تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 25 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806587288




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اظطراب بر متابولیسم بدن چه تاثیری دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اظطراب بر متابولیسم بدن چه تاثیری دارد؟
اضطراب احساس خوبی نیست. در وضعیت اضطراب بدن در موقعیت آماده‌ قراردارد. شاید به نظر برسد که اضطراب متابولیسم بدن را زیادتر میکند چون نوعی احساس فعال بودن به بدن می‌دهد. ولی اصلا اینگونه نیست بلکه کاملا متضاد است . یعنی اضطراب متابولیسم را کم میکند. برای فهم این موضوع باید کمی در باره اضطراب و اثرات جسمی و فکری آن بدانید.
به گزارش نامه نیوز به نقل از پارسی طب،
 اضطراب چیست؟

اضطراب حالتی غریزی است که در هنگام احساس خطر (درگیری یا فرار)  فعال می‌شود. در حالت اضطراب، بدن برای فرار از شرایط خطرناک یا روبرو شدن با آن آماده است. در واقع اضطراب، پاسخ بدن به شرایط ترسناک واقعی یا غیرواقعی (ذهنی) است.

 
اثرات روانی اضطراب

گرچه اضطراب معمولاً احساس ناخوشایندی است، اما گاهی ممکن است به صورت هیجان بروز کند. اما در بیشتر مواقع به صورت ترس و نگرانی پیش از وقوع اتفاق بروز می‌کند. اضطراب مداوم ممکن است سبب مشکلات حافظه و تمرکز شود.

 
اثرات جسمی اضطراب

اضطراب اثرات جسمی مشهودی دارد. بارزترین اثرات آن افزایش ضربان قلب، تنفس سریع، خشکی دهان، احساس ضربان و کوبش در سر، احساس گرما، لرزش و اسهال است. اضطراب طولانی مدت باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن، تحلیل عضلانی و مشکلات مربوط به سطح کلسترول و قندخون می‌شود.

 
اثرات متابولیکی اضطراب

در نگاه اول به نظر می‌رسد که اضطراب سطح متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد زیرا اثرات فعال‌سازی مانند افزایش ضربان قلب و افزایش سرعت تنفس را به همراه دارد. اما در واقع، اضطراب اثر عکس بر متابولیسم دارد. اضطراب سبب کاهش متابولیسم می‌شود زیرا منابع بدن که باید برای گوارش غذا استفاده شود به آماده سازی بدن برای جنگ یا گریز اختصاص داده می‌شود. در واقع خون از دستگاه گوارش و دیگر اعضای بدن به سوی ماهیچه‌ها هدایت می‌شود و میزان چربی خون  افزایش می‌یابد تا بدن در صورت لزوم به سرعت بتواند به انرژی دسترسی داشته باشد. و به همین ترتیب متابولیسم نیز کاهش می‌یابد زیرا در هنگام اضطراب،فرآیند متابولیسم در اولویت نیست.

 
اثر کورتیزول بر متابولیسم

چاقی، اختلالات چربی خون، دیابت نوع 2، فشارخون بالا و بیماری‌های عروق کرونری قلب به طور مکرر در جوامع مرفه به چشم می‌خورد. این بیماری‌هامعمولاً از پی یکدیگر بروز می‌کنند و تمام آنها با سندروم متابولیک مرتبط هستند. پاسخ‌های اضطرابی شامل فعال‌سازی سیستم اعصاب سمپاتیک و ترشح اپنفرین و کورتیزول است. کورتیزول می‌تواند سبب چاقی ناحیه مرکزی بدن (شکم) و سندروم متابولیک شود.

 
پیشگیری از اضطراب

با پیشگیری از اضطراب می‌توان از کند شدن متابولیسم بدن پیشگیری کرد. اگر به تنهایی قادر به انجام این کار نیستید، از یک درمانگر کمک بگیرید. در حالت اضطراب شدید که زندگی روزمره را مختل می‌کند، درمانگر یا پزشک داروهای ضداضطراب مانند بنزودیازفین تجویز می‌کند. این داروها اضطراب را در عرض 30 تا 60 دقیقه برطرف می‌کند. چون اثر این داروها بسیار سریع است می‌توانید از آنها در هنگام احساس اضطراب شدید (حملات اضطرابی) استفاده کنید. البته عوارض جانبی این داروها را نیز در نظر داشته باشید که شامل خستگی و خواب‌آلودگی، تیرگی حواس و گیجی است. هیچگاه پس از مصرف این داروها ، رانندگی نکنید. راه دیگر استفاده از درمان‌های گیاهی و جایگزین است.




۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن