تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870419483




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيشنهاد ثبت احوال براي تشکيل سازمان ثبت وقايع حياتي بين المللي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۱۹ب.ظ)
پيشنهاد ثبت احوال براي تشکيل سازمان ثبت وقايع حياتي بين المللي رئيس سازمان ثبت احوال کشور از پيشنهاد تشکيل سازمان ثبت وقايع حياتي بين المللي در نشست روساي ثبت احوال در تايلند خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، جلسه‌اي با حضور محمد ناظمي اردکاني رييس سازمان ثبت احوال کشور، معاونين و مديران اين سازمان و پرفسور لوپز و ميکلسون مشاوران بين المللي سازمان بهداشت جهاني برگزار شد. در اين جلسه رييس سازمان ثبت احوال کشور ضمن خوش آمدگويي به مشاوران بين المللي سازمان بهداشت جهاني گفت: ايران جمعيتي بالغ بر 77 ميليون و 800 هزار نفر دارد که 30درصد آن در روستاها و 70درصد آن در شهرها زندگي مي‌کنند.
محمد ناظمي اردکاني با اشاره به اينکه 51درصد جمعيت را آقايان و 49درصد جمعيت را خانم‌ها تشکيل مي‌دهند گفت: به طور ميانگين سالانه يک ميليون و 400 هزار ولادت و نزديک به 400 هزار فوت در کشور به ثبت مي‌رسد.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر ترکيب سني جمعيت ايران به سوي سالمندي پيش مي‌رود گفت: براي مقابله با اين مسئله سياستهاي کلي جمعيت توسط رهبر معظم انقلاب اسلامي اعلام شد که اين سياستها هم بعد کيفيتي و هم بعد کميتي جمعيت را در بر مي‌گيرد.
رئيس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اينکه خانواده‌هاي ايراني يارانه دريافت مي‌کنند براي ثبت ولادت در کشور مشکلي وجود ندارد و 98 درصد ولادتها در مهلت قانوني 15 روزه ثبت مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه بدون صدور گواهي فوت توسط ثبت احوال متوفي به خاک سپرده نمي‌شود گفت: علت فوت در اعلاميه‌هاي فوت نيز ثبت مي‌شود.
ناظمي اردکاني اظهار کرد: در بيمارستانهاي بزرگ مراکز استانها و شهرستانها نمايندگان ثبت احوال مستقر هستند و ولادت را ثبت و شناسنامه را تحويل والدين مي‌دهند. وي با بيان اينکه هر ايراني يک شماره ملي مخصوص به خود دارد که در پايگاه اطلاعات جمعيت کشور ثبت شده است گفت: در اقصي نقاط کشور، شناسنامه، مکانيزه و مبتني بر اين شماره صادر مي‌شود.
رئيس سازمان ثبت احوال کشور افزود: با توجه به مکانيزه بودن و پايگاه محور بودن شناسنامه‌ها امکان جعل اسناد هويتي در ايران تقريبا صفر است.
ناظمي اردکاني تصريح کرد: براي هرچه بهتر شدن خدمات ثبت احوال سعي کرده‌ايم از تجربه کشورهاي ديگر به ويژه کشورهاي آسياي ميانه و کشورهاي اسلامي بهره‌مند شويم که شرکت در نشست روساي ثبت احوال تايلند در اين راستا مي‌باشد.
وي افزود: براي تمامي موضوعاتي که به جامعه بشري بر‌مي‌گردد سازماني وجود دارد که توسط سازمان ملل متحدد حمايت مي‌شود اما متاسفانه براي ثبت وقايع حياتي چهارگانه که امري بسيار مهم است هيچگونه سازماني وجود ندارد. رئيس سازمان ثبت احوال کشور، بدين منظور پيشنهاد تشکيل سازمان ثبت وقايع حياتي بين المللي را ارائه کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن