تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871271145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

200 مسئول بسیج دانشجویی دعای عرفه را در یادمان شهدای سومار برگزار می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: درویش در نشست خبری:
200 مسئول بسیج دانشجویی دعای عرفه را در یادمان شهدای سومار برگزار می‌کنند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران از برگزاری دعای عرفه در مناطق عملیات غرب کشور دهم تا سیزدهم مهر در یادمان شهدای سومار با حضور بیش از 200 نفر از مسئولین بسیج دانشجویی خبرداد.


به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، مجید درویش مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران صبح امروز در نشست خبری پیرامون مسائل مختلف کشور و هم چنین برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید، ضمن گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس ما سراسر عزت و غرور بود و ما امروز به برکت همین جانبازی‌ها و رشادت‌ها سرمان را در جهان بالا گرفته و حرفی را برای گفتن داریم.
 
درویش با بیان اینکه عدول از آرمان‌های شهدا خیانت به خون این عزیزان است، اظهارداشت: فرقی نمی‌کند که این کار توسط مسئولی صورت بگیرد یا فرد عادی جامعه، ما این شهیدان را برای حفظ عزتمان تقدیم وطن کردیم تا به قول امام عزیز زیر یوق ابرقدرت‌های شرق و غرب قرار نگیریم.  
 
مسئول بسیج دانشگاه‌های استان تهران با بیان این که مشکل غرب و آمریکا با جمهوری اسلامی مسئله هسته‌ای و نظامی نیست اظهار داشت: اینان با اصل وجودی ما و تفکرات اسلامی‌مان مشکل دارند و ما شاهدیم که اساسا استکبار با اسلام ناب محمدی در چالش بوده و هیچ گاه با هم جمع نشدند.  
 
درویش با اشاره به دیدار رئیس‌جمهور کشورمان با نخست وزیر انگلیس افزود: ما شاهد بودیم که کامرون در سازمان ملل اتهاماتی را گستاخانه و بی‌شرمانه به ملت شریف ایران وارد می‌کرد.  
 
وی ادامه داد: اتهام حمایت از تروریسم نسبت به ایران فرافکنی است غربی‌هاست. اقدام این کشورها برای مبارزه با تروریسم فرار به جلو است. چطور انگلیس می‌تواند ادعای مبارزه با تروریسم را داشته باشد در حالی که دستشان هنوز به خون مردم غزه آغشته است.  
 
درویش درباره طرح اتهام کامرون مبنی بر رفتارهای نادرست با شهروندان ایرانی در کشور ، تصریح کرد: این حرف‌ها مبتنی بر عدم شناخت کامرون از ملت شریف ایران و انقلاب اسلامی و رابطه این دو با هم است. چرا که انقلاب ما برخواسته از همین مردم است و چه طور می‌شود مردمی که برای این انقلاب و نظام شهید داده‌اند از آن دست بردارند.  
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خطاب به روحانی گفت: ما از ایشان می‌خواهیم همچنان که در مجمع عمومی سازمان ملل مواضع عزتمدانه‌ای اتخاذ کردند،‌ هر چه سریع‌تر پاسخی شایسته و در خور ملت ایران به اظهارات گستاخانه کامران بدهد. 
 
وی همچنین با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور آرژانتین در دفاع از مردم غزه گفت: با توجه به سخنان رئیس‌جمهور آرژانتین که صراحتا از مردم مظلوم فلسطین دفاع کرده است بسیج دانشجویی دانشگاه تهران نامه قدردانی را به سفارت این کشور اهدا خواهد کرد.
 
درویش در ادامه نشست خبری با اشاره به فرمان تشکیل بسیج دانشجویی توسط امام خمینی گفت: امام با توجه به آینده‌نگری و ژرف اندیش‌ خود که فضای جنگ جدید را در حوزه جنگ نرم دیده‌اند فرمان تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب را دادند.
 
درویش با اشاره به مطالبات امام از بسیج دانشجویی تصریح کرد: مطالبات امام جز اولویت‌‌های کاری ما و اولین رسالت در بسیج دانشجویی بنا به فرموده امام(ره) خودسازی و دین‌داری است.  
 
وی از دیگر رسالت‌های بسیج دانشجویی را پاسداری از اصول تغییرناپذیر نه شرقی نه غربی در دانشگاه‌ها دانست و افزود: حفظ نظام و انقلاب ترسیم چارچوب‌های اصیل اسلام ناب محمدی از جمله نهضت عاشورا، نهضت انتظار و عدم جدایی از سیاست و هم چنین جنبش‌های نرم افزاری تولید علم، خدمتگذاری به مردم و نظام و عدالت خواهی از دیگر رسالت‌های بسیج دانشجویی است.  
 
درویش در ادامه پیرامون برنامه‌های این سازمان در سال تحصیلی جدید گفت: از جمله این برنامه‌ها برگزاری اردوهای دانش اموزان جدید الورود است هم چنین برگزاری پنجمین دوره دعای عرفه در مناطق عملیات غرب کشور از 10 تا 13 مهر در یادمان شهدای سومار با حضور بیش از 200 نفر از مسئولین بسیج دانشجویی برگزاری نشست تشکیلاتی مسئولان بسیج در 24 تا 25 مهر ماه است.
 
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه شهید رزوایی گفت: در راستای جنبش نرم افزاری در فضای دانشگاه‌ها و رصد و تولید محتوا براساس نیاز در فضای دانشگاه‌ها قرارگاه شهید رزوایی را تشکیل داده‌ایم هم چنین برای اولین بار در سطح استان کنگره شهدای دانشجویی استان تهران با همکاری روسای استان برگزار خواهیم کرد.
 
وی تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های ما در سال تحصیلی جدید ایجاد اتاق فکر روسای دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران است.  
 
مسئول بسیج دانشگاه تهران با اشاره به سیاست های بسیج دانشجویی در ایجاد تعامل سازنده با روسای دانشگاه‌ها گفت: بسیج دانشجویی به عنوان تشکل مستقل و به دو از سیاسی کاری تعامل خوب و سازنده‌ای را با روسای دانشگاه‌ها دارد و هم چنین تربیت نیروی هم تراز با انقلاب اسلامی را در دستور کار خود قرار داده است. 

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن