محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843537193
در نیویورک چه اتفاقی میافتد؟ |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در نیویورک چه اتفاقی میافتد؟
سال گذشته که دیدار با وزیر خارجه آمریکا و تماس تلفنی با اوباما رخ داد و حتی پس از آن دکتر روحانی گفت آقای اوباما را مودب یافته است، چه اتفاقی افتاد؟ بیش از 5 بار تحریمهای جدید اعمال شد
کد خبر: ۴۳۶۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۹ - 23 September 2014
محمد ایمانی در یادداشت روز کیهان نوشت؟
قرار است در سفر رئیسجمهور محترم به نیویورک چه اتفاقی بیفتد؟ آیا میتوان امیدوار بود توافقی حاصل شود؟ آیا ایران و آمریکا منافع مشترکی دارند که بتوانند بر سر موضوعات مختلف از جمله چالش هستهای یا موضوع تروریسم و امنیت عراق همکاری کنند؟ عبارتهایی مانند «هیچ اصل ثابتی در سیاست خارجی وجود ندارد» و «هیچ دوست و دشمنیای همیشگی نیست و میتوان به تنش با آمریکا پایان داد» چقدر معتبر است و میتواند دستمایه رویکرد به آمریکا واقع شود؟
1- کسی نمیتواند این مدعا را که آمریکا در طول 60 سال اخیر علیالدوام با ملت ایران دشمنی ورزیده انکار کند و درباره این گزاره اتفاق نظر وجود دارد. فراتر از این در دشمنی و حمله نظامی یا کودتای رژیم ایالات متحده علیه بیش از 50 کشور جهان نیز تردیدی وجود ندارد. بنابراین در بادی امر مهم است آمریکا را دشمن مسالمتناپذیر ملتها که هرگز به توافق پایاپای و عادلانه قائل نیست بدانیم یا طرف معامله و داد و ستد و رفاقت. معرفی دولت استکباری، خودبرتربین، عهدشکن و زیادهخواه آمریکا به عنوان یک دولت معمولی طرف تعامل دیپلماتیک، اولین خطا یا مغالطه است. آنها که به توهم توافق- مثلا حل چالش هستهای در نیویورک- دامن میزنند و میگویند توافق در این سفر حاصل شدنی است، توضیح نمیدهند که چرا طی 7 دور مذاکره در طول یک سال اخیر چنین توافقی حاصل نشده است؟ «توافق» که توقع زیادی است، چرا «اعتماد» به عنوان مقدمه هر توافق و معاملهای کمترین زمینهای پیدا نکرده است؟ به پرسش دیگر، چگونه میتوان مدعی توافق به عنوان امری دوطرفه شد حال آن که آمریکاییها در همین دوره با صراحت اعلام کردهاند بنا ندارند با ایران «اعتمادسازی» کنند بلکه ایرانیها به عنوان متهم موظفند در بلندمدت (10 تا 20 سال) بکوشند تا به ما ثابت کنند برنامه هستهای آنها صلحآمیز است؟ از منظر دیگر آمریکاییها در همین یک سال پرعبرت گذشته، کدام رفتار خصمانه خود را تغییر داده و کمترین اعتمادی را برانگیختهاند تا بر اساس آن بتوان توافق را تصور کرد؟ البته یک احتمال قریب به محال وجود دارد و آن این که طرف ایرانی- خدای ناکرده- بخواهد خط قرمزها را زیر پا بگذارد که در این صورت معنای آن، «تسلیم» خواهد بود و نه تعامل و توافق. خروجی هر تسلیمی هم در سیاست خارجی روشن است؛ گستاخی و طلبکاری و تهاجم بیشتر طرف مقابل.
سال گذشته که رفتارهای نابجایی مانند دیدار با وزیر خارجه آمریکا و تماس تلفنی با اوباما رخ داد و حتی پس از آن دکتر روحانی گفت آقای اوباما را مودب یافته است، چه اتفاقی افتاد؟ بیش از 5 بار تحریمهای جدید اعمال شد، قریب 10 بار ازروی میز بودن گزینه نظامی سخن به میان آمد و فریبکاری را ژن ایرانیها اعلام کردند. آیا قابل تامل نیست رئیسجمهور محترم در حالی عازم سفر نیویورک شده که به اعتبار گروکشی غیرقانونی، لجبازی و خوی استکباری رژیم آمریکا، کشورمان برای اولین بار قریب 8 ماه است در مقر سازمان ملل (نیویورک) نماینده دائمی ندارد؟! اگر اعتمادسازی به منزله پیشنیاز هر توافقی اولویت آمریکا بود، آمریکاییها نباید رفتارهای خصمانهای زنجیرهای و بعضا آمیخته با توهین و تحقیر را ادامه میدادند. اما چرا آمریکا اصرار به توهین دارد حال آن که کسانی تصور یا القا میکنند آمریکا دنبال توافق است؟
2- وسوسه و تطمیع و تهدید، کار ویژه شیاطین- دشمنان مستکبر بشریت- است. خلق شیاطین، بیآبرو کردن انسانهای صاحب عزت و شرافت است. خداوند در سوره اعراف با ریزهکاری تمام، مقصود شیطان از وسوسه آدم و حوا را بازگو میکند. «شیطان آن دو را وسوسه کرد تا زشتیهای پوشیده آنها را برملا سازد. او گفت پروردگارتان، شما را از این شجره نهی نکرده مگر اینکه فرشته یا جاودانه در بهشت باشید. و آن دو را قسم داد [به کدام امر مقدس، خدا میداند!] که همانا من از خیرخواهان شما هستم و با فریب راهنماییشان کرد. پس هنگامی که از آن درخت چشیدند، زشتیهایشان آشکار شد... ای فرزندان آدم، ما لباس برای شما فرستادیم تا بدیهای شما را بپوشاند و لباس تقوا [برای پوشاندن زشتیهای شما] بهتر است».
خداوند آنگاه میفرماید «ای فرزندان آدم شیطان شما را نفریبد همان گونه که پدر و مادر شما را از بهشت بیرون کرد؛ لباس را از تن آنها کند تا زشتیهای آنها قابل مشاهده شود. همانا شیطان و قبیل او میبینند شما را از جایی که نمیبینید. همانا ما شیاطین را سرپرست قرار دادیم برای کسانی که ایمان نمیآورند».
شیطان بزرگ به واسطه دلالها و کارچاقکنهایی که واقعیت جبهه دیپلماسی را «ضیافت نیویورک» مینمایانند، بیش از هر چیز نیازمند شکستن عزت جمهوری اسلامی است و به همین دلیل نیز جبهه رسانهای دشمن و عوامل آن در داخل مدام به چشیدن میوه ممنوعه مراوده و مصافحه و معانقه با سران شیطان بزرگ وسوسه میکنند. به تصریح مقتدای حکیم انقلاب در دیدار با سفرای کشورمان «در این میان [در خصوص تعامل با همه دنیا] دو استثنا وجود دارد؛ رژیم صهیونیستی و آمریکا... رابطه با آمریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ منفعتی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بیمنفعت برود؟! عدهای این جور وانمود میکردند که اگر با آمریکاییها دور یک میز بنشینیم بسیاری از مشکلات حل میشود. البته ما میدانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را ثابت کرد... این کار ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم میکند و غربیها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دوگانگی جلوه میدهند».
3- اصرار آمریکا به توهین و تحقیر، بعد مهمتری نیز دارد. رژیم مستکبر ایالات متحده بدین ترتیب میکوشد به خطای محاسبه استراتژیک در ذهن سیاستگذاران و تصمیمسازان ما دامن بزند به نحوی که ابعاد توانمندی و قدرت جبهه خودی را نبینند یا به جای سخن گفتن از موضع اقتدار، از موضع انفعال و ضعف برخورد کنند. نتیجه پذیرفتن چنین معادله خلاف واقعی از سوی ما آن خواهد بود که ایران قدرتمند و متنفذ در منطقه، -به اعتبار رویکرد انفعالی- در چشم ملتها و دولتهای دیگر نیز ضعیف به نظر آید. حال آن که در عالم واقع ماجرا کاملا معکوس است. یعنی در این 3 دهه دو روند معکوس به موازات هم پیش رفته است؛ از یک سو به اعتبار ظرفیت بسیجگری علیالدوام بر ابعاد داخلی، منطقهای و بینالمللی اقتدار جمهوری اسلامی افزوده شده و از طرف دیگر قدرت آمریکا کاهندگی دائمی را به خود دیده است. اگر 34 سال پیش به اعتبار تعدی نیابتی رژیم صدام در خاک خود با مظلومیت کامل روبرو بودیم، امروز به اعتبار یکی بودن موج جمهوری اسلامی با موج ملتها، نفوذ کلمه جمهوری اسلامی در چهار گوشه منطقه جاری شده است.
اگر آمریکا سرشکسته جنگهای عراق و افغانستان و طرف ناکام جنگهای سوریه، غزه و لبنان است، ایران در جبهه ملتهای پیروز این جنگها ایستاده است. 3 ماه پیش درست هنگامی که اوباما و زیردستانش با حمله به دولت عراق میگفتند داعش نتیجه سرکوبشدگی سنیها و طوایفی است که مظلوم واقع شدهاند، مردم و ارتش عراق با مشورت و معاضدت ایران تروریستها را عقب راندند. تازه کار که به اینجا رسید و آمریکاییها- و عوامل سعودی آنها- دریافتند ایران زیر آب پروژه فتح عراق با داعش یا حداقل اخذ امتیاز از دولت منتخب عراق را زده، به صرافت افتادند ائتلاف ضد «تروریسم داعش» تشکیل دهند. آنها به فهم احمقانه خود، ایران را حذف کردند و سرانجام در ادامه این سردرگمی استراتژیک آقای جان کری لطف کرد! و گویا که اجازه مرحمت میکند گفت «ایران میتواند در مبارزه علیه داعش نقش داشته باشد»! امروز کدام ناظر آگاه و بیطرفی است که نفوذ آمریکا و ایران در عراق، سوریه، لبنان، یمن، بحرین و فلسطین را به ارزیابی بنشیند و کفه ایران را سنگینتر نشمارد؟
در چنین شرایطی اگر آمریکاییها «کوچکنمایی» قدرت ایران را سرلوحه مواجهه خود با جمهوری اسلامی قرار دادهاند، هیئت جمهوری اسلامی ایران مسئولیت دارد انفعال را کاملا پس زده و در مصاحبهها و سخنرانیها، از موضع همین اقتدار بیبدیل و تعیینکننده حرف بزند و چالش هستهای را نیز در همین نمودار کلی جایابی و جانمایی کند؛ اگرنه در دام عملیات روانی دشمن افتادهایم و آنگاه او میتواند نیاز راهبردی خود را به عنوان امتیاز به ما بفروشد. فراموش نکنیم دولت اوباما بیدستاوردترین دولت آمریکا در طول 70 ساله پس از جنگ جهانی دوم است و به اخذ امتیاز بیدلیل از ایران- در فرایند وارونهنمایی واقعیتها و زدن فن بدل- نیاز دارد. واقعیت ماجرا این است که آمریکا پیاپی جای پای خود را در منطقه از دست میدهد و تصور میکند کلید بازگشت به منطقه، اجرای عملیات فریب با ایران است. این عملیات فریب گاه با جنجال هستهای، گاه با ماجرای داعش و... رخ میدهد تا ما را از مسائل مهم اصلی غافل کند.
4- آنها که دنبال تراشیدن منافع مشترک با آمریکا در ماجرای اشغال افغانستان بودند، در کمتر از یک سال به عینه دیدند چگونه همان آمریکای طرف معاضدت دولت اصلاحات، بلافاصله پس از یافتن جای پا ایران را محور شرارت خواند و تهدید به حمله نظامی کرد. رفتار دکتر مصدق در تاریخ معاصر ما از این جهت یک نمونه قابل مطالعه است که چگونه دولت و کشور خود را قربانی خوشگمانی به آمریکا کرد. کمک به آمریکا در قالب یک داد و ستد- چنان که برخی در موضوع داعش گفتند و رئیسجمهور محترم رد کرد- حکایت همان مارگیری است که اژدهای افسرده را در زمستان نجات داد و گرما به تن او رساند تا سرانجام قربانی بدفهمی خود شد. اینکه بگوییم دوست و دشمن همیشگی وجود ندارد، درباره نوع دولتها و ملتهایی است که مرتکب خطا میشوند اما رژیم مستکبری که زیادهخواهی، زورگویی، بدعهدی و استکبار جزو گروه خونی و ساختار قدرت اوست، قطعا در زمره دشمنان همیشگی ملتهاست و نرمش یکطرفه در لحن و رفتار و گفتار نه تنها دل او را نرمتر نمیکند بلکه بر طمع و تعدی وی میافزاید. البته آمریکاییها، در خوابهای تعبیرنشدنی خود، از ایران سرسپرده رژیم پهلوی یاد میکنند و این که به اسم تعامل و تفاهم، ایران مجددا به ژاندارم گماشته آمریکا- مانند نوکری صدام یا دولت اردن و سعودی- در منطقه تبدیل شود یا به تعبیر اخیر برژینسکی «توافق با ایران میتواند کاتالیزوری برای ایجاد تغییرات در خاورمیانه همیشه آشوبزده باشد».
5- آخرین پیشنهاد آمریکا در مذاکرات هستهای، ادامه همان شگرد تعلیق و اوراقسازی تدریجی برنامه هستهای ایران است. آنچه برای ایران موضوعیت دارد، اصل غنیسازی با ظرفیت صنعتی مورد نیاز کشورمان است و نه مثلا داشتن یک کلکسیون از هزاران سانتریفیوژ بلامصرف در حد پرکردن یک ویترین! در عین حال گویا حامیان مراوده با آمریکا فراموش کردهاند که میگفتند غنیسازی چه ارزشی دارد و مهم لغو تحریمهاست. اکنون غیر از موضوع استراتژیک حفظ غنیسازی، موضوع مهمی که مذاکرات را از سوی این طیف توجیه میکرد، تعمداً مسکوت مانده و آن اینکه بالاخره سرنوشت ادعای لغو تحریمها ظرف 3 تا 6 ماه چه میشود و آیا وعده سر خرمن لغو تحریمها در 10 یا 20 سال بعد و پس از احتمال جلب اعتماد آمریکا نسبت به برنامه هستهای ایران، در عالم واقع حتی به اندازه یک خروس قندی میارزد؟ در این میان اگر معلوم شد تکلیف هیچ چیزی که برای ایران در حوزه هستهای یا اقتصادی دارای ارزش باشد معلوم نشده و آمریکا نیز به اعتبار عملکرد یکساله خود چنین قصدی ندارد، آنگاه آیا مضحک نخواهد بود که مثلا ضرورت یا احتمال مکالمه و دیدار رئیسجمهور محترم کشورمان با اوباما را بررسی کنیم؟! آیا واگذاری امتیازی چنین بزرگ به رژیمی که ویژگی آن «گستاخی و پنجهاندازی» در عین «سرشکستگی» است، حداقلی از ملازمت عزت و حکمت و مصلحت را با خود دارد؟! من جرّب المجرّب حلت به الندامهًْ. نگرانی این است که آمریکاییها تصور کنند دولت ایران در یک سالگی تشکیل خود و امضای توافق ژنو، حاضر است به هر قیمت به توافق برسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
پلیس آمریکا: داعش درصدد حمله به نیویورک است |اخبار ایران و جهان
پلیس آمریکا داعش درصدد حمله به نیویورک است یک مقام ارشد پلیس شهر نیویورک در سخنانی مدعی تلاشهای گروهک داعش در ضربه زدن به اهدافی در این شهر و دیگر نقاط آمریکا شد کد خبر ۴۳۵۲۳۲ تاریخ انتشار ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰ ۵۰ - 17 September 2014 یک مقام ارشد پلیس شهر نیویورک در سخنانی مدعروزنما : دیدار مجدد ظریف با جان کری در نیویورک |اخبار ایران و جهان
روزنما دیدار مجدد ظریف با جان کری در نیویورک کد خبر ۴۳۶۴۱۶ تاریخ انتشار ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۶ - 22 September 2014 گزارش مصور داخلی محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران و جان کری وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست ایران با گروه پنج به علاوه یک برای حل اختلافات بر سر برنامه اتمی ایرانباید جو افکارعمومی را در نیویورک در دست بگیریم |اخبار ایران و جهان
باید جو افکارعمومی را در نیویورک در دست بگیریم سفر سال گذشته تا حدودی توانست ایرانهراسی را برگرداند ولی موضوع ایرانهراسی و اسلامهراسی بهنظر من یکپروژه ادامهدار است و به این زودی تمام نمیشود البته افکارعمومی خیلی چیزها را متوجه شده و فهمیده آنکه دنبال جنگ است آمریکا و رژیمدستیابی به توافقهستهای در نیویورک محتمل نیست |اخبار ایران و جهان
دستیابی به توافقهستهای در نیویورک محتمل نیست غیر از غنیسازی جنبههای مبهم دیگری نیز در مورد برنامه هستهای ایران وجود دارد و مهمترین آن طول مدتی است که واشنگتن میخواهد برنامه هستهای ایران با دامنه بسیار کم پی گرفته شود واشنگتن به زمانی بیش از 10 سال و تهران به زمانی بسیارنیویورک تایمز: نابودی داعش احتمالا چند سال به طول میانجامد |اخبار ایران و جهان
نیویورک تایمز نابودی داعش احتمالا چند سال به طول میانجامد کد خبر ۴۳۳۰۳۸ تاریخ انتشار ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۱ - 08 September 2014 مقامات ارشد آمریکا اعلام کردند دولت واشنگتن آماده است تا مبارزاتی را علیه داعش در دستور کار قرار داد که تکمیل آن ممکن است سه سال طول بکشد و این مسدیدارهای دوجانبه ایران و آمریکا در نیویورک |اخبار ایران و جهان
دیدارهای دوجانبه ایران و آمریکا در نیویورک یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود از دیدار دوجانبه ایران و آمریکا در نیویورک بر سر مسأله هستهای ایران خبر داد کد خبر ۴۳۵۳۴۶ تاریخ انتشار ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۰ - 18 September 2014 یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود از دیدانیویورکتایمز: مردم ایران داعش را دستپرورده آمریکا میدانند |اخبار ایران و جهان
نیویورکتایمز مردم ایران داعش را دستپرورده آمریکا میدانند کد خبر ۴۳۳۶۳۱ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۲ - 11 September 2014 روزنامه نیویورکتایمز در گزارشی از ایران نوشته بسیاری از مردم این کشور داعش را گروهی دستپرورده آمریکا میدانند به گزارش تسنیم روزنامه نیویومذاکرات نیویورک و احتمال توافق |اخبار ایران و جهان
مذاکرات نیویورک و احتمال توافق علی خرم کد خبر ۴۳۵۵۹۸ تاریخ انتشار ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۷ - 20 September 2014 بر اساس آخرین دوره از مذاکرات ایران و 1 5 وین 6 برای رسیدن به توافق احتمالی جامع مذاکرات به مدت چهار ماه تا سوم آذرماه تمدید شده است مذاکرات هستهای در دولت یازدهم طروحانی فردا عازم نیویورک میشود |اخبار ایران و جهان
روحانی فردا عازم نیویورک میشود حسن روحانی به منظور شرکت در شصت و نهمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل صبح فردا 31 شهریورعازم نیویورک می شود کد خبر ۴۳۶۰۰۲ تاریخ انتشار ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۵ - 21 September 2014 حسن روحانی به منظور شرکت در شصت و نهمین اجلاس مجمع عمومی سازمان مللپارزیتهایی که بر سلامت ما میافتد |اخبار ایران و جهان
پارزیتهایی که بر سلامت ما میافتد کلاغهای تهران چه شدند شايد اين حيوانات امواج مضر شهر را زودتر از ما حس کردهاند امواجي که هنوز محققان ما در مضر بودن و نبودنش ترديد دارند کلاغها يک چيزهايي فهميدهاند که اين طرفها آفتابي نميشوند کد خبر ۴۳۴۴۸۹ تاریخ انتشار ۲۴ شهريور ۱۳ظریف عازم نیویورک شد |اخبار ایران و جهان
ظریف عازم نیویورک شد وزیر امور خارجه کشورمان در صدر تیم مذاکره کننده برای ادامه گفت وگو با گروه 1 5 و شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل سحرگاه امروز سه شنبه عازم نیویورک شد کد خبر ۴۳۴۷۵۶ تاریخ انتشار ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۰ - 16 September 2014 وزیر امور خارجه کشورمان در صدرتوافق هستهای در نیویورک محتمل نیست |اخبار ایران و جهان
توافق هستهای در نیویورک محتمل نیست غیر از غنیسازی جنبههای مبهم دیگری نیز در مورد برنامه هستهای ایران وجود دارد و مهمترین آن طول مدتی است که واشنگتن میخواهد برنامه هستهای ایران با دامنه بسیار کم پی گرفته شود واشنگتن به زمانی بیش از 10 سال و تهران به زمانی بسیار کمتر از آنعراقچی:فضای مذاکرات نیویورک خوب و سازنده است |اخبار ایران و جهان
عراقچی فضای مذاکرات نیویورک خوب و سازنده است معاون حقوقی و امور بینالمللی وزارت امور خارجه کشورمان فضای حاکم بر مذاکرات جاری در نیویورک را بسیار خوب ارزیابی کرد کد خبر ۴۳۵۶۶۰ تاریخ انتشار ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۴ - 20 September 2014 معاون حقوقی و امور بینالمللی وزارت امور خارجهاحتمال حصول پیشرفت در مذاکرات نیویورک چقدر است؟ |اخبار ایران و جهان
احتمال حصول پیشرفت در مذاکرات نیویورک چقدر است تردید درباره حصول پیشرفت جدی در دور جاری مذاکرات هسته ای تشدید دوباره تلاش های رژیم اسرائیل برای ضربه زدن به توافق هسته ای ایران اظهارات وزیر خارجه ایران درباره تحریم های آمریکا علیه ایران و همچنین دیدگاه های وی درباره شیوه مبارزهظریف وارد نیویورک شد |اخبار ایران و جهان
ظریف وارد نیویورک شد وزیر امور خارجه کشورمان ساعتی پیش در راس هیأتی وارد نیویورک شد کد خبر ۴۳۵۰۰۲ تاریخ انتشار ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۵ - 17 September 2014 وزیر امور خارجه کشورمان ساعتی پیش در راس هیأتی وارد نیویورک شد به گزارش ایسنا محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در راس هیفردا تیم مذاکره کننده راهی نیویورک میشوند |اخبار ایران و جهان
فردا تیم مذاکره کننده راهی نیویورک میشوند وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان بامداد فردا -سهشنبه- به منظور شرکت در هفتمین دور مذاکرات ایران و ۱ ۵ و نشست مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک میشوند کد خبر ۴۳۴۶۷۴ تاریخ انتشار ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۹ - 15 Septembeاحتمال دیدار ظریف و کری در نیویورک |اخبار ایران و جهان
احتمال دیدار ظریف و کری در نیویورک کد خبر ۴۳۵۵۶۷ تاریخ انتشار ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۳۱ - 19 September 2014 یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا از دیدار دو جانبه محمدجواد ظریف و جان کری در نیویورک خبر داد به گزارش ایسنا این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه با اشاره به مذاکرا-
سیاسی
پربازدیدترینها