تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در انسان پاره گوشتى است كه اگر آن سالم و درست باشد، ديگر اعضاى بدنش هم با آن سا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870749826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توجه به داشته‌های دفاع مقدس لازمه مقابله با جنگ نرم دشمنان است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



امام جمعه شلمزار:
توجه به داشته‌های دفاع مقدس لازمه مقابله با جنگ نرم دشمنان است خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شلمزار با تأکید بر این که لازمه مقابله با جنگ نرم دشمنان توجه به داشته‌های دفاع مقدس و مدیریت جهادی آن دوران است، گفت: وضعیت دفاعی اکنون قابل مقایسه با زمان جنگ نیست اما این ابزار زمانی اثرگذار است که آن معنویت دوران دفاع مقدس را داشته باشیم.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام یحیی صفری، امام جمعه شلمزار، ظهر امروز در جمع بسیجیان گردان های عاشورا و امام حسین(ع) این شهرستان، ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس بی‌شک نشان‌دهنده دورانی پربها است؛ به‌گونه‌ای که رهبر معظم انقلاب در این باره فرمودند: جنگ، گنج است و باید آن را استخراج کرد.
 
 
وی دفاع مقدس را گنجینه‌ای از معنویت، از خوگذشتگی و ایثار دانست و افزود: هیچ‌ دوره‌ای از دوران 36 ساله پس از انقلاب اسلامی، معنوی‌تر و پربهاتر از دوران دفاع مقدس وجود ندارد و در واقع یک تفسیر معنوی از دفاع مقدس ارائه شد و هیچ زمانی توان مقابله با این دوران را ندارد.
 
 
حجت الاسلام صفری بر لزوم استخراج داشته‌های دوران دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: باید جو معنوی دوران دفاع مقدس را تبیین و حاکم کنیم؛ چراکه این جو موجب می‌شود که اصول و ایمان خود را در برابر همه هجمه‌های فرهنگی دشمنان حفظ کنیم.
 
 
امام جمعه شلمزار با تأکید بر این که لازمه مقابله با جنگ نرم دشمنان توجه به داشته‌های دفاع مقدس و مدیریت جهادی آن دوران است، گفت: وضعیت دفاعی اکنون قابل مقایسه با زمان جنگ نیست اما این ابزار زمانی اثرگذار است که آن معنویت دوران دفاع مقدس را داشته باشیم.
 
 
وی با بیان این که‌ هیچ دورانی به اندازه دوران دفاع مقدس اوج معنویت را به نمایش نمی‌گذارد و در واقع این دوران یک تفسیر معنوی از زندگی را به بشریت ارائه می‌دهد، افزود:‌ اگر تنها امدادهای غیبی را در دفاع مقدس بررسی کنیم، مشاهده خواهیم کرد که خداوند در این دوران بیش از هر زمانی به ما لطف کرده است و این در حالی است که بسیاری از معنویت‌های آن دوران هنوز معرفی نشده است.
 
 
مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که آموزه‌های هشت سال دفاع مقدس تغییر و تحولاتی را در بعد معنوی، اقتصادی و ایمانی برای جامعه می‌تواند ایجاد کند، گفت: پس آنچه که امروز کشور، بیش از هر چیزی به آن نیاز دارد، داشته‌های معنوی دفاع مقدس است که باید بازبینی و نشر پیدا کند.
 
 
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: در تاریخ ایران درگیری‌ها و نزاع‌های زیادی صورت گرفت اما هیچ‌کدام از آن ها دفاع مقدس نمی‌شود؛ چراکه بسیاری از کشورها در یک طرف این جنگ قرار داشتند و ایران به تنهایی در طرف دیگر و کشور ما تنها خدا را داشت.
 
 
حجت الاسلام صفری در ادامه با طرح این سؤوال که چرا به این جنگ دفاع مقدس می‌گوییم؟ گفت: دفاع امری الهی است و خداوند نیز در قرآن می‌فرماید که به شما فرصت جنگ داده شد چراکه به شما ظلم شد؛ بنابراین دفاع گوش به فرامین الهی دادن است و آن شخصی که سبک زندگی ایثارگرانه را به نمایش می‌گذارد و حرکت مقدس انجام می‌دهد، دستور خدا را اجرا کرده است.
 
 
امام جمعه شلمزار با تأکید بر این که جای جای دفاع مقدس خداخواهی بوده است، گفت: شهادت، قداست دارد و در دوران دفاع مقدس بیش از هر زمانی از خدا یاد می‌شد و کدام دورانی توانسته این همه شهید را در راه خدا تقدیم کند.
 
 
وی در ادامه به اهداف حمله عراق به ایران اشاره کرد و گفت:‌ خاموش کردن شعله انقلاب ایران در منطقه از مهم ترین اهداف عراق بود؛ چراکه انقلاب ایران، شعار نه شرقی و نه غربی سر داده و دین‌زدایی را نفی کرده بود.
 
 
حجت الاسلام صفری، جلوگیری از صدور این انقلاب را یکی دیگر از اهداف عراق برای جنگ با ایران بیان کرد و گفت: امروز کسانی که برای انقلاب توطئه کرده بودند، خودشان به فلاکت افتادند و این درحالی است که انقلاب اسلامی با عزت تبدیل به ام‌القرای جهان اسلام شده است.
 
 
این مدرس حوزه علمیه بر لزوم قدردانی از این نعمت‌های الهی تأکید کرد و گفت: برگزاری مراسم‌ گرامیداشت دفاع مقدس و شهدا تنها کافی نیست بلکه باید ببینیم وصیت شهدا چه بود و آرمان‌های آن ها چیست و بدان ها عمل کنیم که تنها در این صورت می توانیم راه شهدا را ادامه دهیم./9457/پ202/ب4




۱۳۹۳/۷/۲






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن