌اند.»
   
شایان ذکر است که بنیامین نتانیاهو در سخنرانی خود در شصت و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل با اجرای نمایشی، بار دیگر سعی کرد علیه جمهوری اسلامی ایران جنگ زرگری به راه بیاندازد و در ادعایی بی‌اساس جمهوری اسلامی ایران را خطرناکتر از گروه داعش معرفی کند. ادامه این پروژه صهیونیستی را در یادداشت بالا مشاهده می‌کنید.     یادداشتی که درآن سعی می‌شود اینگونه به مخاطبان خود القاء کند که ایران با متشنج کردن منطقه و مشغول کردن افکار عمومی و سیاستمداران دنیا به این اوضاع، با ایجاد حاشیه‌ای امن، اقدام به تولید سلاح هسته‌ای کند.     سیاست نخ‌نمائی که حتی افکار عمومی امریکا قادر به پذیرش آن از سوی صاحبان زرادخانه‌های مخفی اتمی و جنایتکاران هسته ای در "هیروشیما" و "ناکازاکی" نمی‌باشد.
    این در حالی است که نوک پیکان اتهام فعال‌سازی و مدیریت گروه‌های تروریستی منطقه (چون: القاعده، داعش، النصره، گروه خراسان و...) در بین رسانه‌ها و صاحب‌نظران، به سوی امریکا و برخی دولت‌های غربی نشانه رفته است.    
وال استریت ژورنال
   
104
   




۰۹/۰۷/۱۳۹۳ - ۰۷:۳۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن