تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خشمش را برطرف سازد، خداوند كيفرش را از او بردارد و هر كس زبانش را نگه دار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868192912




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند میلیون بی‌سواد در کشور وجود دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چند میلیون بی‌سواد در کشور وجود دارد؟
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: ۱۰ میلیون بی‌سواد در کشور وجود دارد که باید آموزش را در مورد افرادی که شرایط آن را دارند، اجباری کرد.
آفتاب: به گزارش فارس، علی باقرزاده ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی دستگاه‌های مشارکت‌کننده در سواد‌آموزی اظهار کرد: 34 سال از پیام امام راحل مبنی بر اینکه تعلیم و تعلم عبادت است گذشته اما هنوز ضرورت‌های اصلی جامعه ما تعلیم و تعلم است.


وی با بیان اینکه مسئله آموزش از مسائل مسکن و بهداشت نیز مهم‌تر است، افزود: تمام ظرفیت‌ها، امکانات و فرصت‌ها در کشور برای این بسیج شدند که مردم در کوتاه‌مدت نوشتن و خواندن اولیه را یاد بگیرند چرا که زمینه استقلال و خودکفایی جامعه در سوادآموزی آنان است.


باقرزاده با اشاره به این پیام امام راحل که ایران را سراسر مدرسه کنیم، تصریح کرد: هر شهروند ایرانی باید در حال یادگیری و یا یاد دادن باشد.


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور، مرز یک فرد با سواد و بی‌سواد از نظر تعاریف جامعه را خواندن و نوشتن دانست و گفت: 10 میلیون بی‌سواد در کشور وجود دارند که سواد خواندن و نوشتن ندارند و این عدد بسیار بزرگی است.


وی با بیان اینکه ریشه‌کنی بی‌سوادی وظیفه یک دستگاه مشخصی نیست، تصریح کرد: مسئله بی‌سوادی چندوجهی است و دلایل بسیار زیاد و متنوعی موجب می‌شود که یک فرد به مدرسه نرود؛ تنها 5 تا 7 درصد این دلایل به مدرسه مربوط می‌شود.


معاون وزیر آموزش و پرورش کشور خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان داده است که بی‌سوادی موجب ایجاد بی‌اعتمادی در فرد می‌شود و اراده را از انسان سلب می‌کند، فرد بی سواد نه تنها اعتماد به نفس ندارد بلکه در مواجهه با مشکلات زندگی نیز جدیت و اراده نخواهد داشت.


بافرزاده افرود: مسئله بی‌سوادی به اقتصاد نیز گره خورده است، طوری که هرکسی سواد کمتر از متوسطه داشته باشد به طور میانگین 30 درصد درآمد او نیز از جامعه کمتر است.


وی ادامه داد: پایین بودن سطح سواد افراد را در ابعاد بین‌المللی نیز دچار مشکل می‌کند؛ آموزش جزء حقوق بشر است و هرکسی که شرایطی فراهم نسازد که آموزش برای شهروندان مهیا نشود، در واقع حقوق شهروندان را پایمال کرده است.


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با تاکید بر اینکه در کشور هیچ‌وقت کمبود منابع، مشکل سواد نبوده است، گفت: امروزه بی‌سوادی را به مسئله خشونت گره می‌زنند و تروریست‌ها از کشورهایی بیرون می‌آیند که سطح سواد بسیار پایین دارند.


باقرزاده تصریح کرد: برای حل مشکل بی‌سوادی در کشور با تمام مسئولان ملی جلسات چند ساعته برگزار شد و اجماع بر این بوده که مشکلی برای همکاری وجود ندارد اما زمانی که این موضوع به مرحله استانی می‌رسد متاسفانه به تدریج انگیزه‌ها دچار مشکل می‌شود.


وی ادامه داد: در استان خوزستان 650 هزار بی‌سواد وجود دارد که 290 هزار نفر آنان میانگین سنی زیر 50 سال دارند، میانگین سن این افراد 43 سال است که به طور میانگین 30 سال دیگر زندگی می‌کنند، باید شرایطی فراهم ساخت که این افراد در سال‌های باقیمانده عمرشان با سواد باشند.


باقرزاده با بیان اینکه باید آموزش را در این حوزه در مورد افرادی که شرایط آن را دارند اجباری کرد، گفت: اسامی تمام افراد بی‌سواد موجود است و آنها را به اسم و آدرس می‌شناسیم.


معاون وزیر آموزش و پرورش کشور تصریح کرد: آمادگی این وجود دارد و جزء الزامات است که سوادآموزی را محلی محور کنیم؛ باید دید که چرا پیشرفت کار کم است و برخی سیاست‌ها را دستخوش تغییر کرد.


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور یادآور شد: برای رفع بی‌سوادی مشکل پول نداریم و هرگز مشکل ما اعتبارات نبوده است و از هیچ دستگاهی کمک نمی‌خواهیم.


وی ادامه داد: ثابت شده که هرکسی احساس کرد که می‌تواند یاد بگیرد، با سواد شده است و در حال حاضر 3 هزار نفر در کشور وجود دارند که آموزش را از نهضت سوادآموزی شروع کرده‌اند و الان مدارک تحصیل بالای کارشناسی دارند.


باقرزاده گفت: ما نمی‌توانیم مانند برخی کشورهای دیگر بی‌سوادان را مجازات کنیم زیرا ما معتقد به مجازات نیستیم و نباید فردی را که آسیب دیده دوباره دچار آسیب کرد، بلکه به دنبال تشویق و تغییر هستیم.






تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن