تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829713998




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید مشعل‌ برای موتورخانه‌ها که موجب کاهش آلاینده‌ها و مصرف سوخت می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت گرفت
تولید مشعل‌ برای موتورخانه‌ها که موجب کاهش آلاینده‌ها و مصرف سوخت می‌شود
پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر اخیرا مشعل‌ جریان چرخشی را عرضه کردند که با حذف قطعات چرخاننده جریان علاوه بر کاهش هزینه‌های طراحی، تعمیر و نگهداری موجب کاهش مصرف سوخت، کاهش تولید آلاینده های احتراقی مانند ناکس و افزایش راندمان فرآیند احتراق می‌شود.


به گزارش خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ علیرضا جوارشکیان- مجری طرح استفاده از مشعل‌های جریان چرخشی در احتراق و کاهش مصرف سوخت را از هداف اجرای این طرح ذکر کرد و گفت: استفاده از این فناوری موجب کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و افزایش راندمان در فرآیند احتراق خواهد شد. 

وی با بیان اینکه استفاده از این فناوری به صورت تئوری و طرح‌های صنعتی در دنیا تا حدودی پیشرفت کرده است، اظهار داشت: از این فناوری در کشور تاکنون به صورت صنعتی کاربردی نشده است که با اجرای مطالعاتی در این زمینه موفق به طراحی و ساخت نمونه تحقیقاتی مشعل‌های جریان چرخشی در فاز پایلوت صنعتی شدیم. 


جوارشکیان با اشاره به اهمیت این فناوری یادآور شد: این طراحی باعث افزایش پایداری شعله می‌شود که این افزایش در پایداری کمک می‌کند تا شعله در دبی‌های باﻻ‌تر خاموش شود. 


وی از دیگر دستاوردهای این طراحی را کوتاه شدن طول شعله دانست و یادآور شد: این امر بـاعـث می‌شود تا در طراحی کوره و یا محفظه احتراق، فضای کمتری مورد نیاز باشد. از دیگر سـو، مـی‌تـوان احتراق در این مشعل را یک دست‌تر از سایر مشعل‌های در نظر گرفت، به این معنی که به دلـیـل وجـود چرخش در داخل جریان، اختلاف درجه حرارت کمتری وجود دارد. این مزیت باعث می‌شود تا انـتـقـال حرارت به صورت یکنواخت صورت گیرد. 


جوارشکیان مزیت عمده این طرح را سادگی ساخت و دارا بودن قابلیت تغییر عدد چرخش به صورت پیوسته از صفر تا مقدار بیشینه ذکر کرد و ادامه داد: این مزیت به کاربر امکان می‌دهد تا بـدون نیاز به تغییر خاص در عملکرد مشعل، تغییرات مورد نیاز را اعمال کند. مزیت دیگر این طراحی، عدم نیاز به ساخت پره‌های متفاوت برای دستیابی به گستره عظیمی از اعداد چرخش است. این امـر بـاعـث می‌شود تا از افت‌های مکانیکی و تعمیرات دوره‌ای نیز تا حد زیادی جلوگیری کرد. 


مجری طرح با تاکید بر اینکه این فناوری کاربر را قادر می‌سازد تا بر اساس ظرفیت موتورخانه‌ها تعیین کند که چه میزان سوخت با چه میزان ترکیب آن با هوا استفاده شود، خاطر نشان کرد: مزیت دستاوردهای این طرح نسبت به سایر طرح‌های اجرایی شده در این زمینه قابلیت عملیات این مشعل‌ در بازه گسترده‌ای از کاملا غیر پیش آمیخته تا کاملا پیش آمیخته است. 


وی در ان باره توضیح داد: از عمده‌ترین نوآوری‌های این طرح می‌توان به حذف پره‌های چرخاننده اشاره نمود. به این صورت که با استفاده از تکنیک‌های مدرن آیرودینامیکی، روشی کارامد‌تر ارائه شده تا علاوه بر اینکه کیفیت فرایند احتراق را افزایش می‌دهد، هزینه‌های تعمیر و نگهداری قطعات مانند پره‌های چرخاننده را از بین می‌برد. حذف قطعات از این جهت برای مشعل مزیت تلقی می‌شود که مشعل‌ها دارای قطعاتی هستند که با افزایش دما تا بیش از ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد دچار خستگی و تنش دمایی می‌شوند که در ‌‌نهایت این قطعات دچار شکست خواهند شد که در این پروژه تحقیقاتی با آئرودینامیکی کردن این مشعل‌ها اقدام به حذف قطعات شد. 


جوارشکیان اعلام کرد از دیگر موارد برجسته این طرح، پوشش دادن بازه گسترده‌ای از حالت‌های احتراقی است. به این ترتیب که با استفاده از یک سیستم کنترلی می‌توان فرایند احتراق را از حالت کامﻼً پیش مخلوط تا حالت کامﻼً غیر پیش آمیخته کنترل نمود. این مزیت باعث می‌شود تا متناسب با نوع کاربرد، فصل، نوع سوخت و سایر پارامتر‌ها، حالت احتراقی انتخاب شده و در نتیجه باﻻ‌ترین راندمان احتراقی تأمین گردد. 


وی ادامه داد: این فناوری در هر جایی که از مشعل و سوخت استفاده می‌شود قابل کاربرد است که از آن جمله می‌توان به موتورخانه‌ها و کارخانجات دارای مشعل چون صنایع فولاد سازی، خودرو سازی، نیروگاه‌ها، توربین‌های گازی و ذوب فلزات، کوره‌های سیمان و آبگرمکن‌های خانگی، اشاره کرد. 


به گفته این محقق این پروژه تحقیقاتی با راهنمایی دکتر تابع جماعت اجرایی شده است. 


انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن