تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى گيرد، در سينه اش بى قرارى مى كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869332109




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش شيمي درماني مرکز پزشکي امام حسين(ع) افتتاح شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ مهر ۱۳۹۳ (۷:۲۹ق.ظ)
با حضور رييس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي؛ بخش شيمي درماني مرکز پزشکي امام حسين(ع) افتتاح شد مراسم افتتاح بخش شيمي درماني مرکز پزشکي امام حسين(ع) با حضور پيوندي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي ديروز پنجشنبه در آمفي تئاتر اين مرکز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم که تني چند از مسوولان دانشگاه و بيمارستان امام حسين(ع)، اساتيد و اعضاي هيأت علمي، هيأت مديره موسسه خيريه بهنام دهش پور و جمعي از خيرين مرتبط با اين موسسه و خيرين سلامت نيز حضور داشتند، پيوندي رئيس دانشگاه ضمن تسليت شهادت امام جواد(ع) و گراميداشت هفته دفاع مقدس از همکاري خيرين سلامت و خيرين موسسه دهش پور در نوسازي و تجهيز بخش شيمي درماني بيمارستان امام حسين (ع)، تنها بيمارستان مرجع شرق تهران، و کاهش دغدغه ها و مشکلات بيماران آن قدرداني کرد.
وي با اشاره به مشکلات و چالش هاي نظام سلامت خواستار مشارکت خيرين و نيکوکاران در کاهش دغدغه هاي نظام سلامت و دانشگاه شد و همکاري در کارهاي خير را از سنن حسنه برشمرد که درتاريخ و فرهنگ و شريعت ما از قديم الايام وجود داشته و در سال هاي اخير توجه يشتري نسبت به حوزه بهداشت و درمان معطوف داشته است.
پيوندي گفت: ما به تنهايي و فقط با اتکا به اعتبارات دولتي نخواهيم توانست مشکلات نظام سلامت را رفع کرده و خدمتي در شان مردم ارائه دهيم بنابراين از بخش خصوصي، خيرين، نيکوکاران و... مي خواهيم در اين زمينه ما را ياري دهند تا انشاءالله با گسترش اين همکاري ها در تمام بيمارستان ها شاهد رفع مشکلات و ارايه خدمات بهينه به بيماران باشيم.
وي در ادامه اظهار داشت: برآورد مي شود سالانه 800 ميليارد تومان در کشور صرف هزينه هاي داروهاي شيمي درماني بيماران سرطاني مي شود که هزينه هاي کمر شکني براي بخش سلامت و بيماران است. بايد راهکارهاي مناسبي براي افزايش طول عمر باکيفيت، افزايش نشاط و شادابي بيماران سرطاني و خانواده هاي آنان در نظر بگيريم.
پيوندي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به شروع تدوين دستورالعمل هاي تجويز داروهاي شيمي درماني در وزارت بهداشت بر لزوم تعريف شاخص هاي دارويي در درمان سرطان و تجويز داروهاي شيمي درماني تاکيد کرد تا ضمن تجويز منطقي داروها و کاهش بار مربوط به هزينه هاي درمان، بهترين خدمات درماني به بيماران ارائه شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با اشاره به اجراي طرح تحول نظام سلامت، اين برنامه را سبب کاهش دغدغه هاي مردم و نظام سلامت، ارائه خدمات مطلوبتر و افزايش رضايتمندي مردم دانست و در ادامه افزود: بيشترين هزينه دولت ها همواره در حوزه بهداشت و درمان است و در کشور ما نيز خوشبختانه با ديدگاه مثبت و متعالي مقام معظم رهبري، رياست جمهوري و مسوولان نظام سلامت توجه همه دست اندرکاران به اين مقوله جلب شده است که اين موضوع را در سال 1393 به فال نيک مي گيريم.
وي در خاتمه سخنان خود ضمن قدرداني از تلاش هاي هيأت مديره و خيرين موسسه بهنام دهش پور در نوسازي و تجهيز اين بخش اظهار اميدواري کرد که شاهد افتتاح بخش هاي جديد در ساير مراکز نيز باشيم تا بتوانيم خدمات خوبي را به مردم شريف کشورمان ارائه دهيم و از خيرين سلامت خواست با ارائه راهکارها، پيشنهادات و نظرات سازنده خود دانشگاه را در ارائه خدمات مطلوب به مردم ياري دهند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن