تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 3 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1807743128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بادام زمینی بوداده آلرژی‌زاتر است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بادام زمینی بوداده آلرژی‌زاتر است
متخصصان دانشگاه آکسفورد می‌گویند: احتمال ایجاد واکنش حساسیتی با خوردن بادام زمینی بوداده بیشتر از بادام زمینی خام است.
به گزارش نامه نیوز، این متخصصان که نتایج تحقیق خود را در نشریه آلرژی و ایمنی شناسی بالینی منتشر کرده‌اند می‌گویند: بو دادن در دمای بالا و حرارت خشک ممکن است دستگاه ایمنی بدن را بیشتر تحریک کند.


پروفسور «کوئنتین ساتنتائو» که این مطالعه زیر نظر وی انجام شده می‌گوید: تا جایی که ما می دانیم این نخستین بار است که مستقیما یکی از محرک های ایجاد حساسیت به بادام زمینی شناخته شده است. ما می دانیم که احتمال حساسیت به بادام زمینی در کودکانی که در خانواده‌هایی با سابقه آلرژی به دنیا می‌آیند بیشتر است.

به گفته دکتر امین مقدم، متخصص ایمنی شناسی و از پژوهشگران در این مطالعه، حرارت زیاد و خشک تغییراتی شیمیایی در مواد غذایی ایجاد می‌کند که به «واکنش مایارد» معروف است. در این واکنش، حرارت باعث شکستن مولکول‌های قند «آلدئیدی» شده و محصول آن با پروتئین واکنش نشان می‌دهد.

واکنش مایارد در دمای حدود 140 تا 165 درجه سانتیگراد ایجاد می شود و همان چیزی است که با سرخ کردن گوشت، پختن نان و شیرینی، سرخ کردن سیب زمینی، بو دادن قهوه و کاراملی شدن شکر رنگ قهوه‌ای و مزه مطبوعی ایجاد می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از بی‌بی‌سی،‌ دکتر مقدم گفت: با اینکه ایجاد آلرژی اغلب زمینه ژنتیکی دارد اما به نظر ما افزایش شدید حساسیت به بادام زمینی را که در سال های اخیر در مناطق مختلف دنیا دیده می‌شود، نمی‌توان فقط با زمینه ژنتیکی توضیح داد.

وی افزود: ما با این مطالعه نشان دادیم که فرآوری مواد غذایی که رواج بسیاری پیدا کرده می‌تواند در افزایش میزان حساسیت‌های غذایی نقش داشته باشد.

در انگلیس حساسیت به بادام زمینی در واقع شایعترین حساسیت غذایی است. در برخی افراد سیستم ایمنی به درجات مختلف به برخی مواد غذایی واکنش نشان می‌دهد که در این حالت بدن یک ماده طبیعی را به عنوان ماده‌ای مضر شناسایی و به آن حمله می‌کند. در حساسیت به بادام زمینی بدن به پروتئین بادام زمینی واکنش نشان می‌دهد که این واکنش می‌تواند خفیف یا شدید باشد.

واکنش شدید که به آن شوک «آنافیلاکتیک» می‌گویند بسیار خطرناک است و می‌تواند منجر به مرگ شود.

با اینکه این بیماری حساسیت به بادام زمینی نام دارد اما اغلب مبتلایان به گردو، فندق، بادام، پسته، بادام هندی و دانه‌های مشابه نیز حساسیت دارند. برخی از انواع حبوبات هم که پروتئینی شبیه بادام زمینی دارند برای این مبتلایان خطرناک هستند.

معمولا بیماری بین 14 تا 24 ماهگی تشخیص داده می‌شود. این بیماری در کسانی که اعضای خانواده‌شان سابقه اگزما، آسم و تب یونجه دارند بیشتر شایع است. این بیماری درمان ندارد و پرهیز مطلق از این مواد و دقت بسیار در تغذیه اساس پیگشیری و درمان است.

در واکنش خفیف احساس سوزن سوزن شدن لبها و دهان، تورم صورت، تهوع، کهیر، درد شکم و احساس گرفتگی گلو ظاهر می‌شود. در موارد شدید علاوه بر این موارد، تنگی نفس و خس‌خس سینه (مشابه آسم)، احساس وحشت و نزدیک بودن مرگ، تپش قلب و افت فشارخون ظاهر می شود که نیاز به درمان فوری دارد. یکی از اقدامات موثر برای پیشگیری، درج محتویات بادام زمینی روی بسته‌بندی محصولاتی است که حاوی این ماده خوراکی هستند.



منبع: ایسنا


۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن