تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816266864




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه از انحراف انگشت شست پا پیشگیری کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چگونه از انحراف انگشت شست پا پیشگیری کنیم؟
یک متخصص ارتوپد با بیان اینکه درمان هالوکس والگوس شامل درمان غیر جراحی و درمان جراحی است گفت: انجام ورزش هایی جهت کاهش علائم و جلوگیری از پیشرفت نیز به پبشگیری از روند مشکل کمک می کند.
به گزارش نامه نیوز ، دکتر صابر آرامی ، با اشاره به اینکه دفورمیته‌ انگشت شست پا رایج‌ترین پاتولوژی ارتوپدی است، گفت: درمان این عارضه در کودکان، نوجوانان و جوانان با افراد میانسال و مسن متفاوت است به طوری که در افراد جوان حدود ۶۰ درصد تاریخچه‌ مثبت فامیلی دیده می‌شود و در اغلب موارد دوطرفه است.


این متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه شیوع این عارضه در زنان بیشتر از مردان است، گفت: این مشکل در زنان 9 برابر شایع‌تر از مردان است که مشکلات روانی و اجتماعی به دنبال دارد.


وی در خصوص علل ایجاد این عارضه گفت: شلی لیگامانی، پنجه‌یی با تحرک بیش از حد، صافی کف پا، اختلالات ساختاری در سر انگشت شست پا از علل شایع این بیماری است.


آرامی یادآور شد: درد کنار پا رایج‌ترین نشانه و عارضه‌ این بیماری است. این بیماری در ابتدا دردناک نیست و با افزایش انحراف انگشت شست، درد نیز آغاز می‌شود.


این متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه درمان هالوکس والگوس شامل درمان غیرجراحی و درمان جراحی است، گفت: انجام ورزش‌هایی جهت کاهش علائم و جلوگیری از پیشرفت نیز به پبشگیری از روند این مشکل کمک می‌کند.


وی گفت: کفشی که بیمار انتخاب می‌کند، در ناحیه‌ مفاصل نباید دوخت داشته باشد، زیرا دوخت اجازه‌ کشش عادی و طبیعی روی برجستگی‌های استخوانی را نمی‌دهد و باعث سایش پوست می‌شود. کفش باید دارای پنجه‌ پهن، عمیق و گرد و از جنس چرم نرم و انعطاف‌پذیر باشد بطوری که برجستگی‌های استخوانی دچار سایش نشوند. می‌توان از پدهایی برای کاهش فشار روی نواحی استخوانی استفاده کرد.


این متخصص ارتوپدی گفت: برای کاهش درد باید از پدگذاری در نواحی دردناک استفاده شود. کفش‌هایی با عرض و عمق مناسب بپوشید و از پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند اجتناب کنید.


وی در ادامه تاکید کرد: برای متحرک نگه داشتن مفصل، انجام حرکات ورزشی مناسب ضرورت دارد. این ورزش‌ها قادر به تصحیح وضعیت انگشت نیستند اما به حفظ تحرک و انعطاف‌پذیری مفصل شست کمک می‌کنند. متحرک نگه داشتن مفصل به کاهش دردهای شبه آرتروزی کمک می‌کند.


آرامی گفت: انگشت شست پا را با یک دست بگیرید و شست را از ناحیه‌ مفصل، در تمام جهات بکشید. در انتهای دامنه‌ هر حرکت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه صبر کنید و سپس انگشت شست را در جهت دیگری بکشید. انگشت شست و سایر انگشتان را با یک دست بگیرید و کل مجموعه ‌را به سمت بالا کشش دهید. این وضعیت را ۱۰تا ۱۵ ثانیه نگهدارید. این حرکت علاوه بر مبتلایان به این عارضه برای افراد مبتلا به مشکلات ستون فقرات نیز مفید است.


این متخصص ارتوپدی در خصوص نحوه انجام ورزش‌های دیگر گفت: تعدادی باند یا حلقه‌ لاستیکی آماده کنید و آنها را دور دو انگشت شست هر دو پا قرار دهید. با کشش حلقه‌ لاستیکی پاها را نسبت به هم دور و نزدیک کنید و هر بار کشش را یک تا دو دقیقه نگهدارید.


آرامی در پایان خاطر نشان کرد: اگر روش‌های غیرتهاجمی جواب ندهد، تصحیح دفورمیته‌ با جراحی به عنوان آخرین راه حل پیشنهاد می‌شود.




منبع: ایسنا


۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن