محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829688086
گفت و گوی روحانی با مجری شبکه PBS آمریکا
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
گفت و گوی روحانی با مجری شبکه PBS آمریکا
رییس جمهوری که برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به سر میبرد، عصر سهشنبه در گفتوگو با «چارلی رز» مجری شبکه pbs آمریکا تأکید کرد که اگر ۱+۵ واقعیتها و حقوق ملت ایران را بپذیرند، شرایط به سرعت عوض خواهد شد.
ایسنا: رییس جمهوری که برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به سر میبرد، عصر سهشنبه با «چارلی رز» مجری شبکه pbs آمریکا گفت و گو کرد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در پاسخ به سوالی درباره رابطه ایران و آمریکا، گفت: اگرچه بین آمریکا و ایران در طول سی و چند سال گذشته، «تنش» و «تخاصم» فراوانی بوده است اما باید روزی این مشکلات حلوفصل شود؛ معتقد نیستیم که بین ایران و آمریکا همیشه باید این فاصله، شکاف، اختلاف و تنش وجود داشته باشد و این به نفع دو ملت نیست.
رییسجمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر گمانهزنیها برای مذاکره بین ایران و آمریکا، خاطرنشان کرد: اکنون بین ایران و آمریکا مذاکرات مستقیم هم است و در زمینه هستهای دو وزیر خارجه با یکدیگر گفتوگو میکنند؛ یک روز ممکن است لازم باشد که در سطح بالاتر نیز گفتوگو شود؛ پس ابتدا باید ببینیم که چه زمانی و در چه شرایطی و با چه موضوعی این گفتوگو میتواند مفید انجام شود.
دکتر روحانی با اشاره به فشار بر مردم بخاطر تحریم نامشروع ایران، گفت: همزمان این فشار به طرف مقابل نیز وارد میشود چون تحریم یک شمشیر دو لبه است و هم برای تحریمکننده و هم برای تحریمشونده، دردناک خواهد بود.
رییسجمهوری، تحریم را راه غلط، ظالمانه و نادرست خواند و تصریح کرد: تحریم به جنبههای انسانی بسیار صدمه وارد کرد اما مردم ایران در برابر فشار تحریمها تسلیم نشدند و برای حق خود ایستادگی کردند.
دکتر روحانی با بیان اینکه "راه حلوفصل مشکلات بین دو کشور میز مذاکره است و نه استفاده کردن از ابزار نادرست"، تأکید کرد: بین ایران و آمریکا مسائل بسیار زیادی وجود دارد که اگر روزی قرار باشد مذاکره در سطح بسیار بالایی صورت گیرد، باید مقدمات لازم فراهم شود؛ این درحالیست که امروز نه تنها مقدمات این مذاکرات بلکه دستور مذاکرات در دو طرف نیز مهیا نیست.
رییسجمهوری افزود: باید به آیندهای نگاه کنیم که نفع دو ملت و نفع دو کشور در آن بهتر ترسیم شود؛ نه مردم ایران و نه مردم آمریکا، کار نمایشی را دوست ندارند بلکه میخواهند مسئله حل شود؛ بنابراین بحث درباره مذاکره را بگذاریم برای زمانی که در آن زمان، مذاکره بتواند برای حل مشکل مفید باشد. ما هم اهل دیدارهای نمایشی نیستیم و آن را مفید نمیدانیم.
رییس شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: در جنگ هشت ساله علیه ایران، آمریکاییها رفتار درستی از خود نشان نداده و از متجاوز حمایت کردند و تا امروز در مسائل مختلف اعم از تحریم غیرقانونی علیه ملت ما، اقدام کردهاند. این رفتارها نمیتواند در کم شدن فاصلهها مفید باشد بلکه فاصلهها را زیاد میکند؛ این درحالیست که باید فاصلهها را کم و حسننیت نشان دهیم. اگر هر زمانی دولت و سیاسیون آمریکا این تصمیم را بگیرند که واقعیتهای کشور ایران و حقوق ملت ایران را بپذیرند، حتماً شرایط عوض خواهد شد.
دکتر روحانی با بیان اینکه «اگر در دو طرف اراده جدی وجود داشته باشد، توافق در دسترس است»، خاطرنشان کرد: از طرف جمهوری اسلامی ایران حتماً اراده جدی برای دستیابی به توافق وجود دارد تا بتوانیم موارد مورد اختلاف نظر را حلوفصل کنیم اما این اراده جدی باید در طرف مقابل هم وجود داشته باشد؛ خیلی نباید شعار دهیم که ما پیروزیم یا آن یکی پیروز است؛ بلکه در این مذاکره میخواهیم منافع همه ملتها تضمین شود و معاهدات بینالمللی مبنا قرار گیرد و در این صورت طی همین دو ماه باقیمانده نیز قادر به حلوفصل موضوعات هستیم.
رییسجمهوری در تشریح ابعاد «برد – برد» در رابطه ایران و آمریکا، این ابعاد را خیلی روشن قلمداد کرد و گفت: همانطور که در مقررات بینالمللی آمده است، ایران باید از همه تکنولوژیهای صلحآمیز برخوردار باشد، تبعیضی وجود نداشته باشد و حقوق برای ایران مشابه حقوق همه کشورهای عضو NPT باشد و همچنین اعتماد در دو طرف بوجود آید تا شرایط اطمینانبخشتری برای هر دو طرف رقم بخوردو طرف مقابل نیز مطمئن باشد که در این مسیر انحرافی رخ نخواهد داد.
رییسجمهوری افزود: آنچه ایران میخواهد، این است که بتوانیم انرژیهای متنوع در اختیار داشته باشیم و مثلا برقمان را از راههای مختلف به دست آوریم. ایران در حال حاضر دارای یک نیروگاه اتمی در بوشهر است و در حال مذاکره با روسیه برای انعقاد قرارداد جدید جهت نیروگاه جدید هستیم. ایران میخواهد هم در ساخت نیروگاه به تدریج خودکفا شود و هم در زمینه تأمین سوخت نیروگاه روی پای خود بایستد و حداقل بتوانیم سوخت نیروگاه بوشهر و نیروگاه تهران که در پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد را تأمین کنیم.
دکتر روحانی در پاسخ به سوال نماینده شبکه pbs درباره بمباران اخیر سوریه گفت: برای ما روشن نیست که هدف مقامهای آمریکایی از بمباران سوریه چیست؛ آیا گرفتار فشار افکار عمومی شدهاند و میخواهند نمایشی عمل کنند یا فکر میکنند با چند بمباران میتوانند به تروریسم لطمه بزنند و آنها را از بین ببرند.
رییسجمهوری افزود: اما میدانیم که هیچ گروه تروریستی با بمباران هوایی از بین نمیرود. راه مبارزه با تروریسم این نیست که یک گروه تروریستی را در برابر یک گروه تروریستی دیگر ایجاد کنند؛ این اشتباهاتی بوده که در این سالها وجود داشته و دوباره دارد تکرار میشود؛ آنها که تا کنون با تسلیح گروههای تروریستی در صدد رسیدن به اهدافشان بودهاند، اشتباه کردهاند و اگر این کار را ادامه دهند، یعنی اشتباه خود را تداوم بخشیدهاند.
دکتر روحانی، بمباران در خارج از چارچوب قواعد بینالمللی را محکوم دانست و گفت: اگر به فرض هم هدف از این بمباران، مبارزه با تروریستها باشد، این کار بدون اجازه و بدون هماهنگی با دولت آن کشور، خلاف است. یک وقت ممکن است دولت سوریه درخواست کمک کند اما یک وقت هم دولتی به خود اجازه می دهد کشوری دیگر را مورد بمباران قرار دهد.
دکتر روحانی تأکید کرد: بدون درخواست یک دولت، معنا ندارد دولتی دیگر وارد فضای آن کشور شود. تردیدی نیست که اگر کسی بخواهد وارد فضای کشوری شود یا عملیاتی انجام دهد باید با اجازه دولت آن کشور باشد.
رییسجمهوری خاطرنشان کرد: سه سال است که گروههای تروریستی در سوریه، مردم زیادی را کشته اند، روستاهای زیادی را تصرف کرده اند و برخی شهرها را گرفته اند؛ آمریکا چرا الآن به فکر عکسالعمل در برابر تروریستها در سوریه افتاده است؟
دکتر روحانی از کمکهای مالی، تسلیح نمودن به انواع سلاحها، ایجاد فضای عبور و مرور برای تروریستها و تشویق تروریسم در برخی رسانهها، به عنوان شیوههای مختلف حمایت برخی کشورها از تروریسم نام برد و خاطرنشان کرد: نه تنها برخی کشورهای منطقه بلکه برخی کشورهای غربی نیز از گروههای تروریستی حمایت میکردند که خود آمریکا نیز حامی آنها بود.
رییسجمهوری افزود: حامیان تروریسم، وقتی هدفی مانند سرنگونی یک ملت برایشان اهمیت پیدا میکند، از هر وسیلهای برای هدف خود استفاده میکنند در حالی که این وسیله در آینده بر علیه خودشان به کار میرود. کشورهای متعددی بودند که با دولت حاکم در سوریه مخالف بودند و فکر میکردند با حمایت از تروریستها میتوانند موفق شوند؛ اما آنها در محاسبات خود اشتباه کردند.
دکتر روحانی، راندن تروریستها از یک کشور و دفع خطر توحش آنها را تنها از راه هماهنگی با دولت مرکزی آن کشور ممکن دانست و گفت: چه دوست داشته باشیم و چه دوست نداشته باشیم، واقعیت را نمیتوان تغییر داد و بر مبنای واقعیت باید برای اهداف مشروع برنامهریزی کنیم. نمیتوان در یک کشور هم بر علیه گروههای تروریستی اقدام کرد و هم مرکزیت آن کشور را نپذیرفت؛ چون این میشود هرج و مرج.
وی افزود: همه کشورهایی که با دولت سوریه حرف میزنند و همه آنها که در سوریه سفارتخانه دارند، دولت سوریه را به رسمیت میشناسند. مگر مشروعیت دولت سوریه از بین رفته که کسی بخواهد آن را درست کند. مشروعیت هر دولت بر عهده آراء مردم آن کشور است، اگر روزی مشروعیت دولتی بخواهد سلب شود باید به واسطه آراء مردم آن کشور صورت گیرد.
رییسجمهوری درباره موضع جمهوری اسلامی ایران برای کمک به کشورها در زمینه مقابله با تروریسم، اظهار داشت: هر کشوری که یک گروه تروریستی در آن فعال است، در صورتی که دولت آن کشور از جمهوری اسلامی ایران درخواست کمک کند، علیه تروریستها به آن دولت کمک میکنیم.
رییسجمهوری، تروریسم را خطری جدی برای همه کشورها دانست و اظهارداشت: تروریسم در یک منطقه ثابت باقی نمیماند بلکه در حال حرکت است و مانند میکروب از یک جا به جای دیگر میرود. تا زمانی که یک میکروب در منطقهای فعال است باید احتمال دهیم که این میکروب نقل مکان میکند.
دکتر روحانی افزود: زمانی میتوانیم بگوییم که از شر تروریسم در امان هستیم که تروریستها فضا را برای فعالیت خود مناسب نبینند؛ همچنین تا زمانی که فضا برای آنها مناسب است، میتوانند برای همه کشورها به طور بالقوه خطرناک باشند.
رییسجمهوری درباره افراطیگری و خشونت در پوشش اسلام نیز هشدار داد و گفت: اسلام در منطقه بسیار پر جاذبه است و افرادی ممکن است از این جاذبه سوء استفاده کرده و از این طریق برای پوشاندن واقعیت خود استفاده کنند. در منطقه خاورمیانه بخاطر هژمونی و سلطه قدرتهای بزرگ، جنگها و معضلاتی برای مردم ایجاد شده که منجر به ناامیدی بسیاری از جوانان نیز شده است و این ناامیدی مسیری است که ممکن است آنها را به سمت هر شعاری بکشاند. همیشه این طور است که از شعارهای خوب و سخنان حق، عدهای سوء استفاده میکنند؛ عدهای هم از نام اسلام دارند سوء استفاده میکنند.
دکتر روحانی با بیان اینکه باید ریشههای تروریسم را در مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بررسی کرد، یادآور شد: تروریسم را تنها نمیتوان با سلاح یا بمب از بین برد؛ بلکه باید فکر خشونت را از ذهن جوانان از بین ببریم. برای مقابله با خشونت باید از مسائل فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی شروع کرد چراکه گاهی عوامل اقتصادی ممکن است عامل مهمی برای دست زدن به خشونت باشد.
رییسجمهوری با تأکید بر اینکه مقابله با تروریسم نیازمند برنامه جامع است، گفت: اگر در مقابله با تروریسم به شاخ و برگها بپردازیم و به ریشهها توجه نکنیم، اگرچه شاخ و برگ را بچینیم اما رویش دوباره اتفاق میافتد.
دکتر روحانی در ادامه و در پاسخ به سوالی، تفرقه بین مذاهب را یکی از زمینههای توجیه نمودن ایجاد درگیری و خشونت قلمداد کرد و گفت: تفرقه بین مذاهب مختلف، یکی از وسایلی است که میتواند گروههای مختلف را به جان هم اندازد و روبروی هم قرار دهد. در منطقه خاورمیانه از قدیم معروف بوده که وقتی استعمار قصد ورود به یک کشور را داشته است، یکی از راههایش تفرقه بین مذاهب و گروههای مذهبی بوده است.
رییسجمهوری تصریح کرد: آنها که به فکر تفرقه شیعه و سنی هستند، هم با شیعه و هم با اهل سنت و هم با حضور یک فرهنگ دینی در جوامع مخالف هستند، در حالی که واقعیت این است که شیعه و سنی هر دو به یک کتاب آسمانی (قرآن) معتقد هستند.
رییسجمهوری همچنین در پاسخ به سوالی درباره رابطه ایران و عربستان، گفت: عربستان ممکن است یک قدرت منطقهای باشد و ایران هم یک قدرت بزرگ منطقهای است، البته قدرتهای دیگر منطقهای مانند ترکیه نیز وجود دارند و در آینده عراق نیز یک قدرت بزرگ منطقهای خواهد بود که همه این قدرتها باید در کنار هم زندگی کنیم. آمریکا و اتحادیه اروپا نیز قدرت هستند؛ این به آن معنا نیست که وقتی دو قدرت وجود داشته باشد، یکی پیشرفت خود را در گرو ضربه زدن به دیگری ببیند، بلکه دو قدرت باید برای پیشرفت به همدیگر کمک کنند.
دکتر روحانی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز به دنبال هژمونی در منطقه نبوده و نیست، خاطرنشان کرد: همه کشورها و بخصوص کشورهای همسایه باید همزیستی مسالمتآمیز را تمرین کنند. عربستان نیز همسایه ایران است و در گذشته روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشتهایم و الآن نیز در مسائل دو جانبه مشکل خاصی نداریم و رفتوآمد هم داریم. اما ممکن است درباره برخی مسائل منطقه بین دو کشور اختلافنظرهایی وجود داشته باشد که باید با گفتوگو، مسائل را حل کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
روحانی در گفتوگو با شبکه PBS آمریکا: اهل دیدارهای نمایشی نیستیم/تروریسم با ایجاد گروههای تروریستی جدید ریشه
روحانی در گفتوگو با شبکه PBS آمریکا اهل دیدارهای نمایشی نیستیم تروریسم با ایجاد گروههای تروریستی جدید ریشهکن نمیشودرئیسجمهور گفت اگر ۱ ۵ واقعیتها و حقوق ملت ایران را بپذیرند شرایط به سرعت عوض خواهد شد به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمسخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتوگو با شبکه خبری العربیه: نقش ایران در ایجاد اتحاد در عراق مهم است/همکاری نظا
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتوگو با شبکه خبری العربیه نقش ایران در ایجاد اتحاد در عراق مهم است همکاری نظامی و اطلاعاتی با تهران نخواهیم داشتسخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتوگو با شبکه خبری العربیه نقش ایران در ایجاد اتحاد میان همه طرفهای عراقی را حائز اهمیت دانست و گفت که دتعطیلی موقت شورای گفتگوی دولت و بخشخصوصی/ وزرای روحانی هم به شورا نمیآیند
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی مهر خبر میدهد تعطیلی موقت شورای گفتگوی دولت و بخشخصوصی وزرای روحانی هم به شورا نمیآیند خبرگزاری مهر- گروه اقتصادی اگرچه برگزاری جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در ابتدای دولت یازدهم با قدرت و قوت از سوی وزرای اقتصادی کابینه پیگیری میشدآمادگی گفتگوی آمریکا با ایران درباره داعش
آمادگی گفتگوی آمریکا با ایران درباره داعش سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت گفتهایم آماده هستیم با ایرانی ها برای تعامل آنها همانطور که با دیگر بازیگران در منطقه انجام می دهیم درباره داعش گفتگو کنیم من مطمئنا این گفتگو را رد نمی کنم بلکه فقط می خواهم بگویم تمرکز مذاکرات هسته ای فقطگفتوگوی مشروح فارس با «محمدبنیادی»/ قاری قرآنی که حضور در جبهه را به ادامه تحصیل در آمریکا ترجیح دا
گفتوگوی مشروح فارس با محمدبنیادی قاری قرآنی که حضور در جبهه را به ادامه تحصیل در آمریکا ترجیح دادمحمد بنیادی قاری قرآن کریم پس از اخذ دیپلم برای ادامه تحصیل در آمریکا خود را آماده میکرد اما با آغاز جنگ تحمیلی حضور در جبهه را به تحصیل در آمریکا ترجیح داد وی در جبهه فعالیتهایانرژی هستهای محور گفتوگوی پوتین و روحانی در دوشنبه
شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۴ یک مشاور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت انرژی هستهای اصلیترین موضوع مورد بحث در دیدار روز جمعه روسای جمهوری ایران و روسیه بوده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس یوری یوشاکوف یک مشاور ولادیمیر پوتین گروحانی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی"NBC" آمریکا: عدم رابطه ما و آمریکا تا قیامت نیست
روحانی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی"NBC" آمریکا عدم رابطه ما و آمریکا تا قیامت نیست رییسجمهور تصریح کرد هر اقدامی بدون هماهنگی با دولت و رضایت مردم آن کشور مبارزه با تروریسم نیست و نام دیگری دارد که به آن تجاوز می گویند حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در مصتصاویر/ مصاحبه روحانی با شبکه ان بی سی آمریکا
تصاویر مصاحبه روحانی با شبکه ان بی سی آمریکا تاریخ انتشار ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۹سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا با ایران به جز مسایل هسته ای مذاکره نکرد، فقط نظراتش را درباره داعش گفت
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ایران به جز مسایل هسته ای مذاکره نکرد فقط نظراتش را درباره داعش گفت سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به سئوال خبرنگاران در خصوص تشکیل ائتلاف بین المللی علیه داعش گفت ائتلاف موسوم به ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش که پس از اجلاس سران ناتو دروحانی در گفتوگو با شبکه ان بی سی: کشتن بیگناهان مایه شرمساری و نگرانی است
روحانی در گفتوگو با شبکه ان بی سی کشتن بیگناهان مایه شرمساری و نگرانی است رئیس جمهور گفت وقتی در غزه دیدیم مردم بیگناه را می کشند وقتی ما دیدیم در عراق مردم کشته می شوند بدون اینکه توجه داشته باشیم کسی که کشته می شود تبعه کدام کشور است باید به انسانها به عنوان بشر و همنوع وسخنگوی وزارت خارجه آمریکا: با ایران برای مبارزه علیه داعش گفتگو کرده ایم
سیاسی سیاست خارجی در واکنش به سخنان روز گذشته رهبر انقلاب سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ایران برای مبارزه علیه داعش گفتگو کرده ایم جن ساکی پس از سخنان روز گذشته رهبر انقلاب در خصوص درخواست آمریکا از ایران برای حضور در ائتلاف ضد داعش در توئیتر خود نوشت این چیز پنهانی نیست کهدر گفتوگو با فارس یک روحانی برای اولین بار مجری میشود/«عیار ۲۴» سبک زندگی روحانیون شهید را بررسی م
در گفتوگو با فارسیک روحانی برای اولین بار مجری میشود عیار ۲۴ سبک زندگی روحانیون شهید را بررسی میکندمدیر گروه اجتماعی و برنامههای مستند شبکه قرآن از پخش ویژه برنامه عیار ۲۴ با اجرای یک روحانی در این شبکه خبر داد محمدحسین رنجبران در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گنظر آلنایر درباره گفتگوی اوباما و روحانی
نظر آلنایر درباره گفتگوی اوباما و روحانی سخنگوی وزارتخارجه آمریکا می گوید حضور روحانی در نیویورک فرصت کم نظیری در جهت حل پرونده هسته ای ایران است خبر آنلاین سخنگوی وزارتخارجه آمریکا می گوید حضور روحانی در نیویورک فرصت کم نظیری در جهت حل پرونده هسته ای ایران است آمصاحبه روحانی با شبکه ان بی سی آمریکا |عکس|
مصاحبه روحانی با شبکه ان بی سی آمریکا |عکس| شنبه 29 شهریور 1393 ساعت 11 50چکیده گفتوگوی فارس با عماد افروغ: سبک زندگی آمریکایی به معنای جهانی شدن در لایههای زیرین نیست/ در مکتب توحی
چکیده گفتوگوی فارس با عماد افروغ سبک زندگی آمریکایی به معنای جهانی شدن در لایههای زیرین نیست در مکتب توحیدگرایی اخلاق فعل هدف و قدرت فعل ابزار استیک استاد دانشگاه با بیان اینکه هیچ نظامی در عالم سکولار نیست گفت نظام سرمایهداری توسعه اخلاق منفی را در سیاست انجام میدهد درگفت وگوی ظریف بارادیو ملی و اعضای اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا
دیپلماسی عمومی ظریف در آمریکا گفت وگوی ظریف بارادیو ملی و اعضای اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا تهران - ایرنا - محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در اولین روز سفر به آمریکا یک دیپلماسی عمومی جدی رااز طریق مصاحبه های رسانه ای وحضور درمحافل فکری - سیاسی آمریکا آغاز وبر آمادگیگفتوگوی هستهای روحانی با رییسجمهور اتریش |اخبار ایران و جهان
گفتوگوی هستهای روحانی با رییسجمهور اتریش وی با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران با ۱ ۵ و تأکید بر دستیابی به توافق نهایی در صورت وجود اراده جدی طرفین اظهارداشت آنچه برای ایران مهم است دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته ای به منظور توسعه کشور است کد خبر ۴۳۶۷۷۳ تاریخ انتشار ۰۲-
سیاسی
پربازدیدترینها