واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مهر ۱۳۹۳ (۷:۲۹ق.ظ)
با حضور رييس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي؛ بخش شيمي درماني مرکز پزشکي امام حسين(ع) افتتاح شد مراسم افتتاح بخش شيمي درماني مرکز پزشکي امام حسين(ع) با حضور پيوندي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي ديروز پنجشنبه در آمفي تئاتر اين مرکز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم که تني چند از مسوولان دانشگاه و بيمارستان امام حسين(ع)، اساتيد و اعضاي هيأت علمي، هيأت مديره موسسه خيريه بهنام دهش پور و جمعي از خيرين مرتبط با اين موسسه و خيرين سلامت نيز حضور داشتند، پيوندي رئيس دانشگاه ضمن تسليت شهادت امام جواد(ع) و گراميداشت هفته دفاع مقدس از همکاري خيرين سلامت و خيرين موسسه دهش پور در نوسازي و تجهيز بخش شيمي درماني بيمارستان امام حسين (ع)، تنها بيمارستان مرجع شرق تهران، و کاهش دغدغه ها و مشکلات بيماران آن قدرداني کرد.
وي با اشاره به مشکلات و چالش هاي نظام سلامت خواستار مشارکت خيرين و نيکوکاران در کاهش دغدغه هاي نظام سلامت و دانشگاه شد و همکاري در کارهاي خير را از سنن حسنه برشمرد که درتاريخ و فرهنگ و شريعت ما از قديم الايام وجود داشته و در سال هاي اخير توجه يشتري نسبت به حوزه بهداشت و درمان معطوف داشته است.
پيوندي گفت: ما به تنهايي و فقط با اتکا به اعتبارات دولتي نخواهيم توانست مشکلات نظام سلامت را رفع کرده و خدمتي در شان مردم ارائه دهيم بنابراين از بخش خصوصي، خيرين، نيکوکاران و... مي خواهيم در اين زمينه ما را ياري دهند تا انشاءالله با گسترش اين همکاري ها در تمام بيمارستان ها شاهد رفع مشکلات و ارايه خدمات بهينه به بيماران باشيم.
وي در ادامه اظهار داشت: برآورد مي شود سالانه 800 ميليارد تومان در کشور صرف هزينه هاي داروهاي شيمي درماني بيماران سرطاني مي شود که هزينه هاي کمر شکني براي بخش سلامت و بيماران است. بايد راهکارهاي مناسبي براي افزايش طول عمر باکيفيت، افزايش نشاط و شادابي بيماران سرطاني و خانواده هاي آنان در نظر بگيريم.
پيوندي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به شروع تدوين دستورالعمل هاي تجويز داروهاي شيمي درماني در وزارت بهداشت بر لزوم تعريف شاخص هاي دارويي در درمان سرطان و تجويز داروهاي شيمي درماني تاکيد کرد تا ضمن تجويز منطقي داروها و کاهش بار مربوط به هزينه هاي درمان، بهترين خدمات درماني به بيماران ارائه شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با اشاره به اجراي طرح تحول نظام سلامت، اين برنامه را سبب کاهش دغدغه هاي مردم و نظام سلامت، ارائه خدمات مطلوبتر و افزايش رضايتمندي مردم دانست و در ادامه افزود: بيشترين هزينه دولت ها همواره در حوزه بهداشت و درمان است و در کشور ما نيز خوشبختانه با ديدگاه مثبت و متعالي مقام معظم رهبري، رياست جمهوري و مسوولان نظام سلامت توجه همه دست اندرکاران به اين مقوله جلب شده است که اين موضوع را در سال 1393 به فال نيک مي گيريم.
وي در خاتمه سخنان خود ضمن قدرداني از تلاش هاي هيأت مديره و خيرين موسسه بهنام دهش پور در نوسازي و تجهيز اين بخش اظهار اميدواري کرد که شاهد افتتاح بخش هاي جديد در ساير مراکز نيز باشيم تا بتوانيم خدمات خوبي را به مردم شريف کشورمان ارائه دهيم و از خيرين سلامت خواست با ارائه راهکارها، پيشنهادات و نظرات سازنده خود دانشگاه را در ارائه خدمات مطلوب به مردم ياري دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]