واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۶ مهر ۱۳۹۳ (۲۰:۳۹ب.ظ)
رضاييان: فضاي اداري و غير اداري بايد متناسب جذب سرمايه گذار تعريف شده باشد سيستم اداري با استعلام هاي متعدد گردش کار را کند کرده و فضاي اداري و غير اداري بايد متناسب جذب سرمايه گذار تعريف شده باشد
به گزارش خبرنگار موج، خليل رضاييان عصر يکشنبه در مراسم تجليل از فعالين عرصه گردشگري فارس تاکيد کرد: يکي از داشته هاي فارس، گردشگري در بخش هاي مختلف است که بايد برنامه ها متناسب با آن داشته باشد.
رضائيان با بيان اينکه سيستم اداري با استعلام هاي متعدد گردش کار را کند کرده، گفت: فضاي اداري و غير اداري بايد متناسب جذب سرمايه گذار تعريف شده باشد افزود : در مرحله اول بايد طرح جامع گردشگري داشته باشيم که در سال هاي گذشته اين طرح تدوين شده ولي باز هم به اين مهم توجه نمي شود بنابر اين براي هر کدام از اين طرح ها بايد طرح جامع محوري داشته باشد.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري فارس ادامه داد: به طور مثال اگر مکانهاي ارزنده ميراثي از شيراز تا تخت جمشيد و پاسارگاد داريم بايد يک طرح جامع نيز براي اينها داشته باشيم.
وي افزود: بايد بستر لازم را براي سود سرمايه گذار آماده کنيم و اگر مي گوييم گردشگري صنعت پاک است و تراکنش سرمايه و سود عادلانه است بايد برخي از امور را براي اين افراد خارج از روند عادي کار پيگيري کرد.
معاون هماهنگي امور استانداري فارس با اشاره به اينکه وجود طرح آمايش براي پيشرفت هر استان لازم است، گفت: وجود طرح آمايش به گونه اي است که برنامه ريزي و سرمايه گذاري متناسب با پتانسيل هاي هر منطقه برنامه ريزي مي شود که متاسفانه در کشور اين طرح رعايت نمي شود.
رضاييان تصريح کرد: گرچه در بحث آمايش بخشي از راه را رفته ايم و همه مي دانيم اقتصاد مقاومتي بايد متناسب با داشته هاي استان باشد.
در ادامه اين مراسم مدير کل ميراث فرهنگي و گردشگري استان فارس نيز گفت: خوشبختانه بخش خصوصي استان فارس در طي چند سال گذشته حضور موثري در بخش گردشگري استان داشته است.
مصيب اميري تصريح کرد: ديدار با مسئولين استان، تخفيف ويژه هتل هاي استان، استقبال از گردشگران و... از برنامه هاي اين هفته در استان فارس است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]