تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804558601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنجال فیسبوکی در عراق |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جنجال فیسبوکی در عراق
همه این جنجال از یک دعوت ساده به تظاهرات علیه حیدرالعبادی نخست وزیر عراق در فیسبوک شروع شد. این پیام به سرعت در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی تکثیر شد و همه کاربران نیز از گیرندگان پیام خواستند آن را در اختیار دیگران قرار دهند.
کد خبر: ۴۳۸۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱ - 30 September 2014


همه این جنجال از یک دعوت ساده به تظاهرات علیه حیدرالعبادی نخست وزیر عراق در فیسبوک شروع شد. این پیام به سرعت در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی تکثیر شد و همه کاربران نیز از گیرندگان پیام خواستند آن را در اختیار دیگران قرار دهند.


به گزارش ایرنا طراحی این فراخوان و محورهای اعتراضی به گونه ای بود که در نگاه اول هر مخاطبی تصور می کرد ، این جریان حرکتی از سوی نوری المالکی است که به دلیل کسب بیشترین کرسی های پارلمان خود را برای تشکیل دولت محق می دانست و سرانجام هم برای حفظ وحدت عراق و جلوگیری از تشتت و تفرقه، کنار کشید تا العبادی از دل رایزنی های طولانی در ائتلاف ملی عراق بیرون بیاید و اکنون تلاش دارد تا با ایجاد بلوا به قدرت بازگردد.


مهمترین محورهایی که در بطن پیام اولیه علیه العبادی دیده می شود، شامل اعتراض به دستور توقف حملات به شهرها و مناطق مسکونی استان های درگیر عملیات نظامی، فاجعه شکست و کشتار نظامیان در الصقلاویه در استان الانبار(هفته گذشته)، حمایت از عملیات ائتلاف بین المللی علیه داعش از سوی عبادی و انتقادهای تند وی از نوری المالکی، پیش از عزیمت به نیویورک و برکناری فرماندهان نظامی نزدیک به مالکی است.


هرچه بر دامنه این جنجال مجازی در دو سه روز گذشته افزوده می شد، لحن پیام ها نیز خشن تر و توهین آمیزتر می شد، تا جایی که العبادی ، هم حزبی قدیمی نوری المالکی را خیانت کار و وابسته به قدرت های خارجی قلمداد کرده و خواستار اسقاط وی از طریق راهپیمایی به سمت بغداد شدند.


پیام اولیه دارای هیچ نام و نشان و عنوانی نبود و بعد از آن هم هیچ گروه و شخصیتی حاضر به پذیرش مسوولیت آن نشد و سرانجام این نوری المالکی بود که در جریان سفر دیروز یکشنبه اش به استان بابل ، رسما وارد ماجرا شد و از همه هوادارانش خواست، از همراهی با این جریان مشکوک ، شکل گرفته در فضای مجازی خودداری کرده و گفت که حزب الدعوه، - حزبی که العبادی و مالکی هر دو از رهبران آن به حساب می آیند – موافق تضعیف العبادی نیست.


وی همچنین به این نکته هم اشاره کرد که "ماهیت کسانی که دعوت به تظاهرات علیه العبادی کرده اند، مشخص نیست."


این پیام جنجال برانگیز در دو روز گذشته از شبکه های اجتماعی به خبرگزاری ها و شبکه های تلویزیونی و روزنامه ها کشیده شد و برخی از این رسانه ها که جهت گیری هایشان حاکی از مخالفت اساسی با نظام سیاسی نوین عراق است، تلاش کردند از آن بهره برداری کنند.


بطوری که برخی از این رسانه های همسو که در طول سه ماه گذشته با حمله به نیروهای مردمی ، بطور غیر مستقیم از داعش دفاع کرده اند، گزارشی از قول یک منبع نزدیک به العبادی منتشر کردند که ادعا داشت : نوری المالکی از ترس افشای پرونده های فساد در دولت قبل از سوی العبادی این جریان را در فضای مجازی به راه انداخته است.


درحالی که نوری المالکی منشاء این جریان مجازی را که حالا رسانه ای شده، نامعلوم دانسته و از هوادارانش درخواست کرده که به آن توجه نکنند، اما باز هم رسانه های یاد شده ، ماجرای حمله به العبادی را در قالب خبر، گزارش، تحلیل و حتی طنز به مالکی منتسب می کنند.


در محافل خصوصی در بغداد اما ، شنیده می شود که این جریان کاملا مشکوک است و با هدف ایجاد تنش و شکاف در میان ائتلاف شیعی، از طریق ایجاد درگیری میان نوری المالکی و حیدرالعبادی، براه افتاده است. شک براندازترین بخش داستان اینجاست که هنوز یک ماهی از بر سر کار آمدن دولت حیدرالعبادی نگذشته است و در عین حال بیشترین کارشکنی ها بر سر راه تکمیل پروسه تشکیل دولت العبادی را جریان های به شدت مخالف مالکی در هشت سال گذشته داشته اند.


تضعیف نیروهای ارتش و مردمی در جنگ علیه داعش، از مهمترین محورهای هدف گذاری شده در این جریان مجازی دانسته می شود.


در شرایطی که تهدید داعش همچنان وجود دارد و عملیات ائتلاف ضد آمریکایی با مشارکت برخی کشورهای منطقه، عمدتا حامیان داعش، تردید برانگیز است و دولت شیعی را در شرایط حساسی قرار داده، آیا طبیعی است که این جریان از دل نیروهایی شکل گرفته باشد که خود آن را تشکیل داده اند؟












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن